GATA DE EUROPARLAMENTARE. Liberalii au făcut spectacol electoral la Deva

Întâlnire cu electoratul pe stradă şi la fabrică, adunare populară în centrul oraşului, spectacol grandios în sala mare a Centrului Cultural, mult sclipici, puţină dezbatere şi un călduros „Jos PSD” rostogolit ca un zar pe toate feţele perdante, cam acestea au fost ingredientele cu care şi-au prezentat liberalii candidaţii pentru euro-parlamentare la Deva

 

 

„Eu aş dori foarte mult să ne axăm pe temele esenţiale legate de fonduri europene, de statutul României în Europa, de o legislaţie corectă. Mi-e teamă că va fi foarte complicat să facem acest lucru, va fi extrem de greu să stăm în aceste teme. Vom fi împinşi în orice altceva. Dar suntem pregătiţi (…) Dacă vin cu astfel de atacuri, vor avea surprize. Noi avem tone şi le ţinem deocamdată, pentru că cred că dezbaterea trebuie să se axeze pe construcţie şi nu pe distrugere. Dar, repet, dacă atât pot, atât au putut până acum, îi asigur că energiile mele şi energiile noastre sunt uriaşe”, a spus Rareş Bogdan, vineri, la conferinţa de presă premergătoare spectacolului electoral susţinut de PNL pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Unele lămuriri despre succesul în politică

Candidat PNL, locul întâi pe listă la alegerile din mai, Rareş Bogdan (aşadar, politician de top) a vrut să lămurească şi celebra sa caracterizare a unei cariere politice de succes în România: „Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top”, spunea Rareş Bogdan în emisiunea din 15 noiembrie 2018. „Cei din PSD am văzut că se axează pe acest lucru, ce am spus eu de-a lungul timpului. Nu retractez nimic din ce-am spus vreodată şi, din contră, voi susţine în continuare că în politică trebuie să intre oameni oneşti şi trebuie susţinuţi exact oamenii oneşti. Sigur că au scos din context o frază care se referea la Codrin Ştefănescu, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Florin Iordache, cel care arătase un semn obscen în plenul Camerei Deputaţilor şi-au luat doar o frază. Nu e nicio problemă: le mulţumesc frumos pentru reclamă”, a spus fostul moderator al Jocurilor de Putere.

Mesaj de susţinere a preşedintelui Iohannis

“PNL susţine întru-totul demersul preşedintelui României. Eu personal şi foarte mulţi dintre liderii partidului suntem extrem de încântaţi că preşedintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta exact că românii nu susţin hoţia, infractorii, nu susţin corupţia, şi doresc oameni cinstiţi, doresc ca temele esenţiale să nu fie legate, în niciun caz, de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică şi de aducerea fraţilor noştri plecaţi peste graniţă. Sigur, că interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie este o chestiune extrem de serioasă şi care cred că va primi din partea românilor o susţinere uriaşă, deoarece niciunul dintre copiii românilor nu au primit educaţia de a fura atunci când vor creşte sau când sunt mici”, a spus Bogdan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa