Marius Surgent, la prima reacţie după preluarea şefiei ALDE Hunedoara

Deputatul Marius Surgent a susţinut luni, 7 octombrie 2019, prima sa conferinţă de presă ca și preşedinte al ALDE Hunedoara. Marius Surgent a început prin a-i mulţumi lui Mircea Moloţ, fostul președinte al ALDE Hunedoara, demisionat recent din funcție, pentru activitatea depusă ca lider al partidului în județ, și i-a urat succes ca vicepreşedinte la nivel naţional, după care a anunţat şi primele schimbări în partid.

 

 

Astfel, avocatul Florin Oană a fost numit secretar general al ALDE Hunedoara, iar Vasile Cărăguţ, primarul oraşului Geoagiu, va coordona campania electorală pentru Mircea Diaconu la Cotroceni, din judeţul Hunedoara. Surgent ar vrea ca directorii de la CEH şi şefa OPC Hunedoara, numiţi pe posturi de ALDE, să-şi dea demisia din funcţiile pe care le-au obţinut pe când partidul se afla la guvernare. Preşedintele ALDE Hunedoara spune că avea o discuţie cu fiecare în parte şi, foarte probabil, vor fi excluşi din partid dacă nu renunţă la “ciolan”.

 

ALDE votează moţiunea

 

Marius Surgent speră să treacă moţiunea de cenzură şi să cadă Guvernul Dăncilă, dar spune ALDE nu va intra la guvernare, ci va susţine noul guvern. “Eu personal am declarat încă din cursul lunii august că voi susţine moţiunea de cenzură. Toţi parlamentarii ALDE au semnat moţiunea şi vor fi prezenţi joi pentru a o susţine. Este o decizie politică, iar faptul că PSD nu a înţeles după alegerile euro-parlamentare mesajul transmis de alegători nu a putut să ducă decât la această decizie”, a declarat Surgent. Noul preşedinte spune că a avut o colaborare corectă cu PSD pe parcursul în care au fost în coaliţia de guvernare. “Nefiind reprezentaţi în Consiliul Judeţean, nu am putut să avem prea multe discuţii vis-a-vis de ceea ce înseamnă administraţia judeţeană. Cât priveşte actul de guvernare, atâta timp cât am fost împreună am colaborat cu colegii de la PSD şi ne-am susţinut reciproc proiectele de lege în Parlament, în tot ceea ce am considerat că este benefic pentru bunul mers la judeţului”, a mai spus Surgent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier