ÎN PREMIERĂ. Drumul judeţean 666 va fi asfaltat cu fonduri private

asfalt

Pentru prima dată în judeţul Hunedoara o firmă privată s-a oferit să asfalteze un drum de interes public cu fonduri proprii

Drumul care leagă municipiul Vulcan de Dealul Babii va fi modernizat de Wind Power Experts Development, o firmă care construieşte în zonă un parc eolian. Pentru ca să îşi aducă utilajele pe viitorul câmp al morilor de vânt, investitorii au nevoie de un carosabil mai bun şi mai lat decât ceea ce există acum între localităţile pomenite mai sus.

Patronii de la Wind Power Experts Development s-au oferit să execute lucrările de modernizare la drum după ce au cumpărat şi terenul necesar extinderii carosabilului. La final, investiţia va fi predată Consiliului Judeţean Hunedoara.

Wind Power se află într-o fază avansată de construire a unui parc eolian, în sud-estul Masivului Retezat, în apropiere de DJ 666,  Merişor – Dealul Babii – Vulcan.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”