GATA DE EUROPARLAMENTARE. Liberalii au făcut spectacol electoral la Deva

Întâlnire cu electoratul pe stradă şi la fabrică, adunare populară în centrul oraşului, spectacol grandios în sala mare a Centrului Cultural, mult sclipici, puţină dezbatere şi un călduros „Jos PSD” rostogolit ca un zar pe toate feţele perdante, cam acestea au fost ingredientele cu care şi-au prezentat liberalii candidaţii pentru euro-parlamentare la Deva

 

 

„Eu aş dori foarte mult să ne axăm pe temele esenţiale legate de fonduri europene, de statutul României în Europa, de o legislaţie corectă. Mi-e teamă că va fi foarte complicat să facem acest lucru, va fi extrem de greu să stăm în aceste teme. Vom fi împinşi în orice altceva. Dar suntem pregătiţi (…) Dacă vin cu astfel de atacuri, vor avea surprize. Noi avem tone şi le ţinem deocamdată, pentru că cred că dezbaterea trebuie să se axeze pe construcţie şi nu pe distrugere. Dar, repet, dacă atât pot, atât au putut până acum, îi asigur că energiile mele şi energiile noastre sunt uriaşe”, a spus Rareş Bogdan, vineri, la conferinţa de presă premergătoare spectacolului electoral susţinut de PNL pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Unele lămuriri despre succesul în politică

Candidat PNL, locul întâi pe listă la alegerile din mai, Rareş Bogdan (aşadar, politician de top) a vrut să lămurească şi celebra sa caracterizare a unei cariere politice de succes în România: „Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top”, spunea Rareş Bogdan în emisiunea din 15 noiembrie 2018. „Cei din PSD am văzut că se axează pe acest lucru, ce am spus eu de-a lungul timpului. Nu retractez nimic din ce-am spus vreodată şi, din contră, voi susţine în continuare că în politică trebuie să intre oameni oneşti şi trebuie susţinuţi exact oamenii oneşti. Sigur că au scos din context o frază care se referea la Codrin Ştefănescu, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Florin Iordache, cel care arătase un semn obscen în plenul Camerei Deputaţilor şi-au luat doar o frază. Nu e nicio problemă: le mulţumesc frumos pentru reclamă”, a spus fostul moderator al Jocurilor de Putere.

Mesaj de susţinere a preşedintelui Iohannis

“PNL susţine întru-totul demersul preşedintelui României. Eu personal şi foarte mulţi dintre liderii partidului suntem extrem de încântaţi că preşedintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta exact că românii nu susţin hoţia, infractorii, nu susţin corupţia, şi doresc oameni cinstiţi, doresc ca temele esenţiale să nu fie legate, în niciun caz, de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică şi de aducerea fraţilor noştri plecaţi peste graniţă. Sigur, că interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie este o chestiune extrem de serioasă şi care cred că va primi din partea românilor o susţinere uriaşă, deoarece niciunul dintre copiii românilor nu au primit educaţia de a fura atunci când vor creşte sau când sunt mici”, a spus Bogdan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare         16 transportatori rutieri din județul Hunedoara au fost controlați de inspectorii de muncă         Percheziţii domiciliare în 4 judeţe şi un prejudiciu de peste 25.000 de lei recuperat de poliţiştii hunedoreni         Tragedia care a cutremurat Hunedoara. Trupul pompierului Dragoș Petru și al fratelui său au fost aduse acasă