Mircea Ioan Moloț, președinte interimar la PNL, municipiul Hunedoara

MAIN molot cropMircea Ioan Moloț a fost desemnat de către Biroul Permanent Municipal al PNL Hunedoara drept lider interimar al filialei.  Decizia a fost luată după ce săptămâna trecută fostul președinte Mircea Artean a demisionat din această funcție. Hotărârea ca Moloț să asigure interimatul mai trebuie să primească votul Biroului Permanent Județean al PNL. Forul de conducere se va întruni în câteva zile. “Am acceptat să preiau organizația de la Hunedoara, pentru că acolo avem o filială puternică, dar care, pentru moment, trebuie condusă de cineva care nu este din Hunedoara. De fapt, chiar liberalii din Hunedoara mi-au cerut acest lucru”, a declarat Mircea Ioan Moloț la Hunedoara TV, în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE. PNL este reprezentat în Consiliul Local Hunedoara de cinci persoane. De asemenea, atât deputatul, cât și senatorul din colegiile care cuprind municipiul Hunedoara sunt membri ai PNL.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Mircea Ioan Moloț, președinte interimar la PNL, municipiul Hunedoara

  1. USL-ist

    Ce mai ! Are Molot de toate ca e bugetar cu remuneratie mica ! Are televiziune proprie , are ziar propriu , are zeci de hectare de teren , sate si herghelii de cai , pensiuni pe la Vata . Are de toate ca tot omul bugetar sarac .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva