FRIPTURISME MARCA PSD. Mihai Curcan, ţinut abuziv pe post de şef la ANRSC Vest

Curcan a intrat expert la ANRSC pe uşa din dos, printr-o manevră politică orchestrată de PSD, după ce a ajuns Victor Ponta la guvernare. De atunci, şeful Agenţiei Teritoriale Vest o ţine într-o detaşare perpetuă, peste limita admisă de lege. Chestionat, în legătură cu acest subiect,  Doru Ciocan, preşedintele ANRSC, s-a sustras de la a da o explicaţie. Deocamdată      

FOTO

Mihai Curcan

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare (ANRSC) a devenit un fel de cimitir al elefanţilor scăpătaţi din PSD. Agenţia Teritorială Vest a fost înfiinţată la Deva pentru Ioan Rus, atunci când pesedistul a rămas fără postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Anul trecut, un alt fost „vice” PSD a intrat în plasament ca şef la ANRSC Botoşani şi tot pe filiera „Botoşani” a venit şi mântuirea lui Mihai Curcan la şefia Agenţiei Teritoriale Vest.

Cariera unui activist de succes

Mihai Curcan, potrivit propriilor declaraţii, n-a rezistat mai mult de câteva luni angajat la o firmă în sistemul privat.curcan anrsc Din primăvara anului 2006 până spre sfârşitul anului 2012, Curcan a fost mai tot timpul „între două slujbe”. Când a prins un job, Mihai Curcan s-a ocupat de protecţia muncii, de administrarea unor clădiri şi spaţii comerciale, a gestionat un parc auto, s-a îngrijit de pază şi securitate, de protecţia mediului, de aprovizionare cu materiale sau a fost agent de asigurări. Acesta este, în mare, CV-ul care l-a recomandat pe Mihai Curcan ca expert la ANRSC, post pe care l-a prins de îndată ce PSD a intrat la guvernare. De atunci, pesedistul are un venit sigur şi stabil. Ca expert ANRSC câştigă (cu sporuri) în jur de 3.000 de lei leafă lunar, dar sinecura lui e mai consistentă fiindcă, într-o suspectă clandestinitate, a fost promovat şef de agenţie.

Preşedintele Doru Ciocan ia politica struţului

curcan Doru Ciocan

Doru Ciocan

Primul post de expert la ANRSC Deva ocupat de Mihai Curcan a fost obţinut prin învăluire. Curcan a fost angajat la Agenţia Teritorială Botoşani, însă doar formal, pentru n-a stat acolo nici măcar o zi. Imediat după angajare, el a fost detaşat la Deva, chiar dacă aici toate posturile erau ocupate. Din decembrie 2012 până în prezent, Curcan figurează ca detaşat în interes de serviciu. La expirarea perioadei de detaşare, în loc să fie trimis la locul lui de muncă, pesedistul a fost săltat abuziv pe post de şef de Agenţie. Pentru explicaţii lămuritoare l-am contactat pe Doru Ciocan, preşedintele ANRSC. Ciocan a ascultat întrebarea, apoi a zis că este în şedinţă şi nu poate sta de vorbă, ne-a cerut să revenim în jurul orei 15, după care nu a mai răspuns la telefon.

ANRSC nu este singura instituţie prin care îşi plăteşte PSD-ul „lipitorii de afişe”.  În judeţ sunt zeci, sute de mici dregătorii care alimentează conturile unor activişti, „să mănâncă şi gura lor ceva”. (Marcel Bot)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani