INIŢIATIVE. Târg auto şi centru turistic la Hunedoara

Consilierii locali din municipiul Hunedoara au aprobat înfiinţarea unui târg auto şi a unui centru de informare turistică, la ultima şedinţă ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

masini targ

Aleşii locali ai municipiului Hunedoara au aprobat un studiu de fezabilitate pentru înfiinţarea unui centru de informare turistică în oraş. Centrul va costa în jur de jumătate de milion de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă fa fi de 373.247 lei. Programul se derulează la nivel naţional şi se adresează primăriilor care vor să îşi pună în valoare potenţialul turistic. Viitorul centru va fi amenajat, foarte probabil în zona Castelului.

Târg auto la şcoală

Primăria Hunedoara îşi face târg de maşini în curtea fostei şcoli Generală nr.1. Târgului auto va funcţiona în cadrul Serviciului Public Administraţia Pieţelor şi Oboarelor şi va fi deschis zilnic după ce vor fi obţinute toate avizele şi aprobările legale. Taxele de acces vor fi de doi lei pentru expunere autovehicul spre vânzare pe zi şi 50 lei pentru  cei care optează pentru abonament lunar. În zona târgului auto vor fi expuse numai autovehicule spre vânzare, fără nici un alt tip de comerţ.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute