Municipiul Orăştie are un buget de 138 de milioane de lei

Primăria Orăștie a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al municipiului pe anul 2020.

Proiectul poate fi consultat pe site-ul primăriei, la secțiunea Informații de interes public, subsecțiunea Buget, iar persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii, opinii sau contestații la acest proiect până în 6 februarie anul acesta.

Mai mare cu 16% ca anul trecut

Printre investițiile pe care municipalitatea le are în plan pentru acest an se numără reabilitarea termică a zece blocuri de locuințe, lucrări de modernizare și eficientizare a iluminatului public, începerea lucrărilor de restaurare, consolidare și conservare a Cetății Orăștiei, finalizarea lucrărilor de modernizare a Ambalatorului Integrat al Spitalului Municipal Orăștie, modernizarea mai multor grădinițe și creșe. Primăria Orăștie a anunțat peste 30 de proiecte pe care intenționează să le facă în acest an, pe listă regăsindu-se și modernizări de străzi, reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și amenajarea de noi locuri de joacă. “Obiectivul general este creșterea în continuare a calității vieții în municipiu – educație, sănătate, infrastructură, mediu, spații verzi, dinamism cultural. În 2020 rămân direcții cheie digitalizarea administrației publice locale și susținerea proiectelor de dezvoltare a Orăștiei”, susține primarul municipiului, Ovidiu Bălan. Bugetul general al Orăștiei în acest an este cu 16% mai mare comparativ cu bugetul pe anul trecut al municipiului.

EXTRA

Proiecte ale administrației locale din oraşul Paliei

Finalizarea amenajării de spații verzi publice cu acces nelimitat în zona urbană degradată „Stadion Mecanica”, modernizarea stadionului Mecanica și a străzii de legatură – str. Târgului.

Finalizarea lucrărilor de reabilitare termică a 10 blocuri de locuințe: bl. A , bl. B1, bl. E din b-dul Eroilor; bl. 37, bl.72, bl.78 din str. Pricazului; bl. 40 din str. Gării; bl. 2 din str. Armatei; bl.10 din str. Mureșului; bl.53 din str. N. Bălcescu.

Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic ”Nicolaus Olahus” .

Reabilitarea termică pentru reducerea costurilor de întreținere a sălii de sport din cadrul Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”.

Începerea lucrărilor de modernizare și eficientizare a iluminatului public în municipiul Orăștie.

Demararea lucrărilor de restaurare, consolidare și conservare a Cetății Orăștiei.

Finalizarea documentaților tehnice și demararea lucrărilor pentru amenajarea zonei centrale protejate – Piața Victoriei : amenajarea unei parcări publice în fosta incintă a Societății “Activitatea Goscom” și amenajarea zonei pietonale din zona Catedralei.

Finalizarea documentațiilor tehnice și demararea lucrărilor de reabilitarea și modernizarea Casei de Cultura și a străzii Dacilor.

Finalizarea documentațiilor tehnice și demararea lucrărilor pentru realizarea Muzeului Civilizației Dacice și modernizarea străzilor de acces : str. Nicolae Bălcescu, str. Cetății; str. Nicolae Iorga; str. Ion Creangă.

Continuarea lucrărilor de reparații îmbrăcăminte astfaltică pe străzile din municipiul Orăștie.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție