Municipiul Orăştie are un buget de 138 de milioane de lei

Primăria Orăștie a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al municipiului pe anul 2020.

Proiectul poate fi consultat pe site-ul primăriei, la secțiunea Informații de interes public, subsecțiunea Buget, iar persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii, opinii sau contestații la acest proiect până în 6 februarie anul acesta.

Mai mare cu 16% ca anul trecut

Printre investițiile pe care municipalitatea le are în plan pentru acest an se numără reabilitarea termică a zece blocuri de locuințe, lucrări de modernizare și eficientizare a iluminatului public, începerea lucrărilor de restaurare, consolidare și conservare a Cetății Orăștiei, finalizarea lucrărilor de modernizare a Ambalatorului Integrat al Spitalului Municipal Orăștie, modernizarea mai multor grădinițe și creșe. Primăria Orăștie a anunțat peste 30 de proiecte pe care intenționează să le facă în acest an, pe listă regăsindu-se și modernizări de străzi, reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și amenajarea de noi locuri de joacă. “Obiectivul general este creșterea în continuare a calității vieții în municipiu – educație, sănătate, infrastructură, mediu, spații verzi, dinamism cultural. În 2020 rămân direcții cheie digitalizarea administrației publice locale și susținerea proiectelor de dezvoltare a Orăștiei”, susține primarul municipiului, Ovidiu Bălan. Bugetul general al Orăștiei în acest an este cu 16% mai mare comparativ cu bugetul pe anul trecut al municipiului.

EXTRA

Proiecte ale administrației locale din oraşul Paliei

Finalizarea amenajării de spații verzi publice cu acces nelimitat în zona urbană degradată „Stadion Mecanica”, modernizarea stadionului Mecanica și a străzii de legatură – str. Târgului.

Finalizarea lucrărilor de reabilitare termică a 10 blocuri de locuințe: bl. A , bl. B1, bl. E din b-dul Eroilor; bl. 37, bl.72, bl.78 din str. Pricazului; bl. 40 din str. Gării; bl. 2 din str. Armatei; bl.10 din str. Mureșului; bl.53 din str. N. Bălcescu.

Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic ”Nicolaus Olahus” .

Reabilitarea termică pentru reducerea costurilor de întreținere a sălii de sport din cadrul Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”.

Începerea lucrărilor de modernizare și eficientizare a iluminatului public în municipiul Orăștie.

Demararea lucrărilor de restaurare, consolidare și conservare a Cetății Orăștiei.

Finalizarea documentaților tehnice și demararea lucrărilor pentru amenajarea zonei centrale protejate – Piața Victoriei : amenajarea unei parcări publice în fosta incintă a Societății “Activitatea Goscom” și amenajarea zonei pietonale din zona Catedralei.

Finalizarea documentațiilor tehnice și demararea lucrărilor de reabilitarea și modernizarea Casei de Cultura și a străzii Dacilor.

Finalizarea documentațiilor tehnice și demararea lucrărilor pentru realizarea Muzeului Civilizației Dacice și modernizarea străzilor de acces : str. Nicolae Bălcescu, str. Cetății; str. Nicolae Iorga; str. Ion Creangă.

Continuarea lucrărilor de reparații îmbrăcăminte astfaltică pe străzile din municipiul Orăștie.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier