MIRCIA MUNTEAN ŞI PDL: „Adio, dar rămân cu tine”

Fostul deputat PDL Mircia Muntean a participat pe post de „chibiţ” la întâlnirea dintre prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi membrii conducerii organizaţiei judeţene a partidului. De la discuţii au lipsit majoritatea primarilor PDL (doi-trei din 15 au venit să se vadă cu „premierul alternativ” Predoiu)

MAIN Muntean pdl

Exclus din PDL după ce a luat o condamnare de patru ani puşcărie cu suspendare pentru fapte de corupţie, deputatul Mircia Muntean a participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Hunedoara PDL la care au fost prezenţi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi senatorul Traian Igaş, secretarul executiv al partidului. Liderii PDL spun că noua calitate a deputatului exclus este aceea de „simpatizant”.

Corupţie cu simpatie

Senatorul Traian Igaş s-a bâlbâit confuz şi eliptic când a trebuit să explice prezenţa deputatului Mircia Muntean care a participat şi la conferinţa de presă organizată de liderii PDL. „Domnul Mircia Muntean a fost exclus din partid conform statutului… Sper ca în cel mai scurt timp lucrurile să revină la normal şi când spun „normal” înţelegeţi dumneavoastră la ce mă refer…”, a declarat Igaş. Şi pentru că nimeni nu a înţeles cum vine treaba cu normalitatea în PDL, fostul ministru de Interne a ţinut o prelegere despre statutul partidului, intoleranţa la corupţi a PDL-ului, singurul partid care are o comisie etică şi îşi face curat în ogradă, în timp ce „simpatizantul” condamnat penal Mircia Muntean le-a rămas pe mai departe alături.

Mulţi chemaţi, puţini aleşi

La discuţiile cu „premierul alternativ” Cătălin Predoiu au fost foarte mulţi pedelişti din linia a doua, dar au lipsit primarii judeţului Hunedoara care mai au carnet de partid la PDL. Şedinţa s-a ţinut, cum era şi firesc, cu uşile închise, la final a fost destul de multă agitaţie la sediul PDL, iar liderii locali s-au codit să facă publică prezenţa. Deputatul  Mircia Muntean a numărat cinci primari, unii colegi din presă vorbesc de trei, noi băgăm mâna-n foc doar pentru Emil Bîc de la Beriu şi Mircea Pătrânjan de la Romos.

Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, spune că la viitoarea vizită a lui Cătălin Predoiu în judeţ vor fi prezenţi toţi primarii, ei nu sunt migratori spre alte partide doar că ţinta lui Predoiu a fost de data asta mediul de afaceri din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)