Mircea Moloț: „Trebuie să coborâm turiștii de pe autostradă, să viziteze județul Hunedoara”

297

„Județul Hunedoara are câteva resurse care, exploatate rațional, pot să fie baza de dezvoltare a acestei zone. Nu mai este un secret pentru nimeni că am văzut mereu turismul ca un pilon economic important. Dar turismul nu înseamnă doar invitarea privaților de a face investiții, ci și o implicare a administrației care să asigure baza, infrastructura dezvoltării mediului economic”, susține Mircea Moloț, liderul ALDE – Hunedoara.

„Discutam zilele trecute cu câțiva apropiați și am ajuns cu toții la concluzia că astăzi orice propunere venită din partea mediului politic va fi considerată de unii un „bla-bla” electoral. Nu este nimeni de condamnat în această privință, poate doar mediul politic care a răspuns mai puțin decât și-ar fi dorit nevoilor societății. Nu vreau să fac o analiză pe acest subiect, dar l-am adus în discuție pentru a sublinia că această stare de fapt există și sunt conștient de ea.

Revenind la ceea ce putem exploata în județul Hunedoara, am să mă opresc deocamdată la apele termale, acestea putând transforma Deva și alte localități precum Călanul, Vața de jos, Geoagiu, în alternative la destinațiile de vacanță din Ungaria. Faptul că există o autostradă care traversează județul, ceea ce are ca efect ajungerea mai rapidă și mai confortabilă a turistului la noi în județ, trebuie să ne determine să punem în valoare potențialul natural, geografic, istoric, religios și balnear al acestor zone.

E obligatoriu să dăm motive oamenilor să coboare de pe autostradă și să viziteze județul Hunedoara”, scrie Mircea Moloț.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Mircea Moloț: „Trebuie să coborâm turiștii de pe autostradă, să viziteze județul Hunedoara”

  1. Nicolae

    In politica nu exista rusine : Sebesul cu 25 000 de locuitori are 3 descarcari de pe autostrada dar Deva si Hunedoara nici una (doar o intoarcere in drum si in panta -premiera mondiala 🙁 ) . Cat a fost la Consiliul Judetean ce a facut ,spre a avea turistii pe unde sa coboare . Demagogie ieftina spre a junge din nou la borcanul cu miere ! 🙂 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.