GATA DE EUROPARLAMENTARE. Liberalii au făcut spectacol electoral la Deva

Întâlnire cu electoratul pe stradă şi la fabrică, adunare populară în centrul oraşului, spectacol grandios în sala mare a Centrului Cultural, mult sclipici, puţină dezbatere şi un călduros „Jos PSD” rostogolit ca un zar pe toate feţele perdante, cam acestea au fost ingredientele cu care şi-au prezentat liberalii candidaţii pentru euro-parlamentare la Deva

 

 

„Eu aş dori foarte mult să ne axăm pe temele esenţiale legate de fonduri europene, de statutul României în Europa, de o legislaţie corectă. Mi-e teamă că va fi foarte complicat să facem acest lucru, va fi extrem de greu să stăm în aceste teme. Vom fi împinşi în orice altceva. Dar suntem pregătiţi (…) Dacă vin cu astfel de atacuri, vor avea surprize. Noi avem tone şi le ţinem deocamdată, pentru că cred că dezbaterea trebuie să se axeze pe construcţie şi nu pe distrugere. Dar, repet, dacă atât pot, atât au putut până acum, îi asigur că energiile mele şi energiile noastre sunt uriaşe”, a spus Rareş Bogdan, vineri, la conferinţa de presă premergătoare spectacolului electoral susţinut de PNL pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Unele lămuriri despre succesul în politică

Candidat PNL, locul întâi pe listă la alegerile din mai, Rareş Bogdan (aşadar, politician de top) a vrut să lămurească şi celebra sa caracterizare a unei cariere politice de succes în România: „Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top”, spunea Rareş Bogdan în emisiunea din 15 noiembrie 2018. „Cei din PSD am văzut că se axează pe acest lucru, ce am spus eu de-a lungul timpului. Nu retractez nimic din ce-am spus vreodată şi, din contră, voi susţine în continuare că în politică trebuie să intre oameni oneşti şi trebuie susţinuţi exact oamenii oneşti. Sigur că au scos din context o frază care se referea la Codrin Ştefănescu, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Florin Iordache, cel care arătase un semn obscen în plenul Camerei Deputaţilor şi-au luat doar o frază. Nu e nicio problemă: le mulţumesc frumos pentru reclamă”, a spus fostul moderator al Jocurilor de Putere.

Mesaj de susţinere a preşedintelui Iohannis

“PNL susţine întru-totul demersul preşedintelui României. Eu personal şi foarte mulţi dintre liderii partidului suntem extrem de încântaţi că preşedintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta exact că românii nu susţin hoţia, infractorii, nu susţin corupţia, şi doresc oameni cinstiţi, doresc ca temele esenţiale să nu fie legate, în niciun caz, de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică şi de aducerea fraţilor noştri plecaţi peste graniţă. Sigur, că interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie este o chestiune extrem de serioasă şi care cred că va primi din partea românilor o susţinere uriaşă, deoarece niciunul dintre copiii românilor nu au primit educaţia de a fura atunci când vor creşte sau când sunt mici”, a spus Bogdan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin