Noua Direcţie Regională ANAF. Deva a pierdut în faţa Timişoarei. Reacţii Moloţ:”A contat că socrul premierului este parlamentar de Timiş!”

Deşi a intrat în şedinţă cu nominalizarea Deva,  proiectul de hotărâre ce viza stabilirea sediilor noilor direcţii regionale ANAF a ieşit de la Guvernul dând câştig de cauză Timişoarei.  Potrivit Finante-deva1 unor surse guvernamentale, în luarea acestei decizii a contat lobby-ul făcut de ministrul IMM-urilor, Maria Grapini şi cel al senatorului Ilie Sârbu, socrul actualului premier Victor Ponta.

Reacţii locale
Decizia luată e o afacere în familie
Prin această decizie judeţul Hunedoara a pierdut posibilitatea unei şanse egale de afirmare economică şi administrativă în noua regiune, comparativ cu judeţul mai bogat, Timiş. Reacţiile nu au întârziat să apară, prima fiind cea a preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care consideră că după cum se derulează evenimentele totul arată ca o afacere de familie:
MAIN MOLOT ani„E o afacere de familie şi o spun, îmi asum asta, indiferent de repercusiuni. A contat faptul că socrul premierului Ponta este parlamentar în Timiş. Dacă regionalizarea se face pe criterii de felul acesta voi recomanda tuturor hunedorenilor să nu voteze regionalizarea pentru că ne va fi mai greu ca acum. Noi vom deveni tot mai săraci, în vreme ce alţii vor lua tot. Se schimbă doar forma de centralizare a puterii şi asta nu e regionalizare aşa cum am discutat-o şi am gândit-o noi în USL”.
Proiectul de reorganizare a Fiscului în cadrul regionalizării a fost realizat de ANAF şi Ministerul Finanţelor.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “Noua Direcţie Regională ANAF. Deva a pierdut în faţa Timişoarei. Reacţii Moloţ:”A contat că socrul premierului este parlamentar de Timiş!”

  1. Corson

    Adica a contat ca Ilie Sarbu e senator PSD. Sarmanul Dan-Radu Ruşanu, PNL, a fost marginalizat. Deva, capitala traditionala a Banatului, o citadela de 55 mii locuitori a pierdut, prin manevre miselesti, in fata oraselului de 300 mii Timisoara. Ce-o fuma Molot?

    Răspuns
  2. judet HD , nu regiune Vest

    acuma va prindeti?!Regionalizarea nu trebuie sa aibe loc. sa ramanem pe judete!Deva va fi pe nicaieri, ce sa mai zici de HD si Petrosani sau Chitid!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!