Mircea Moloț: „Am sprijinit municipiul Hunedoara. Și îl voi susține și pe viitor!”

147

Spuneam în anul 2014 că am avut o politică investițională bazată pe trei piloni principali – infrastructură, sănătate și cultură. Grija cea mai mare a fost să distribui fondurile disponibile în mod echitabil pentru a satisface la maxim, în limita resurselor pe care le aveam, a tuturor cetățenilor acestui județ. Se putea face mai mult!? Evident. Întotdeauna se poate mai mult, afirmă liderul ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.

„Peste 57 de milioane de lei au fost fondurile pe care Consiliul Județean, la propunerea mea, le-a alocat în 2012 pentru construirea de rețele de canalizare noi sau pentru reabilitarea celor existente din municipiul Hunedoara, iar pentru extinderea și reabilitarea rețelei de alimentare cu apă a fost alocată suma de peste 31 milioane de lei.

Tot în municipiul Hunedoara, am propus, iar Consiliul Județean a sprijinit activitatea unităților școlare prin finanțarea cu 3.700.000 de lei a lucrărilor de reparații capitale și de reabilitare.

Lăcașurile de cult din același municipiu au primit, indiferent de confesiune, în total, aproape 9 milioane de lei, iar sportului s-au alocat fonduri de 1,4 milioane lei.

Vreau să mai reamintesc că spitalul Al. Simionescu a fost sprijinit cu fonduri totale de 1,658 milioane lei pentru reparații și dotare cu aparatură și pentru amenajarea centrului de recuperare.

Municipiul Hunedoara a fost pentru mine, ca pentru toți locuitorii acestui județ, unul dintre locurile cu care mă mândresc atunci când merg prin lume sau am oaspeți sosiți din alte zone ale țării. Toate aceste eforturi, pe care le-am trecut succint în revistă, vin să întărească afirmațiile pe care le spuneam zilele trecute, că trebuie să muncim pentru a face din județul Hunedoara o destinație turistică.

Sigur, ne-am obișnuit să facem promovare politică pe baza promisiunilor, de acum încolo eu voi reaminti celor care doresc să audă ceea ce am făcut, pentru că asta trebuie să fie cartea de vizită a unui politician”, scrie Mircea Moloț, liderul ALDE Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Mircea Moloț: „Am sprijinit municipiul Hunedoara. Și îl voi susține și pe viitor!”

  1. Nicolae

    Paranoia loveste din nou .Judetul Hunedoara are cea mai mica crestere economica fata de judetele limitrofe . Deci mai incet cu „pianul£ pe scari . Cu sprijinitul mai „piano” . Cu sprijinitul mai incet : Ce ati facut cu Casa de Cultura din Hunedoara ? Rusine . Iar banii de sprijinit nu erau din buzunarul propriu . Erati platit sa faceti asta din banul public .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *