FRIPTURISME MARCA PSD. Mihai Curcan, ţinut abuziv pe post de şef la ANRSC Vest

Curcan a intrat expert la ANRSC pe uşa din dos, printr-o manevră politică orchestrată de PSD, după ce a ajuns Victor Ponta la guvernare. De atunci, şeful Agenţiei Teritoriale Vest o ţine într-o detaşare perpetuă, peste limita admisă de lege. Chestionat, în legătură cu acest subiect,  Doru Ciocan, preşedintele ANRSC, s-a sustras de la a da o explicaţie. Deocamdată      

FOTO

Mihai Curcan

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare (ANRSC) a devenit un fel de cimitir al elefanţilor scăpătaţi din PSD. Agenţia Teritorială Vest a fost înfiinţată la Deva pentru Ioan Rus, atunci când pesedistul a rămas fără postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Anul trecut, un alt fost „vice” PSD a intrat în plasament ca şef la ANRSC Botoşani şi tot pe filiera „Botoşani” a venit şi mântuirea lui Mihai Curcan la şefia Agenţiei Teritoriale Vest.

Cariera unui activist de succes

Mihai Curcan, potrivit propriilor declaraţii, n-a rezistat mai mult de câteva luni angajat la o firmă în sistemul privat.curcan anrsc Din primăvara anului 2006 până spre sfârşitul anului 2012, Curcan a fost mai tot timpul „între două slujbe”. Când a prins un job, Mihai Curcan s-a ocupat de protecţia muncii, de administrarea unor clădiri şi spaţii comerciale, a gestionat un parc auto, s-a îngrijit de pază şi securitate, de protecţia mediului, de aprovizionare cu materiale sau a fost agent de asigurări. Acesta este, în mare, CV-ul care l-a recomandat pe Mihai Curcan ca expert la ANRSC, post pe care l-a prins de îndată ce PSD a intrat la guvernare. De atunci, pesedistul are un venit sigur şi stabil. Ca expert ANRSC câştigă (cu sporuri) în jur de 3.000 de lei leafă lunar, dar sinecura lui e mai consistentă fiindcă, într-o suspectă clandestinitate, a fost promovat şef de agenţie.

Preşedintele Doru Ciocan ia politica struţului

curcan Doru Ciocan

Doru Ciocan

Primul post de expert la ANRSC Deva ocupat de Mihai Curcan a fost obţinut prin învăluire. Curcan a fost angajat la Agenţia Teritorială Botoşani, însă doar formal, pentru n-a stat acolo nici măcar o zi. Imediat după angajare, el a fost detaşat la Deva, chiar dacă aici toate posturile erau ocupate. Din decembrie 2012 până în prezent, Curcan figurează ca detaşat în interes de serviciu. La expirarea perioadei de detaşare, în loc să fie trimis la locul lui de muncă, pesedistul a fost săltat abuziv pe post de şef de Agenţie. Pentru explicaţii lămuritoare l-am contactat pe Doru Ciocan, preşedintele ANRSC. Ciocan a ascultat întrebarea, apoi a zis că este în şedinţă şi nu poate sta de vorbă, ne-a cerut să revenim în jurul orei 15, după care nu a mai răspuns la telefon.

ANRSC nu este singura instituţie prin care îşi plăteşte PSD-ul „lipitorii de afişe”.  În judeţ sunt zeci, sute de mici dregătorii care alimentează conturile unor activişti, „să mănâncă şi gura lor ceva”. (Marcel Bot)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini