Mircea Moloț: „Trebuie să coborâm turiștii de pe autostradă, să viziteze județul Hunedoara”

„Județul Hunedoara are câteva resurse care, exploatate rațional, pot să fie baza de dezvoltare a acestei zone. Nu mai este un secret pentru nimeni că am văzut mereu turismul ca un pilon economic important. Dar turismul nu înseamnă doar invitarea privaților de a face investiții, ci și o implicare a administrației care să asigure baza, infrastructura dezvoltării mediului economic”, susține Mircea Moloț, liderul ALDE – Hunedoara.

„Discutam zilele trecute cu câțiva apropiați și am ajuns cu toții la concluzia că astăzi orice propunere venită din partea mediului politic va fi considerată de unii un „bla-bla” electoral. Nu este nimeni de condamnat în această privință, poate doar mediul politic care a răspuns mai puțin decât și-ar fi dorit nevoilor societății. Nu vreau să fac o analiză pe acest subiect, dar l-am adus în discuție pentru a sublinia că această stare de fapt există și sunt conștient de ea.

Revenind la ceea ce putem exploata în județul Hunedoara, am să mă opresc deocamdată la apele termale, acestea putând transforma Deva și alte localități precum Călanul, Vața de jos, Geoagiu, în alternative la destinațiile de vacanță din Ungaria. Faptul că există o autostradă care traversează județul, ceea ce are ca efect ajungerea mai rapidă și mai confortabilă a turistului la noi în județ, trebuie să ne determine să punem în valoare potențialul natural, geografic, istoric, religios și balnear al acestor zone.

E obligatoriu să dăm motive oamenilor să coboare de pe autostradă și să viziteze județul Hunedoara”, scrie Mircea Moloț.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mircea Moloț: „Trebuie să coborâm turiștii de pe autostradă, să viziteze județul Hunedoara”

  1. Nicolae

    In politica nu exista rusine : Sebesul cu 25 000 de locuitori are 3 descarcari de pe autostrada dar Deva si Hunedoara nici una (doar o intoarcere in drum si in panta -premiera mondiala 🙁 ) . Cat a fost la Consiliul Judetean ce a facut ,spre a avea turistii pe unde sa coboare . Demagogie ieftina spre a junge din nou la borcanul cu miere ! 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020