„ÎNTR-UN LEU MORT ORICE MĂGAR POATE DA CU COPITA” Senatorul Vochiţoiu pune în cârca lui Moloţ şi „golăniile” Guvernului Ponta

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu susţine organizarea de alegeri anticipate pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara pe motiv că judeţul nu este reprezentat la masa negocierilor acum când Guvernul împarte „bucatele”. Vochiţoiu se face a nu ştie că Guvernul Ponta a scos administraţiile judeţene de la masa „bucatelor”, pasând alocările bugetare Fiscului, adică acolo unde directorii sunt numiţi de la centru pe criterii politice

5-haralambie-vochitoiu-ppdd-6

Mircea Ioan Moloţ  a devenit vinovatul de serviciu al judeţului Hunedoara chiar dacă nu mai are nicio putere de decizie şi stă „la cratiţă”, suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ieri, într-o conferinţă de presă, liderii UNPR Hunedoara îl acuzau pe Moloţ că lipseşte de la masa negocierilor cu guvernul, taman acum când premierul Victor Ponta „întinde aţa peste mămăligă” (aluzie la faptul că în aceste zile se face împărţeala banilor pentru unităţile administrativ-teritoriale).

Acuzaţiile senatorului UNPR sunt „cusute cu aţă albă” pentru că Guvernul PSD-UNPR a schimbat din mers regulile jocului şi alocările bugetare se fac prin Direcţiile Judeţene de Finanţe Publice, adică prin directori numiţi politic de actuala putere. Şefii consiliilor judeţene au fost traşi pe linie moartă, deşi coaliţia de guvernare promitea descentralizarea. Cu sau fără Moloţ pe fotoliul de preşedinte, finanţele judeţului sunt dirijate de la centru.

UNPR vrea alegeri anticipate

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu susţine că judeţul este în criză şi singura soluţie ar fi să se organizeze alegeri anticipate la consiliul judeţean, chiar dacă 2015 este un an preelectoral. „Ne aflăm într-o criză morală la nivelul conduceri Consiliului Judeţean. De câteva luni această criză s-a agravat devenind una administrativă şi penală. Ar fi moral ca preşedintele Mircea Ioan Moloţ să-şi prezinte demisia şi să lase judeţul să-şi aleagă o nouă conducere care să-i reprezinte pe cetăţeni cu onoare şi responsabilitate  şi transparenţă faţă de banii publici. Cred că este de ajuns! Trebuie să spunem stop fărădelegilor din judeţul Hunedoara şi să o luăm de la capăt”, a declarat senatorul UNPR.

Haralambie Vochiţoiu spune că e prematur să vorbească despre viitorul candidat UNPR pentru şefia consiliului judeţean, însă cu certitudine „progresiştii” vor merge alături de PSD în alegeri.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “„ÎNTR-UN LEU MORT ORICE MĂGAR POATE DA CU COPITA” Senatorul Vochiţoiu pune în cârca lui Moloţ şi „golăniile” Guvernului Ponta

  1. Marius

    S-a gasit tocmai cel mai mare magar sau sacal sa vorbeasca. el care a intrat in partlament pe usa din dos si a pupat atatea cururi ca nici el nu mai stie iar acum exact el face ce spune si anume da intr-un leu ranit ca pana acum nu a avut curaj sa caraie nimic.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”