Mircea Moloț: „Deva, între amintiri și proiecte”

288

„Am susținut mereu că viața este valoarea supremă pe care toți trebuie să o apărăm. Știu că sună stereotip ceea ce am spus mai sus, dar pot să și exemplific. Am sprijinit activitatea SMURD-ului în județul Hunedoara din poziția de președinte al Consiliului Județean. Sunt bucuros să reamintesc faptul că la propunerea mea s-au alocat fonduri din partea instituției pe care o conduceam în valoare de peste 5,2 milioane de lei pentru amenajarea și dotarea Centrului Unic pentru Situații de Urgență, acesta fiind al doilea din țară care a fost operaționalizat, după cel de la Târgu-Mureș”, declară Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara.

„În această ultimă perioadă a fost mai mult decât evident că această investiție în serviciile medicale de urgență este obligatorie pentru o societate modernă, dar și faptul că ar trebui și mai multe eforturi pentru susținerea acestui domeniu de activitate pe viitor.
Pentru că tot a venit vorba despre Deva, municipiul reședință de județ, reamintesc faptul că instituția pe care o coordonam împreună cu consilierii județeni a alocat suma de aproape 173 milioane lei pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din această localitate.
Atunci când vorbim despre administrație nu mai există loc pentru orgolii, iar eforturile comune trebuie să fie axate pentru interesul cetățeanului. Astfel, Consiliul județean a modernizat în perioada mea de mandat Biblioteca județeană, Comisariatul, Teatrul de Artă, Muzeul Civilizației Dacice și Romane, precum și Palatul Consiliului Județean, crescând gradul de confort estetic al localității, gest care, în opinia mea, nu reprezintă nimic altceva decât manifestarea respectului față de cetățean.

Sigur că pot înșirui aici sume seci care să arate preocupările față de principalele domenii ale politicii publice, dar prefer să reamintesc faptul că am fost alături de eforturile tehnicienilor de la școala de gimnastică, am sprijinit unitățile de învățământ și lăcașurile de cult de pe raza Devei și că nu am ezitat să susțin în limita posibilităților proiectele publice care aveau ca scop declarat și final creșterea calității vieții devenilor.

Toate aceste eforturi au fost posibile datorită unei echipe dedicate, pe care am reușit să o construim împreună cu hunedorenii. Același lucru propun în continuare, să privim în spate, să vedem ceea ce s-a realizat bun și să continuăm pe viitor ceea ce ne poate transforma județul într-o zonă de dezvoltare economică, incluzând aici ceea ce susțin dintotdeauna și turismul. Deva are resurse istorice, culturale, naturale și geografice pentru a face din acest oraș o destinație turistică. Propun la modul cel mai serios exploatarea apelor termale și construirea unui centru acvatic de agrement și relaxare cu program permanent, indiferent de anotimp”, scrie Mircea Moloț.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Mircea Moloț: „Deva, între amintiri și proiecte”

  1. Gheorghe

    Paranoia loveste din nou . Era platit sa aloce bani din bugetul judetului si nu din banii personali . Confunda ! 🙁 Ca a falimentat Drumuri Judetene impreuna cu Prip nu aminteste (intr-un judet cu una din cele mai mari retele de drumuri judetene 🙁 )

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.