Mircea Moloţ a revenit la şefia ALDE Hunedoara şi încinge lupta pentru Consiliul Judeţean

La prima conferinţă de presă după numirea în funcţie de preşedinte interimar al filialei ALDE Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ spune că partidul va intra în alegerile locale cu candidaţi proprii şi îşi propune să obţină un scor de 10 la sută pentru viitorul Consiliu Judeţean

Fostul preşedinte al administraţiei judeţene a evitat să spună dacă va candida pentru şefia viitorului Consiliu Judeţean, dar crede că ALDE va lua cel puţin zece la sută din voturile de la CJ Hunedoara. Listele cu candidaţii ALDE Hunedoara vor fi prezentate public, foarte probabil, în data de 17 martie.

ALDE revine în joc la locale

Revenirea lui Moloţ la şefia ALDE Hunedoara survine după excluderea deputatului Marius Surgent care a trecut la PNL. “Domnul Surgent a zis că pleacă cu 80 la sută dintre membrii organizaţiei, dar înainte a avut o altă declaraţie în care spunea că peste 20 de candidaţi de primar îi avem deja stabiliţi. N-am intuit – eram sigur că nu a trimis la Bucureşti nicio listă cu candidaţii. Pe 17 februarie era termen să se trimită listele şi, când am întrebat, mi s-a spus că domnul preşedinte Surgent a aranjat cu cei de la Bucureşti şi că judeţul Hunedoara deocamdată nu trimite nimic. Intenţia era clară de a destructura organizaţia şi de a-i transfera la PNL, să spună că merge cu o anumită zestre. Sigur că situaţia nu este grozavă, dar asta nu înseamnă cu nu vom avea un scor bun la alegerile locale. Ne vom apropia, sper eu, la Consiliul Judeţean de un scor de zece la sută şi câţi mai mulţi aleşi în administraţiile locale”, a declarat Moloţ în conferinţa de presă susţinută marţi, 3 martie 2020.

S-a dus “zestrea” lui Surgent ca la “păcănele”

Cât priveşte migraţia masivă spre PNL, preşedintele ALDE Hunedoara spune că acţiunea de racolare a eşuat din cauza aroganţei sau a lipsei de experienţă a negociatorilor. “Oamenii au plecat dezgustaţi sau chiar mi-au spus că s-au simţit umiliţi la întâlnirea cu Surgent şi Heiuş de la Casa de cultură din Deva. Oamenii care mi-au spus că vor să meargă singuri în alegeri, iar apoi să se îndrepte spre liberali, după această întâlnire spun că nici nu vor să mai audă de ei (de liberali, n.red.)”, a relatat Moloţ. Pe cale de consecinţă, demnitarii ALDE Hunedoara au rămas pe loc, singurii migratori fiind câţiva directori puşi pe posturi în Guvernarea PSD-ALDE, cum ar fi Ioan Conţ – director la Termocentrala Mintia, şi Nelu Ardelean – director CEH. (E uimitor cum reuşeşte Ardelean să păcălească toate partidele care ajung la putere pentru a obţine funcţii plătite cu bani publici!) Preşedintele Mircea Ioan Moloţ a refuzat să comenteze trădările unora dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi, oamenii pe care “i-a scos din foame” prin decizii politice. Dacă până luna trecută ALDE Hunedoara părea o anexă la PNL, neinteresantă electoral, odată revenirea lui Moloţ, ALDE reintră în joc şi complică mult lupta pentru supremaţia viitoarei administraţii judeţene.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mircea Moloţ a revenit la şefia ALDE Hunedoara şi încinge lupta pentru Consiliul Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara