Iar se laudă. Primăria îşi face reclamă în înştiinţările de plată trimise hunedorenilor

Administraţia locală din Hunedoara a găsit un mod inedit de a-şi face publicitate. Îşi prezintă realizările din 2014 tocmai pe somaţiile trimise localnicilor, pentru plata impozitelor

admin

Hunedorenii care au primit în aceste zile somaţii de plată de la primărie au găsit în plic nu doar solicitarea de a plăti impozitele locale, dar şi o listă a realizărilor din 2014 cu care primăria se laudă şi a planurilor de viitor.

Numai de bine din partea primarului

Bineînţeles, de pe documentul în care localnicii sunt chemaţi să îşi achite cât mai repede dările nu putea lipsi şi urarea de bine a primarului Viorel Arion. „În calitatea de primar al Hunedoarei, îmi revine obligaţia legală, dar şi cea morală de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor activităţile derulate în decursul anului 2014 de aparatul de specialitate al Administraţiei Publice Locale, precum şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici. Anul 2014 a fost un an în care municipalitatea hunedoreană asigură drumul Hunedoarei spre modernitate. Tot ce am întreprins a fost posibil cu ajutorul dumneavoastră, a celor care ne-aţi cerut ajutorul sau ne-aţi semnalat anumite neajunsuri şi de aceea vă mulţumim şi vă dorim să vă implicaţi la fel de mult în continuare”, se arată în scrisoarea primarului, către hunedorenii buni de plată.

Marile şi micile realizări

Primăria se laudă cu reparaţiile acoperişului castelului şi modernizarea străzilor din cartierele Micro 6 şi 7, dar nu uită să amintească de realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap la Casa Căsătoriilor, reparaţiile efectuate la acoperişul primăriei, plantarea florilor din oraş, reamanejarea rondourilor de flori şi, în final, de montarea unor băncuţe şi acoşurilor de gunoi.

Ca să afle oamenii de ce e necesar să îşi achite impozitele, înştiinţarea de plată a primăriei este completată cu lista proiectelor pentru acest an, cu lista festivalurilor din 2015 şi cu planurile de viitor ale administraţiei locale. În final, primarul Hunedoarei adresează o invitaţie: „să ne fiţi alături activ şi în acest an, pentru că fiecare cetăţean al oraşului poate aduce schimbarea şi progresul mult dorit”. (Daniel Guţă)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare