Lucian Heiuș, Adrian David și Florin Oancea, izolați la domiciliu

„În urma participării luni, 9 martie, la sedinta Biroului Politic National, la care a participat și senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cu Covid -19 , m-am autoizolat la domiciliu si astept rezultatul analizelor. Nu am intrat in contact cu nimeni din Orăștie!”, a informat Lucian Heiuș, pe pagina sa de Facebook.

„În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, precum şi Administratorul Public al Municipiului Deva, Adrian Nicolae David, vor intra în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Ambii vor fi testaţi pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19. În perioada de 14 zile, primarul Nicolae-Florin Oancea a delegat atribuţiile celor doi viceprimari ai municipiului Deva: Ovidiu Moş, respectiv Ferdinand Zoltan Pogocsan”, a informat Primăria Deva.

În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, am intrat în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Nu am avut contact direct cu domnul Chițac și nu prezint simptome specifice, dar procedura este obligatorie. Voi fi testat pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19, cel mai curând posibil. Vă încurajez să renunțați la orice activitate care nu este de mare importanță și să stați cât mai mult timp în casă, pentru a reuși să oprim acest virus. Doamne ajută!”, a anunțat Adrian David.

Printre cei care vor trebui să evite contactul cu alte persoane se numără și secretarul de stat Vetuța Stănescu, deputatul Marius Surgent, dar și senatoarea Carmen Hărău. De asemenea, toți primarii PNL de județ vor intra în izolare, printre ei numărându-se și edilul-șef al Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi. Senatorii PSD din județ, Cristian Resmeriță și Viorel Sălan vor fi și ei obligați să stea izolați în casele lor.

Senatorul Vergil Chiţac, alesul care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a scris pe Facebook faptul că e „mâhnit” de situaţie şi îi pare rău. „Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcţiei de Sănătate Publică şi am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soţia mea şi atâţia alţi oameni din România şi din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta”, a scris pe pagina sa de Facebook Vergil Chiţac, primul parlamentar depistat pozitiv cu coronavirus.

Candidatul PNL la Primăria Constantei a precizat că l-a lovit boala când nu se aştepta.„Mă impresionează mesajele şi încurajările care nu se mai opresc. Vă mulţumesc şi vă doresc din suflet să fiţi sănătoşi şi să aveţi mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aştepţi”, a completat Chiţac.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Lucian Heiuș, Adrian David și Florin Oancea, izolați la domiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara