Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „Voi susține și voi vota o moțiune de cenzură împotriva guvernului “

Decizia celor de la ALDE de a trece în opoziție a produs un adevărat “tsunami” pe scena politică. Situația  a generat și unele tensiuni în ALDE, președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu fiind pus în situația de a solicita Biroului Politic Executiv excluderea din partid a membrilor care nu au respectat această hotărâre.

“ Am demonstrat hotărârea și determinarea noastră de a pune punct unei alianțe care ne-a adus prejudicii de imagine” 

În opinia deputatului Marius Surgent, ultimile evenimente care s-au succedat după deciziile luate în Biroul Politic Executiv au arătat determinarea liberalilor din ALDE de a ieși din această alianță. “ În lipsa unui plan articulat de relansare a guvernării din partea premierului Viorica Dăncilă, în cadrul  Biroului Politic Executiv s-a luat decizia de a se renunța la guvernare și implicit la alianța cu cei din PSD. Am fost puși în situația de a constata că toate propunerile noastre au fost ignorate de social-democrați,  astfel încât o astfel de decizie nu mai putea fi amânată. Faptul că unii dintre colegii noștri au decis să nu respecte hotărârile luate în Biroul Politic Executiv nu putea avea o altă consecință decât excluderea lor din partid.  Tocmai de aceea vreau să sublinez faptul că atunci când am luat o astfel de hotărâre am demonstrat determinarea noastră de a pune punct unei alianțe care în opinia mea ne-a adus prejudicii de imagine”, a declarat deputatul ALDE, Marius Surgent.

 

“ Am ieșit mai întăriți și mai determinați din aceste evenimente care s-au succedat hotărârii luate în Biroul Politic Executiv”

 

Decizia celor de la ALDE de a se delimita de guvernarea PSD prin trecerea în opoziție va da în opinia deputatului, Marius Surgent posibilitatea liberalilor din ALDE de a fi mult mai vizibili pe scena politică “ Toate evenimentele care s-au succedat hotărârilor luate în Biroul Politic Executiv au arătat determinarea noastră de a pune în practică deciziile pe care le-am luat. Nu am dorit să mai susținem o guvernare în care opiniile noastre au început să fie ignorate de social-democrați. Suntem un partid de dreapta cu principii solide care în opinia mea a demonstrat că nu ne-am cramponat la putere doar de dragul de a fi la guvernare. Astăzi, suntem în opoziție  și ca atare ne vom comporta ca orice partid aflat în opoziție. Mai exact, vom susține orice demers argumentat și viabil venit dinspre partidele aflate în opoziție. Personal, voi susține și voi vota o moțiune de cenzură împotriva guvernului”, a concluzionat deputatul ALDE, Marius Surgent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva