Mircea Ioan Moloț, președinte interimar la PNL, municipiul Hunedoara

MAIN molot cropMircea Ioan Moloț a fost desemnat de către Biroul Permanent Municipal al PNL Hunedoara drept lider interimar al filialei.  Decizia a fost luată după ce săptămâna trecută fostul președinte Mircea Artean a demisionat din această funcție. Hotărârea ca Moloț să asigure interimatul mai trebuie să primească votul Biroului Permanent Județean al PNL. Forul de conducere se va întruni în câteva zile. “Am acceptat să preiau organizația de la Hunedoara, pentru că acolo avem o filială puternică, dar care, pentru moment, trebuie condusă de cineva care nu este din Hunedoara. De fapt, chiar liberalii din Hunedoara mi-au cerut acest lucru”, a declarat Mircea Ioan Moloț la Hunedoara TV, în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE. PNL este reprezentat în Consiliul Local Hunedoara de cinci persoane. De asemenea, atât deputatul, cât și senatorul din colegiile care cuprind municipiul Hunedoara sunt membri ai PNL.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Mircea Ioan Moloț, președinte interimar la PNL, municipiul Hunedoara

  1. USL-ist

    Ce mai ! Are Molot de toate ca e bugetar cu remuneratie mica ! Are televiziune proprie , are ziar propriu , are zeci de hectare de teren , sate si herghelii de cai , pensiuni pe la Vata . Are de toate ca tot omul bugetar sarac .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști