Mircea Moloț: „Am sprijinit municipiul Hunedoara. Și îl voi susține și pe viitor!”

Spuneam în anul 2014 că am avut o politică investițională bazată pe trei piloni principali – infrastructură, sănătate și cultură. Grija cea mai mare a fost să distribui fondurile disponibile în mod echitabil pentru a satisface la maxim, în limita resurselor pe care le aveam, a tuturor cetățenilor acestui județ. Se putea face mai mult!? Evident. Întotdeauna se poate mai mult, afirmă liderul ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.

„Peste 57 de milioane de lei au fost fondurile pe care Consiliul Județean, la propunerea mea, le-a alocat în 2012 pentru construirea de rețele de canalizare noi sau pentru reabilitarea celor existente din municipiul Hunedoara, iar pentru extinderea și reabilitarea rețelei de alimentare cu apă a fost alocată suma de peste 31 milioane de lei.

Tot în municipiul Hunedoara, am propus, iar Consiliul Județean a sprijinit activitatea unităților școlare prin finanțarea cu 3.700.000 de lei a lucrărilor de reparații capitale și de reabilitare.

Lăcașurile de cult din același municipiu au primit, indiferent de confesiune, în total, aproape 9 milioane de lei, iar sportului s-au alocat fonduri de 1,4 milioane lei.

Vreau să mai reamintesc că spitalul Al. Simionescu a fost sprijinit cu fonduri totale de 1,658 milioane lei pentru reparații și dotare cu aparatură și pentru amenajarea centrului de recuperare.

Municipiul Hunedoara a fost pentru mine, ca pentru toți locuitorii acestui județ, unul dintre locurile cu care mă mândresc atunci când merg prin lume sau am oaspeți sosiți din alte zone ale țării. Toate aceste eforturi, pe care le-am trecut succint în revistă, vin să întărească afirmațiile pe care le spuneam zilele trecute, că trebuie să muncim pentru a face din județul Hunedoara o destinație turistică.

Sigur, ne-am obișnuit să facem promovare politică pe baza promisiunilor, de acum încolo eu voi reaminti celor care doresc să audă ceea ce am făcut, pentru că asta trebuie să fie cartea de vizită a unui politician”, scrie Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mircea Moloț: „Am sprijinit municipiul Hunedoara. Și îl voi susține și pe viitor!”

  1. Nicolae

    Paranoia loveste din nou .Judetul Hunedoara are cea mai mica crestere economica fata de judetele limitrofe . Deci mai incet cu “pianul£ pe scari . Cu sprijinitul mai “piano” . Cu sprijinitul mai incet : Ce ati facut cu Casa de Cultura din Hunedoara ? Rusine . Iar banii de sprijinit nu erau din buzunarul propriu . Erati platit sa faceti asta din banul public .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi