MESAJUL PREFECTULUI. Stimaţi locuitori ai judeţului Hunedoara

Prin intermediul acestui mesaj, atât cât o pot face cuvintele, vă transmit respectul meu pentru tot ceea ce faceţi, în fiecare moment, în lupta grea pe care o ducem pentru a trece cu bine această perioadă. Dumneavoastră, cadre medicale din toate spitalele judeţului Hunedoara, vă adresez mulţumirile şi recunoştinţa mea şi a Instituţiei Prefectului pentru profesionalismul de care daţi dovadă în îngrijirea celor aflaţi pe patul de spital.

Transmit un gând bun, de respect şi susţinere, pentru echipa de medici militari de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.  Stiu că este greu departe de familie în această perioadă, dar efortul dumneavoastră ne dă speranţă, în fiecare zi. Familiilor aflate departe de dumneavoastră le mulţumesc, în numele meu personal şi al hunedorenilor, pentru încrederea şi susţinerea pe care v-o acordă în fiecare clipă. Sunteţi medici şi ofiţeri ai armatei României, de înaltă valoare umană şi profesională. Vă mulţumesc pentru că nu ezitaţi nicio secundă să vă  îndepliniţi datoria de om, de medic şi de militar. Pentru dumneavoastră şi pentru ceilalţi colegi din sistemul medical, sănătatea pacienţilor este extrem de importantă şi ştiu că faceţi tot ce este omeneşte posibil să vă îndepliniţi menirea.

Pentru toate acestea vă transmit respectul, aprecierea şi recunoştinţa mea.

Dumneavoastră, lucrători ai centrelor sociale, ai caselor de copii, ai centrelor de îngrijire a persoanelor vârstnice şi a celor cu nevoi speciale, vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi, în fiecare zi.

Primarilor din localităţile judeţului nostru le mulţumesc pentru toate acţiunile realizate în slujba oamenilor şi pentru colaborarea şi sprijinul adus autorităţilor în combaterea pandemiei şi protejarea locuitorilor.

Transmit respectul şi consideraţia mea tuturor poliţiştilor, jandarmilor, militarilor, celor de la ambulanţă şi angajaţilor din unităţile pentru situaţii speciale de urgenţă, pentru îndeplinirea misiunilor care au loc 24 de ore din 24. Vă aflaţi la datorie indiferent de dificultatea acţiunilor la care luaţi parte pentru siguranţa noastră, a familiilor noastre şi a celor din jur.

Dumneavoastră, stimaţi hunedoreni, vă transmit mulţumirile mele pentru că daţi dovadă de responsabilitate şi respectaţi recomandările autorităţilor.

Să privim spre viitor cu încredere şi speranţă! Vom câştiga împreună această luptă!

 

Vasilică Potecă

Prefectul judeţului Hunedoara

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara