Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „Voi susține și voi vota o moțiune de cenzură împotriva guvernului “

Decizia celor de la ALDE de a trece în opoziție a produs un adevărat “tsunami” pe scena politică. Situația  a generat și unele tensiuni în ALDE, președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu fiind pus în situația de a solicita Biroului Politic Executiv excluderea din partid a membrilor care nu au respectat această hotărâre.

“ Am demonstrat hotărârea și determinarea noastră de a pune punct unei alianțe care ne-a adus prejudicii de imagine” 

În opinia deputatului Marius Surgent, ultimile evenimente care s-au succedat după deciziile luate în Biroul Politic Executiv au arătat determinarea liberalilor din ALDE de a ieși din această alianță. “ În lipsa unui plan articulat de relansare a guvernării din partea premierului Viorica Dăncilă, în cadrul  Biroului Politic Executiv s-a luat decizia de a se renunța la guvernare și implicit la alianța cu cei din PSD. Am fost puși în situația de a constata că toate propunerile noastre au fost ignorate de social-democrați,  astfel încât o astfel de decizie nu mai putea fi amânată. Faptul că unii dintre colegii noștri au decis să nu respecte hotărârile luate în Biroul Politic Executiv nu putea avea o altă consecință decât excluderea lor din partid.  Tocmai de aceea vreau să sublinez faptul că atunci când am luat o astfel de hotărâre am demonstrat determinarea noastră de a pune punct unei alianțe care în opinia mea ne-a adus prejudicii de imagine”, a declarat deputatul ALDE, Marius Surgent.

 

“ Am ieșit mai întăriți și mai determinați din aceste evenimente care s-au succedat hotărârii luate în Biroul Politic Executiv”

 

Decizia celor de la ALDE de a se delimita de guvernarea PSD prin trecerea în opoziție va da în opinia deputatului, Marius Surgent posibilitatea liberalilor din ALDE de a fi mult mai vizibili pe scena politică “ Toate evenimentele care s-au succedat hotărârilor luate în Biroul Politic Executiv au arătat determinarea noastră de a pune în practică deciziile pe care le-am luat. Nu am dorit să mai susținem o guvernare în care opiniile noastre au început să fie ignorate de social-democrați. Suntem un partid de dreapta cu principii solide care în opinia mea a demonstrat că nu ne-am cramponat la putere doar de dragul de a fi la guvernare. Astăzi, suntem în opoziție  și ca atare ne vom comporta ca orice partid aflat în opoziție. Mai exact, vom susține orice demers argumentat și viabil venit dinspre partidele aflate în opoziție. Personal, voi susține și voi vota o moțiune de cenzură împotriva guvernului”, a concluzionat deputatul ALDE, Marius Surgent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent