Iar se laudă. Primăria îşi face reclamă în înştiinţările de plată trimise hunedorenilor

Administraţia locală din Hunedoara a găsit un mod inedit de a-şi face publicitate. Îşi prezintă realizările din 2014 tocmai pe somaţiile trimise localnicilor, pentru plata impozitelor

admin

Hunedorenii care au primit în aceste zile somaţii de plată de la primărie au găsit în plic nu doar solicitarea de a plăti impozitele locale, dar şi o listă a realizărilor din 2014 cu care primăria se laudă şi a planurilor de viitor.

Numai de bine din partea primarului

Bineînţeles, de pe documentul în care localnicii sunt chemaţi să îşi achite cât mai repede dările nu putea lipsi şi urarea de bine a primarului Viorel Arion. „În calitatea de primar al Hunedoarei, îmi revine obligaţia legală, dar şi cea morală de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor activităţile derulate în decursul anului 2014 de aparatul de specialitate al Administraţiei Publice Locale, precum şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici. Anul 2014 a fost un an în care municipalitatea hunedoreană asigură drumul Hunedoarei spre modernitate. Tot ce am întreprins a fost posibil cu ajutorul dumneavoastră, a celor care ne-aţi cerut ajutorul sau ne-aţi semnalat anumite neajunsuri şi de aceea vă mulţumim şi vă dorim să vă implicaţi la fel de mult în continuare”, se arată în scrisoarea primarului, către hunedorenii buni de plată.

Marile şi micile realizări

Primăria se laudă cu reparaţiile acoperişului castelului şi modernizarea străzilor din cartierele Micro 6 şi 7, dar nu uită să amintească de realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap la Casa Căsătoriilor, reparaţiile efectuate la acoperişul primăriei, plantarea florilor din oraş, reamanejarea rondourilor de flori şi, în final, de montarea unor băncuţe şi acoşurilor de gunoi.

Ca să afle oamenii de ce e necesar să îşi achite impozitele, înştiinţarea de plată a primăriei este completată cu lista proiectelor pentru acest an, cu lista festivalurilor din 2015 şi cu planurile de viitor ale administraţiei locale. În final, primarul Hunedoarei adresează o invitaţie: „să ne fiţi alături activ şi în acest an, pentru că fiecare cetăţean al oraşului poate aduce schimbarea şi progresul mult dorit”. (Daniel Guţă)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei