Noi discuții privind situația de la Termocentrala Mintia

Au continuat demersurile pentru preluarea Termocentralei Mintia de către Primăria Deva.

În acest sens, primarul municipiului Deva, Florin Oancea,  avut o nouă întâlnire cu reprezentanții sindicatelor și cu conducerea Termocentralei de la Mintia.

Se încearcă găsirea celei mai bune strategii

Părțile au stabilit agenda punctuală de discuții pe care reprezentanții municipalității le vor avea la Guvern, pentru a găsi cea mai bună strategiei de preluare a Termocentralei Mintia. “Repet: Termocentrala Mintia este viabilă economic iar importanța menținerii în funcțiune a acestei unități este vitală pentru deveni. Acolo lucrează aproximativ 800 de angajați din Deva iar Termocentrala Mintia asigură apa caldă și agentul termic pentru mai mult de 4.000 de locuințe din oraș, școli, grădinițe, Spitalul Județean, instituții publice și aproximativ 300 de agenți economici. În total, 18.000 de deveni beneficiază de apa caldă și agentul termic furnizate de Termocentrala Mintia. De aceea suntem hotărâți ca Primăria Deva să preia Termocentrala Mintia. Și acționăm în acest sens”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători