Noua Direcţie Regională ANAF. Deva a pierdut în faţa Timişoarei. Reacţii Moloţ:”A contat că socrul premierului este parlamentar de Timiş!”

70

Deşi a intrat în şedinţă cu nominalizarea Deva,  proiectul de hotărâre ce viza stabilirea sediilor noilor direcţii regionale ANAF a ieşit de la Guvernul dând câştig de cauză Timişoarei.  Potrivit Finante-deva1 unor surse guvernamentale, în luarea acestei decizii a contat lobby-ul făcut de ministrul IMM-urilor, Maria Grapini şi cel al senatorului Ilie Sârbu, socrul actualului premier Victor Ponta.

Reacţii locale
Decizia luată e o afacere în familie
Prin această decizie judeţul Hunedoara a pierdut posibilitatea unei şanse egale de afirmare economică şi administrativă în noua regiune, comparativ cu judeţul mai bogat, Timiş. Reacţiile nu au întârziat să apară, prima fiind cea a preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care consideră că după cum se derulează evenimentele totul arată ca o afacere de familie:
MAIN MOLOT ani„E o afacere de familie şi o spun, îmi asum asta, indiferent de repercusiuni. A contat faptul că socrul premierului Ponta este parlamentar în Timiş. Dacă regionalizarea se face pe criterii de felul acesta voi recomanda tuturor hunedorenilor să nu voteze regionalizarea pentru că ne va fi mai greu ca acum. Noi vom deveni tot mai săraci, în vreme ce alţii vor lua tot. Se schimbă doar forma de centralizare a puterii şi asta nu e regionalizare aşa cum am discutat-o şi am gândit-o noi în USL”.
Proiectul de reorganizare a Fiscului în cadrul regionalizării a fost realizat de ANAF şi Ministerul Finanţelor.

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “Noua Direcţie Regională ANAF. Deva a pierdut în faţa Timişoarei. Reacţii Moloţ:”A contat că socrul premierului este parlamentar de Timiş!”

  1. Corson

    Adica a contat ca Ilie Sarbu e senator PSD. Sarmanul Dan-Radu Ruşanu, PNL, a fost marginalizat. Deva, capitala traditionala a Banatului, o citadela de 55 mii locuitori a pierdut, prin manevre miselesti, in fata oraselului de 300 mii Timisoara. Ce-o fuma Molot?

    Reply
  2. judet HD , nu regiune Vest

    acuma va prindeti?!Regionalizarea nu trebuie sa aibe loc. sa ramanem pe judete!Deva va fi pe nicaieri, ce sa mai zici de HD si Petrosani sau Chitid!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.