INEDIT ÎN POLITICĂ: Un partid renunţă la sediu în favoarea cetăţenilor

Primarul Devei, Petru Mărginean (care este şi preşedintele Partidului Conservator) cere consilierilor locali să aprobe trecerea sediului PC „de la cal” la dispoziţia devenilor amatori de şah şi table

marginean 2

Petru Mărginean, preşedintele Partidului Conservator din Hunedoara, renunţă la sediul de partid al organizaţiei Deva în favoarea persoanelor vârstnice din municipiu. „Un partid nu stă în numărul sediilor de partid. Oricum noi le-am permis şi până acum să folosească spaţiul pentru că, în afara timpului ocupat cu şedinţelor de partid, spaţiul era liber”, a declarat primarul Petru Mărginean.

Noi obiective pentru Asistenţa Socială

Spaţiul din centrul Devei, de pe strada 1 Decembrie, bloc 5, parter, va fi preluat de Centrul de Zi „Clubul Seniorilor” şi va fi administrat prin Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. La club se vor putea desfăşura „activităţi de socializare şi petrecere a timpului liber”. Altfel spus, amatorii de şah şi table vor avea un spaţiu încălzit (că tot vine iarna) unde să îşi petreacă timpul liber. Primarul Petru Mărginean mai spune că un alt spaţiu cu aceeaşi destinaţie dar ceva mai generos va fi oferit pensionarilor după ce va fi renovat Centrul Cultural „Drăgan Munteanu”, adică peste vreo doi ani. Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei se va ocupa şi de administrarea centrului de noapte pentru oamenii fără adăpost, iar în fosta şcoala de la Sântuhalm urmează să fie amenajat un cămin de bătrâni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!