ÎN PREMIERĂ. Drumul judeţean 666 va fi asfaltat cu fonduri private

asfalt

Pentru prima dată în judeţul Hunedoara o firmă privată s-a oferit să asfalteze un drum de interes public cu fonduri proprii

Drumul care leagă municipiul Vulcan de Dealul Babii va fi modernizat de Wind Power Experts Development, o firmă care construieşte în zonă un parc eolian. Pentru ca să îşi aducă utilajele pe viitorul câmp al morilor de vânt, investitorii au nevoie de un carosabil mai bun şi mai lat decât ceea ce există acum între localităţile pomenite mai sus.

Patronii de la Wind Power Experts Development s-au oferit să execute lucrările de modernizare la drum după ce au cumpărat şi terenul necesar extinderii carosabilului. La final, investiţia va fi predată Consiliului Judeţean Hunedoara.

Wind Power se află într-o fază avansată de construire a unui parc eolian, în sud-estul Masivului Retezat, în apropiere de DJ 666,  Merişor – Dealul Babii – Vulcan.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru