Lucian Heiuș, Adrian David și Florin Oancea, izolați la domiciliu

„În urma participării luni, 9 martie, la sedinta Biroului Politic National, la care a participat și senatorul Vergil Chițac, diagnosticat cu Covid -19 , m-am autoizolat la domiciliu si astept rezultatul analizelor. Nu am intrat in contact cu nimeni din Orăștie!”, a informat Lucian Heiuș, pe pagina sa de Facebook.

„În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, precum şi Administratorul Public al Municipiului Deva, Adrian Nicolae David, vor intra în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Ambii vor fi testaţi pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19. În perioada de 14 zile, primarul Nicolae-Florin Oancea a delegat atribuţiile celor doi viceprimari ai municipiului Deva: Ovidiu Moş, respectiv Ferdinand Zoltan Pogocsan”, a informat Primăria Deva.

În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, am intrat în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Nu am avut contact direct cu domnul Chițac și nu prezint simptome specifice, dar procedura este obligatorie. Voi fi testat pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19, cel mai curând posibil. Vă încurajez să renunțați la orice activitate care nu este de mare importanță și să stați cât mai mult timp în casă, pentru a reuși să oprim acest virus. Doamne ajută!”, a anunțat Adrian David.

Printre cei care vor trebui să evite contactul cu alte persoane se numără și secretarul de stat Vetuța Stănescu, deputatul Marius Surgent, dar și senatoarea Carmen Hărău. De asemenea, toți primarii PNL de județ vor intra în izolare, printre ei numărându-se și edilul-șef al Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi. Senatorii PSD din județ, Cristian Resmeriță și Viorel Sălan vor fi și ei obligați să stea izolați în casele lor.

Senatorul Vergil Chiţac, alesul care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a scris pe Facebook faptul că e „mâhnit” de situaţie şi îi pare rău. „Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcţiei de Sănătate Publică şi am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soţia mea şi atâţia alţi oameni din România şi din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta”, a scris pe pagina sa de Facebook Vergil Chiţac, primul parlamentar depistat pozitiv cu coronavirus.

Candidatul PNL la Primăria Constantei a precizat că l-a lovit boala când nu se aştepta.„Mă impresionează mesajele şi încurajările care nu se mai opresc. Vă mulţumesc şi vă doresc din suflet să fiţi sănătoşi şi să aveţi mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aştepţi”, a completat Chiţac.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Lucian Heiuș, Adrian David și Florin Oancea, izolați la domiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!