MIRCIA MUNTEAN ŞI PDL: „Adio, dar rămân cu tine”

Fostul deputat PDL Mircia Muntean a participat pe post de „chibiţ” la întâlnirea dintre prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi membrii conducerii organizaţiei judeţene a partidului. De la discuţii au lipsit majoritatea primarilor PDL (doi-trei din 15 au venit să se vadă cu „premierul alternativ” Predoiu)

MAIN Muntean pdl

Exclus din PDL după ce a luat o condamnare de patru ani puşcărie cu suspendare pentru fapte de corupţie, deputatul Mircia Muntean a participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Hunedoara PDL la care au fost prezenţi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi senatorul Traian Igaş, secretarul executiv al partidului. Liderii PDL spun că noua calitate a deputatului exclus este aceea de „simpatizant”.

Corupţie cu simpatie

Senatorul Traian Igaş s-a bâlbâit confuz şi eliptic când a trebuit să explice prezenţa deputatului Mircia Muntean care a participat şi la conferinţa de presă organizată de liderii PDL. „Domnul Mircia Muntean a fost exclus din partid conform statutului… Sper ca în cel mai scurt timp lucrurile să revină la normal şi când spun „normal” înţelegeţi dumneavoastră la ce mă refer…”, a declarat Igaş. Şi pentru că nimeni nu a înţeles cum vine treaba cu normalitatea în PDL, fostul ministru de Interne a ţinut o prelegere despre statutul partidului, intoleranţa la corupţi a PDL-ului, singurul partid care are o comisie etică şi îşi face curat în ogradă, în timp ce „simpatizantul” condamnat penal Mircia Muntean le-a rămas pe mai departe alături.

Mulţi chemaţi, puţini aleşi

La discuţiile cu „premierul alternativ” Cătălin Predoiu au fost foarte mulţi pedelişti din linia a doua, dar au lipsit primarii judeţului Hunedoara care mai au carnet de partid la PDL. Şedinţa s-a ţinut, cum era şi firesc, cu uşile închise, la final a fost destul de multă agitaţie la sediul PDL, iar liderii locali s-au codit să facă publică prezenţa. Deputatul  Mircia Muntean a numărat cinci primari, unii colegi din presă vorbesc de trei, noi băgăm mâna-n foc doar pentru Emil Bîc de la Beriu şi Mircea Pătrânjan de la Romos.

Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, spune că la viitoarea vizită a lui Cătălin Predoiu în judeţ vor fi prezenţi toţi primarii, ei nu sunt migratori spre alte partide doar că ţinta lui Predoiu a fost de data asta mediul de afaceri din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar