Mircea Moloț: „Din nou împreună”

454

„Așa cum, probabil, știți deja, mi-am depus candidatura pentru un mandat la Consiliul Județean Hunedoara. Este un moment important pentru mine, deoarece demersul meu vizează reluarea implementării de proiecte concrete”, anunță Mircea Ioan Moloț, liderul ALDE – Hunedoara

„Îmi amintesc cum declaram la începutul perioadei de președinte al CJ că doresc să „ar” județul Hunedoara, în sensul că vom ataca în forță reabilitarea drumurilor, modernizarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, că vom investi oriunde va fi nevoie pentru a crește atractivitatea turistică a locurilor noastre natale. Puțini au fost cei care au crezut în cele declarate de mine atunci. Bucuria mare a fost să pot pune în bilanț multe realizări de acest fel după 11 ani în funcția cu care m-au învestit hunedorenii. Astăzi, degeaba putem spune că am „arat” județul, pentru că de semănat nu s-a semănat mai nimic în ultima perioadă, curba de creștere economică indică mai degrabă o stagnare a județului Hunedoara în ceea ce privește dezvoltarea sa.

Provocarea la care doresc să răspund este aceea de a reporni județul pe un trend ascendent. Pentru asta e nevoie să reconstruiesc echipe, iar cea mai importantă este reactivarea echipei cu cetățenii acestui județ pentru a putea să dezvoltăm Hunedoara.

Am alături de mine oameni tineri, cu putere muncă, și cu experiență în domeniile lor activitate. Ceea ce propun astăzi electoratului este să privească înapoi cu mândrie și înainte cu speranță, pentru că după trei mandate de președinte am suficiente argumente să continuăm împreună administrarea acestui județ în favoarea locuitorilor săi”, scrie Mircea Ioan Moloț.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Mircea Moloț: „Din nou împreună”

  1. popandau pafnutie

    Adunatura de nesimtiti !
    Tupeul jegos la el acasa !
    Totusi , nu v-ati saturat ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *