INIŢIATIVE. Târg auto şi centru turistic la Hunedoara

Consilierii locali din municipiul Hunedoara au aprobat înfiinţarea unui târg auto şi a unui centru de informare turistică, la ultima şedinţă ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

masini targ

Aleşii locali ai municipiului Hunedoara au aprobat un studiu de fezabilitate pentru înfiinţarea unui centru de informare turistică în oraş. Centrul va costa în jur de jumătate de milion de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă fa fi de 373.247 lei. Programul se derulează la nivel naţional şi se adresează primăriilor care vor să îşi pună în valoare potenţialul turistic. Viitorul centru va fi amenajat, foarte probabil în zona Castelului.

Târg auto la şcoală

Primăria Hunedoara îşi face târg de maşini în curtea fostei şcoli Generală nr.1. Târgului auto va funcţiona în cadrul Serviciului Public Administraţia Pieţelor şi Oboarelor şi va fi deschis zilnic după ce vor fi obţinute toate avizele şi aprobările legale. Taxele de acces vor fi de doi lei pentru expunere autovehicul spre vânzare pe zi şi 50 lei pentru  cei care optează pentru abonament lunar. În zona târgului auto vor fi expuse numai autovehicule spre vânzare, fără nici un alt tip de comerţ.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia