Marius Surgent, la prima reacţie după preluarea şefiei ALDE Hunedoara

Deputatul Marius Surgent a susţinut luni, 7 octombrie 2019, prima sa conferinţă de presă ca și preşedinte al ALDE Hunedoara. Marius Surgent a început prin a-i mulţumi lui Mircea Moloţ, fostul președinte al ALDE Hunedoara, demisionat recent din funcție, pentru activitatea depusă ca lider al partidului în județ, și i-a urat succes ca vicepreşedinte la nivel naţional, după care a anunţat şi primele schimbări în partid.

 

 

Astfel, avocatul Florin Oană a fost numit secretar general al ALDE Hunedoara, iar Vasile Cărăguţ, primarul oraşului Geoagiu, va coordona campania electorală pentru Mircea Diaconu la Cotroceni, din judeţul Hunedoara. Surgent ar vrea ca directorii de la CEH şi şefa OPC Hunedoara, numiţi pe posturi de ALDE, să-şi dea demisia din funcţiile pe care le-au obţinut pe când partidul se afla la guvernare. Preşedintele ALDE Hunedoara spune că avea o discuţie cu fiecare în parte şi, foarte probabil, vor fi excluşi din partid dacă nu renunţă la “ciolan”.

 

ALDE votează moţiunea

 

Marius Surgent speră să treacă moţiunea de cenzură şi să cadă Guvernul Dăncilă, dar spune ALDE nu va intra la guvernare, ci va susţine noul guvern. “Eu personal am declarat încă din cursul lunii august că voi susţine moţiunea de cenzură. Toţi parlamentarii ALDE au semnat moţiunea şi vor fi prezenţi joi pentru a o susţine. Este o decizie politică, iar faptul că PSD nu a înţeles după alegerile euro-parlamentare mesajul transmis de alegători nu a putut să ducă decât la această decizie”, a declarat Surgent. Noul preşedinte spune că a avut o colaborare corectă cu PSD pe parcursul în care au fost în coaliţia de guvernare. “Nefiind reprezentaţi în Consiliul Judeţean, nu am putut să avem prea multe discuţii vis-a-vis de ceea ce înseamnă administraţia judeţeană. Cât priveşte actul de guvernare, atâta timp cât am fost împreună am colaborat cu colegii de la PSD şi ne-am susţinut reciproc proiectele de lege în Parlament, în tot ceea ce am considerat că este benefic pentru bunul mers la judeţului”, a mai spus Surgent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
SPIRITUL SĂRBĂTORILOR. Seară de colinde cu „LIRA”         D’ALE POLITICII Costel Avram i-a cerut scuze lui Mircea Moloţ la televizor         Programe finanțate corespunzător de UE pentru acțiunea împotriva schimbărilor climatice         Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști