ÎN HUNEDOARA: Cătălin Predoiu i-a luat faţa lui Falcă

Organizaţia Judeţeană PDL Hunedoara şi-a desemnat, sâmbătă, candidatul pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Democrat-liberalii hunedoreni merg pe mâna candidatului Cătălin Predoiu, chiar dacă Gheorghe Falcă este hunedorean şi prieten cu liderul judeţean Dorin Gligor

pdl prezentare candidati

Mai puţin de jumătate din cei peste 3.000 de pedelişti din judeţul Hunedoara s-au prezentat la urne pentru a alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Scrutinul a fost monitorizat de observatori de la centru. Raluca Ţurcan, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomiţeanu, Ioan Oltean, Dorin Florea şi Mircea Hava au fost prezenţi în judeţul Hunedoara.

Liderii PDL au amenajat centre de votare la Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Haţeg şi Petroşani, iar  scrutinul s-a derulat de la ora 9 la 17. Potrivit datelor transmise de biroul de presă al partidului, 1.424 de membri PDL s-au prezentat, sâmbătă, la urne, 707 dintre aceştia au votat pentru fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, în timp ce Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a obţinut 705 de voturi (12 voturi fiind anulate).

Gligor, taxat indirect de pedelişti

„Consider că scrutinul a fost o acţiune binevenită pentru organizaţia noastră. Membrii noştri au putut alege, în cunoştinţă de cauză, candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale. Un lider puternic se sprijină pe calitatea individuală a membrilor săi, cum şi un partid de valoare trebuie să aibă un lider agreat şi acreditat de marea majoritate a membrilor săi. Cam acest mesaj încercăm să-l transmitem, şi prin această acţiune, în interiorul partidului”, a declarat, Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara. În ciuda mesajului diplomatic, preşedintele Gligor nu poate ignora faptul că înfrângerea prietenul Falcă e un mesaj ce i se adresează indirect. Dar asta se va vedea peste câteva luni, atunci când democrat-liberalii din judeţ vor fi chemaţi din nou la urne ca să aleagă un nou preşedinte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei