Noi discuții privind situația de la Termocentrala Mintia

Au continuat demersurile pentru preluarea Termocentralei Mintia de către Primăria Deva.

În acest sens, primarul municipiului Deva, Florin Oancea,  avut o nouă întâlnire cu reprezentanții sindicatelor și cu conducerea Termocentralei de la Mintia.

Se încearcă găsirea celei mai bune strategii

Părțile au stabilit agenda punctuală de discuții pe care reprezentanții municipalității le vor avea la Guvern, pentru a găsi cea mai bună strategiei de preluare a Termocentralei Mintia. “Repet: Termocentrala Mintia este viabilă economic iar importanța menținerii în funcțiune a acestei unități este vitală pentru deveni. Acolo lucrează aproximativ 800 de angajați din Deva iar Termocentrala Mintia asigură apa caldă și agentul termic pentru mai mult de 4.000 de locuințe din oraș, școli, grădinițe, Spitalul Județean, instituții publice și aproximativ 300 de agenți economici. În total, 18.000 de deveni beneficiază de apa caldă și agentul termic furnizate de Termocentrala Mintia. De aceea suntem hotărâți ca Primăria Deva să preia Termocentrala Mintia. Și acționăm în acest sens”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie