INIŢIATIVĂ: Parc industrial cu investitor garantat la Haţeg

hateg investitie

Primăria oraşului Haţeg pregăteşte terenul pentru înfiinţarea unui parc industrial în localitate. Iniţiativa nu este „în orb” ca în alte oraşe unde se amenajează astfel de parcuri în aşteptarea investitorilor. La Haţeg lucrurile stau exact pe dos

Primarul Marcel Goia a scos la licitaţie terenul pentru amenajarea viitorului parc industrial numai după ce a fost sigur că există un investitor interesat să deschidă o afacere în oraşul Haţeg. „Din păcate nu vă pot da prea multe detalii cu privire la viitoarea fabrică ce se va construi pentru că am convenit contractual cu investitorul să nu divulgăm detalii din planul de afaceri. A fost dorinţa dumnealor şi noi am fost de acord. Pot să vă spun, doar că în prima fază vor fi înfiinţate 300 de noi locuri de muncă, iar când activitatea va merge din plin 900 de locuitori din Ţara Haţegului îşi vor găsi acolo un loc de muncă, ceea ce este un mare câştig pentru zonă”, a declarat primarul Marcel Goia.

Detaliile viitoarei investiţii le vom afla spre sfârşitul acestui an când vor începe lucrările la construcţia fabricii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”