Mircea Ioan Moloț, președinte interimar la PNL, municipiul Hunedoara

MAIN molot cropMircea Ioan Moloț a fost desemnat de către Biroul Permanent Municipal al PNL Hunedoara drept lider interimar al filialei.  Decizia a fost luată după ce săptămâna trecută fostul președinte Mircea Artean a demisionat din această funcție. Hotărârea ca Moloț să asigure interimatul mai trebuie să primească votul Biroului Permanent Județean al PNL. Forul de conducere se va întruni în câteva zile. “Am acceptat să preiau organizația de la Hunedoara, pentru că acolo avem o filială puternică, dar care, pentru moment, trebuie condusă de cineva care nu este din Hunedoara. De fapt, chiar liberalii din Hunedoara mi-au cerut acest lucru”, a declarat Mircea Ioan Moloț la Hunedoara TV, în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE. PNL este reprezentat în Consiliul Local Hunedoara de cinci persoane. De asemenea, atât deputatul, cât și senatorul din colegiile care cuprind municipiul Hunedoara sunt membri ai PNL.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Mircea Ioan Moloț, președinte interimar la PNL, municipiul Hunedoara

  1. USL-ist

    Ce mai ! Are Molot de toate ca e bugetar cu remuneratie mica ! Are televiziune proprie , are ziar propriu , are zeci de hectare de teren , sate si herghelii de cai , pensiuni pe la Vata . Are de toate ca tot omul bugetar sarac .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara