Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara

410

Mircea Ioan Moloț va candida la funcția de preșdeinte al Consiliului Județean Hunedoara, din partea ALDE.

Mircea Moloț a mai fost președinte al Consiliului Județean Hunedoara în perioada 2004 – 2014, când a reprezentat PNL.

„Sunt același Mircea Moloț și cu aceeași seriozitate și devotament sunt de partea județului Hunedoara. Ce am făcut știți, voi continua proiectele. Vă dau numai un singur exemplu pentru lupta și munca depuse pentru a face acest județ mai frumos și mai curat: banii pe care i-am atras pentru Deponeul Ecologic”, spune Mircea Moloț.

„Știu la ce mă înham și ce mă așteaptă la conducerea Consiliului Județean și cu toate acestea sunt dispus să o câștig”, a completat președintele ALDE – Hunedoara.

Conform CV-ului său, Mircea Moloț (n. 1950) este absolvent al Universităţii Mihai Eminescu Timişoara – Managementul turismului; absolvent al Facultăţii de Matematică,Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj; absolvent al Liceului Teoretic Aurel Vlaicu Orăştie, promoţia 1969. Ocupaţia de bază: profesor gr. I.
A fost preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara în perioada 2004 – 2014, director Şcoala Generală nr. 6 Deva, în perioada 1990 – 2000, profesor Şcoala Generală nr. 6 Deva în peroioada 1982 – 1990, director al Administraţiei Taberelor Şcolare Județul Hunedoara în perioada 1980 – 1982, profesor la diferite școli din județ în perioada 1973 – 1980.
A intrat în politică în 1996, ca membru al PNL, iar în prezent este președinte al Alde – filiala județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara

  1. Gheorghe

    Pai nu mai sunt Drumuri Judetene sa le falimenteze .Ce mai are de gand ? Pe perioada dansului judetul a avut cea mai mica dezvoltare fata de judetele limitrofe ,si ca preocupare (si loby ) Deva si Hunedoara nu au descarcare de pe autostrada (doar o intoarcere in drum premiera mondiala ) pe cand Sebesul cu 25 000 de locuitori are trei ! Iar pofta de” miere ” ! 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *