ÎN HUNEDOARA: Cătălin Predoiu i-a luat faţa lui Falcă

Organizaţia Judeţeană PDL Hunedoara şi-a desemnat, sâmbătă, candidatul pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Democrat-liberalii hunedoreni merg pe mâna candidatului Cătălin Predoiu, chiar dacă Gheorghe Falcă este hunedorean şi prieten cu liderul judeţean Dorin Gligor

pdl prezentare candidati

Mai puţin de jumătate din cei peste 3.000 de pedelişti din judeţul Hunedoara s-au prezentat la urne pentru a alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Scrutinul a fost monitorizat de observatori de la centru. Raluca Ţurcan, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomiţeanu, Ioan Oltean, Dorin Florea şi Mircea Hava au fost prezenţi în judeţul Hunedoara.

Liderii PDL au amenajat centre de votare la Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Haţeg şi Petroşani, iar  scrutinul s-a derulat de la ora 9 la 17. Potrivit datelor transmise de biroul de presă al partidului, 1.424 de membri PDL s-au prezentat, sâmbătă, la urne, 707 dintre aceştia au votat pentru fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, în timp ce Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a obţinut 705 de voturi (12 voturi fiind anulate).

Gligor, taxat indirect de pedelişti

„Consider că scrutinul a fost o acţiune binevenită pentru organizaţia noastră. Membrii noştri au putut alege, în cunoştinţă de cauză, candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale. Un lider puternic se sprijină pe calitatea individuală a membrilor săi, cum şi un partid de valoare trebuie să aibă un lider agreat şi acreditat de marea majoritate a membrilor săi. Cam acest mesaj încercăm să-l transmitem, şi prin această acţiune, în interiorul partidului”, a declarat, Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara. În ciuda mesajului diplomatic, preşedintele Gligor nu poate ignora faptul că înfrângerea prietenul Falcă e un mesaj ce i se adresează indirect. Dar asta se va vedea peste câteva luni, atunci când democrat-liberalii din judeţ vor fi chemaţi din nou la urne ca să aleagă un nou preşedinte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara