Gligor: La Brad administraţia „Cazacu” este o calamitate de pus în rândul situaţiilor de urgenţă

Administrarea oraşului Brad de echipa USL condusă de primarul Florin Cazacu este catastrofală, iar premierul Victor Ponta nu poate aloca bani legal din fondul de rezervă decât în situaţia în care admite şi declară „starea de calamitate” în care se află oraşul, susţine cu ironie Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, care a adăugat că USL are toate structurile (de la primărie la prefectură şi guvern) şi obligaţia să asigure încălzirea în municipiul Brad

caldura brad

Tema încălzirii municipiului Brad a fost pusă în discuţie de liderii PDL Hunedoara într-o conferinţă de presă susţinută, ieri, la sediul partidului din Deva. Dorin Gligor spune că de nouă ani se discută pe această temă (încălzirea cea mai scumpă din Europa şi din lume) fără nici un rezultat. „Eşecul încălzirii de la Brad este identic cu eşecul de la Oltchim, unde tot PP-DD şi USL au fost în prim plan. Un an de zile, până-n octombrie cetăţenii din Brad au fost ţinuţi cu promisiunea unei investiţii. Nu s-a emis în această perioadă nici un act din partea administraţiei publice. Concluzia e că nu ştiu (USL-iştii) să facă investiţii, dar intenţii rele există pentru că – din poveştile lor – eu cred că toată miza a fost achiziţia unui teren. S-a stabilit într-un mod absolut ridicol amplasamentul (viitoarei centrale, n.r.) pe un teren privat când nici la zece metri distanţă era teren, proprietate publică, suficient pentru amplasarea acelei centrale”, a declarat Dorin Gligor.

Spitalul din Brad lăsat de izbelişte

Preşedintele PDL Hunedoara spune că primăria pune spitalul la plata în avans a agentului termic. „Administraţia locală are posibilitatea să plătească utilităţi pentru spital. La Brad n-a plătit nici un leu. Dimpotrivă s-a opus vehement şi a anulat orice iniţiativă a spitalului de a-şi asigura o sursă proprie de încălzire. Spitalul a rămas prizonier gigacaloriei de record mondial furnizată de administraţia publică locală”, a declarat Gligor. Consecinţa politicilor greşite e că spitalul a ajuns înglodat în datorii şi actul medical are de suferit din cauza lipsurilor de care se izbesc medicii la tot pasul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”