Gabriel Lungu, membru al Consiliului Naţional de Integritate

Fostul city – manager al municipiului Lupeni, Gabriel Lungu, a fost validat, luni, de plenul Senatului, ca membru supleant în Consiliul Naţional de Integritate, cu un mandat de 4 ani.

lunguNumirea lui Gabriel Lungu a venit la iniţiativa PSD, care nu a propus niciun membru plin. Plenul Senatului a votat, luni, o parte din noii membri ai Consiliului Naţional de Integritate, după audierea acestora în Comisia juridică, fiind vorba de nouă membri titulari ai CNI şi nouă membri supleanţi, urmând ca noua conducere a CNI să aleagă noul preşedinte al acestui for.

De profesie jurist, Gabriel Lungu este de ani de zile în administraţia publică. A fost mai întâionsilier juridic la Oficiul Prefectural de la Petroşani, iar ulterior a devenit consilier personal al primarului municipiului Lupeni şi city manager al acestui municipiu. După ce edilul din Lupeni a desgiinţat postul pe care îl deţinea, Lungu a devenit consilier al senatorului UNPR Haralambie Vochiţoiu.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Gabriel Lungu, membru al Consiliului Naţional de Integritate

  1. Dorina

    Asta-i valoarea PSD: Gaby Lungu zis si Lunguietu. De ce nu miram ca PSD baga adandc mana in lada cu mizerii? Bagat pe gatul ANI de catre senatorul Resturilor Vochitoi pentru a-l proteja de viitoarele controale, Gabita – chiar si ca supleant – isi va face repede “prietenii” pe care ii merita. Speram ca nu primeste si bani ca membru supleant! Va fi de ajuns o condamnare cu executare.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România