MIRCIA MUNTEAN ŞI PDL: „Adio, dar rămân cu tine”

Fostul deputat PDL Mircia Muntean a participat pe post de „chibiţ” la întâlnirea dintre prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi membrii conducerii organizaţiei judeţene a partidului. De la discuţii au lipsit majoritatea primarilor PDL (doi-trei din 15 au venit să se vadă cu „premierul alternativ” Predoiu)

MAIN Muntean pdl

Exclus din PDL după ce a luat o condamnare de patru ani puşcărie cu suspendare pentru fapte de corupţie, deputatul Mircia Muntean a participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Hunedoara PDL la care au fost prezenţi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi senatorul Traian Igaş, secretarul executiv al partidului. Liderii PDL spun că noua calitate a deputatului exclus este aceea de „simpatizant”.

Corupţie cu simpatie

Senatorul Traian Igaş s-a bâlbâit confuz şi eliptic când a trebuit să explice prezenţa deputatului Mircia Muntean care a participat şi la conferinţa de presă organizată de liderii PDL. „Domnul Mircia Muntean a fost exclus din partid conform statutului… Sper ca în cel mai scurt timp lucrurile să revină la normal şi când spun „normal” înţelegeţi dumneavoastră la ce mă refer…”, a declarat Igaş. Şi pentru că nimeni nu a înţeles cum vine treaba cu normalitatea în PDL, fostul ministru de Interne a ţinut o prelegere despre statutul partidului, intoleranţa la corupţi a PDL-ului, singurul partid care are o comisie etică şi îşi face curat în ogradă, în timp ce „simpatizantul” condamnat penal Mircia Muntean le-a rămas pe mai departe alături.

Mulţi chemaţi, puţini aleşi

La discuţiile cu „premierul alternativ” Cătălin Predoiu au fost foarte mulţi pedelişti din linia a doua, dar au lipsit primarii judeţului Hunedoara care mai au carnet de partid la PDL. Şedinţa s-a ţinut, cum era şi firesc, cu uşile închise, la final a fost destul de multă agitaţie la sediul PDL, iar liderii locali s-au codit să facă publică prezenţa. Deputatul  Mircia Muntean a numărat cinci primari, unii colegi din presă vorbesc de trei, noi băgăm mâna-n foc doar pentru Emil Bîc de la Beriu şi Mircea Pătrânjan de la Romos.

Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, spune că la viitoarea vizită a lui Cătălin Predoiu în judeţ vor fi prezenţi toţi primarii, ei nu sunt migratori spre alte partide doar că ţinta lui Predoiu a fost de data asta mediul de afaceri din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie