Mircea Moloț: „Între amintiri și viitor”

Preocuparea mea de a crește atractivitatea județului Hunedoara din punct de vedere turistic a fost una permanentă și constantă în timpul mandatelor mele de președinte al Consiliului Județean, susține Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara.

„Împreună cu echipa care m-a sprijinit am demarat studiile de fezabilitate, proiectarea și execuția mai multor proiecte de investiții. Prima dată a trebuit să îmbunătățim infrastructura rutieră. Din acest motiv am reparat drumurile județene deja asfaltate și care începuseră să se deterioreze, apoi am depus eforturi pentru a facilita accesul în Ținutul Pădurenilor, o zonă tezaur, unde tradițiile poporului român sunt la ele acasă. Mărturie stau drumurile către Feregi și Lunca Cernii de jos.

Apoi, cu fonduri europene, am modernizat aducțiunea de apă Sântămăria Orlea – Deva, sistemul de alimentare cu apă și canalizare a fost o prioritate atât pentru creșterea calității vieții hunedorenilor, dar și pentru a se putea oferi servicii turistice la standarde de secol 21.

Când spun că nu trebuie să ratăm ocazia de a deveni gazdele turiștilor care vor să-și petreacă vacanțele în România vorbesc foarte serios și ar trebui să ne gândim cu toții la asta, mai ales cei din administrațiile publice, locale și/sau județeană.

Așa stând lucrurile, oamenii așteaptă de la noi, cei din domeniul public, să facem un pas serios, sincer și hotărât pe drumul renașterii turistice pentru ca ei să aibă încredere și să le facă pe următoarele”, arată Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mircea Moloț: „Între amintiri și viitor”

  1. Nicolae

    De aceia judetul Hunedoara are ce mai slaba dezvoltare fata de judetele limitrofe , de aceia DEva si Hunedoara nu au descarcare de pe autostrada doar o intoarcere in drum de cascadorii rasului(plansului) la Soimus . (spre comparatie Sebesul cu 25 000 de locuitori are 3 descarcari ) si multe altele . Demagogie ieftina ! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi