Iar se laudă. Primăria îşi face reclamă în înştiinţările de plată trimise hunedorenilor

Administraţia locală din Hunedoara a găsit un mod inedit de a-şi face publicitate. Îşi prezintă realizările din 2014 tocmai pe somaţiile trimise localnicilor, pentru plata impozitelor

admin

Hunedorenii care au primit în aceste zile somaţii de plată de la primărie au găsit în plic nu doar solicitarea de a plăti impozitele locale, dar şi o listă a realizărilor din 2014 cu care primăria se laudă şi a planurilor de viitor.

Numai de bine din partea primarului

Bineînţeles, de pe documentul în care localnicii sunt chemaţi să îşi achite cât mai repede dările nu putea lipsi şi urarea de bine a primarului Viorel Arion. „În calitatea de primar al Hunedoarei, îmi revine obligaţia legală, dar şi cea morală de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor activităţile derulate în decursul anului 2014 de aparatul de specialitate al Administraţiei Publice Locale, precum şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici. Anul 2014 a fost un an în care municipalitatea hunedoreană asigură drumul Hunedoarei spre modernitate. Tot ce am întreprins a fost posibil cu ajutorul dumneavoastră, a celor care ne-aţi cerut ajutorul sau ne-aţi semnalat anumite neajunsuri şi de aceea vă mulţumim şi vă dorim să vă implicaţi la fel de mult în continuare”, se arată în scrisoarea primarului, către hunedorenii buni de plată.

Marile şi micile realizări

Primăria se laudă cu reparaţiile acoperişului castelului şi modernizarea străzilor din cartierele Micro 6 şi 7, dar nu uită să amintească de realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap la Casa Căsătoriilor, reparaţiile efectuate la acoperişul primăriei, plantarea florilor din oraş, reamanejarea rondourilor de flori şi, în final, de montarea unor băncuţe şi acoşurilor de gunoi.

Ca să afle oamenii de ce e necesar să îşi achite impozitele, înştiinţarea de plată a primăriei este completată cu lista proiectelor pentru acest an, cu lista festivalurilor din 2015 şi cu planurile de viitor ale administraţiei locale. În final, primarul Hunedoarei adresează o invitaţie: „să ne fiţi alături activ şi în acest an, pentru că fiecare cetăţean al oraşului poate aduce schimbarea şi progresul mult dorit”. (Daniel Guţă)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție