Iar se laudă. Primăria îşi face reclamă în înştiinţările de plată trimise hunedorenilor

Administraţia locală din Hunedoara a găsit un mod inedit de a-şi face publicitate. Îşi prezintă realizările din 2014 tocmai pe somaţiile trimise localnicilor, pentru plata impozitelor

admin

Hunedorenii care au primit în aceste zile somaţii de plată de la primărie au găsit în plic nu doar solicitarea de a plăti impozitele locale, dar şi o listă a realizărilor din 2014 cu care primăria se laudă şi a planurilor de viitor.

Numai de bine din partea primarului

Bineînţeles, de pe documentul în care localnicii sunt chemaţi să îşi achite cât mai repede dările nu putea lipsi şi urarea de bine a primarului Viorel Arion. „În calitatea de primar al Hunedoarei, îmi revine obligaţia legală, dar şi cea morală de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor activităţile derulate în decursul anului 2014 de aparatul de specialitate al Administraţiei Publice Locale, precum şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici. Anul 2014 a fost un an în care municipalitatea hunedoreană asigură drumul Hunedoarei spre modernitate. Tot ce am întreprins a fost posibil cu ajutorul dumneavoastră, a celor care ne-aţi cerut ajutorul sau ne-aţi semnalat anumite neajunsuri şi de aceea vă mulţumim şi vă dorim să vă implicaţi la fel de mult în continuare”, se arată în scrisoarea primarului, către hunedorenii buni de plată.

Marile şi micile realizări

Primăria se laudă cu reparaţiile acoperişului castelului şi modernizarea străzilor din cartierele Micro 6 şi 7, dar nu uită să amintească de realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap la Casa Căsătoriilor, reparaţiile efectuate la acoperişul primăriei, plantarea florilor din oraş, reamanejarea rondourilor de flori şi, în final, de montarea unor băncuţe şi acoşurilor de gunoi.

Ca să afle oamenii de ce e necesar să îşi achite impozitele, înştiinţarea de plată a primăriei este completată cu lista proiectelor pentru acest an, cu lista festivalurilor din 2015 şi cu planurile de viitor ale administraţiei locale. În final, primarul Hunedoarei adresează o invitaţie: „să ne fiţi alături activ şi în acest an, pentru că fiecare cetăţean al oraşului poate aduce schimbarea şi progresul mult dorit”. (Daniel Guţă)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii