MIRCIA MUNTEAN ŞI PDL: „Adio, dar rămân cu tine”

Fostul deputat PDL Mircia Muntean a participat pe post de „chibiţ” la întâlnirea dintre prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi membrii conducerii organizaţiei judeţene a partidului. De la discuţii au lipsit majoritatea primarilor PDL (doi-trei din 15 au venit să se vadă cu „premierul alternativ” Predoiu)

MAIN Muntean pdl

Exclus din PDL după ce a luat o condamnare de patru ani puşcărie cu suspendare pentru fapte de corupţie, deputatul Mircia Muntean a participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Hunedoara PDL la care au fost prezenţi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi senatorul Traian Igaş, secretarul executiv al partidului. Liderii PDL spun că noua calitate a deputatului exclus este aceea de „simpatizant”.

Corupţie cu simpatie

Senatorul Traian Igaş s-a bâlbâit confuz şi eliptic când a trebuit să explice prezenţa deputatului Mircia Muntean care a participat şi la conferinţa de presă organizată de liderii PDL. „Domnul Mircia Muntean a fost exclus din partid conform statutului… Sper ca în cel mai scurt timp lucrurile să revină la normal şi când spun „normal” înţelegeţi dumneavoastră la ce mă refer…”, a declarat Igaş. Şi pentru că nimeni nu a înţeles cum vine treaba cu normalitatea în PDL, fostul ministru de Interne a ţinut o prelegere despre statutul partidului, intoleranţa la corupţi a PDL-ului, singurul partid care are o comisie etică şi îşi face curat în ogradă, în timp ce „simpatizantul” condamnat penal Mircia Muntean le-a rămas pe mai departe alături.

Mulţi chemaţi, puţini aleşi

La discuţiile cu „premierul alternativ” Cătălin Predoiu au fost foarte mulţi pedelişti din linia a doua, dar au lipsit primarii judeţului Hunedoara care mai au carnet de partid la PDL. Şedinţa s-a ţinut, cum era şi firesc, cu uşile închise, la final a fost destul de multă agitaţie la sediul PDL, iar liderii locali s-au codit să facă publică prezenţa. Deputatul  Mircia Muntean a numărat cinci primari, unii colegi din presă vorbesc de trei, noi băgăm mâna-n foc doar pentru Emil Bîc de la Beriu şi Mircea Pătrânjan de la Romos.

Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, spune că la viitoarea vizită a lui Cătălin Predoiu în judeţ vor fi prezenţi toţi primarii, ei nu sunt migratori spre alte partide doar că ţinta lui Predoiu a fost de data asta mediul de afaceri din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva