ÎN PREMIERĂ. Drumul judeţean 666 va fi asfaltat cu fonduri private

asfalt

Pentru prima dată în judeţul Hunedoara o firmă privată s-a oferit să asfalteze un drum de interes public cu fonduri proprii

Drumul care leagă municipiul Vulcan de Dealul Babii va fi modernizat de Wind Power Experts Development, o firmă care construieşte în zonă un parc eolian. Pentru ca să îşi aducă utilajele pe viitorul câmp al morilor de vânt, investitorii au nevoie de un carosabil mai bun şi mai lat decât ceea ce există acum între localităţile pomenite mai sus.

Patronii de la Wind Power Experts Development s-au oferit să execute lucrările de modernizare la drum după ce au cumpărat şi terenul necesar extinderii carosabilului. La final, investiţia va fi predată Consiliului Judeţean Hunedoara.

Wind Power se află într-o fază avansată de construire a unui parc eolian, în sud-estul Masivului Retezat, în apropiere de DJ 666,  Merişor – Dealul Babii – Vulcan.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500