MIRCIA MUNTEAN ŞI PDL: „Adio, dar rămân cu tine”

Fostul deputat PDL Mircia Muntean a participat pe post de „chibiţ” la întâlnirea dintre prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi membrii conducerii organizaţiei judeţene a partidului. De la discuţii au lipsit majoritatea primarilor PDL (doi-trei din 15 au venit să se vadă cu „premierul alternativ” Predoiu)

MAIN Muntean pdl

Exclus din PDL după ce a luat o condamnare de patru ani puşcărie cu suspendare pentru fapte de corupţie, deputatul Mircia Muntean a participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Hunedoara PDL la care au fost prezenţi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi senatorul Traian Igaş, secretarul executiv al partidului. Liderii PDL spun că noua calitate a deputatului exclus este aceea de „simpatizant”.

Corupţie cu simpatie

Senatorul Traian Igaş s-a bâlbâit confuz şi eliptic când a trebuit să explice prezenţa deputatului Mircia Muntean care a participat şi la conferinţa de presă organizată de liderii PDL. „Domnul Mircia Muntean a fost exclus din partid conform statutului… Sper ca în cel mai scurt timp lucrurile să revină la normal şi când spun „normal” înţelegeţi dumneavoastră la ce mă refer…”, a declarat Igaş. Şi pentru că nimeni nu a înţeles cum vine treaba cu normalitatea în PDL, fostul ministru de Interne a ţinut o prelegere despre statutul partidului, intoleranţa la corupţi a PDL-ului, singurul partid care are o comisie etică şi îşi face curat în ogradă, în timp ce „simpatizantul” condamnat penal Mircia Muntean le-a rămas pe mai departe alături.

Mulţi chemaţi, puţini aleşi

La discuţiile cu „premierul alternativ” Cătălin Predoiu au fost foarte mulţi pedelişti din linia a doua, dar au lipsit primarii judeţului Hunedoara care mai au carnet de partid la PDL. Şedinţa s-a ţinut, cum era şi firesc, cu uşile închise, la final a fost destul de multă agitaţie la sediul PDL, iar liderii locali s-au codit să facă publică prezenţa. Deputatul  Mircia Muntean a numărat cinci primari, unii colegi din presă vorbesc de trei, noi băgăm mâna-n foc doar pentru Emil Bîc de la Beriu şi Mircea Pătrânjan de la Romos.

Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, spune că la viitoarea vizită a lui Cătălin Predoiu în judeţ vor fi prezenţi toţi primarii, ei nu sunt migratori spre alte partide doar că ţinta lui Predoiu a fost de data asta mediul de afaceri din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!