ÎN HUNEDOARA: Cătălin Predoiu i-a luat faţa lui Falcă

Organizaţia Judeţeană PDL Hunedoara şi-a desemnat, sâmbătă, candidatul pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Democrat-liberalii hunedoreni merg pe mâna candidatului Cătălin Predoiu, chiar dacă Gheorghe Falcă este hunedorean şi prieten cu liderul judeţean Dorin Gligor

pdl prezentare candidati

Mai puţin de jumătate din cei peste 3.000 de pedelişti din judeţul Hunedoara s-au prezentat la urne pentru a alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Scrutinul a fost monitorizat de observatori de la centru. Raluca Ţurcan, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomiţeanu, Ioan Oltean, Dorin Florea şi Mircea Hava au fost prezenţi în judeţul Hunedoara.

Liderii PDL au amenajat centre de votare la Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Haţeg şi Petroşani, iar  scrutinul s-a derulat de la ora 9 la 17. Potrivit datelor transmise de biroul de presă al partidului, 1.424 de membri PDL s-au prezentat, sâmbătă, la urne, 707 dintre aceştia au votat pentru fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, în timp ce Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a obţinut 705 de voturi (12 voturi fiind anulate).

Gligor, taxat indirect de pedelişti

„Consider că scrutinul a fost o acţiune binevenită pentru organizaţia noastră. Membrii noştri au putut alege, în cunoştinţă de cauză, candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale. Un lider puternic se sprijină pe calitatea individuală a membrilor săi, cum şi un partid de valoare trebuie să aibă un lider agreat şi acreditat de marea majoritate a membrilor săi. Cam acest mesaj încercăm să-l transmitem, şi prin această acţiune, în interiorul partidului”, a declarat, Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara. În ciuda mesajului diplomatic, preşedintele Gligor nu poate ignora faptul că înfrângerea prietenul Falcă e un mesaj ce i se adresează indirect. Dar asta se va vedea peste câteva luni, atunci când democrat-liberalii din judeţ vor fi chemaţi din nou la urne ca să aleagă un nou preşedinte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu