Florin Radu, consilier independent la Băiţa, s-a înscris în ALDE

Trei demnitari independenţi, care au răzbit singuri în ultimele alegeri locale din judeţul Hunedoara, au ales să continue politica alături de ALDE. Cel mai nou venit, care a semnat adeziunea la ALDE Hunedoara, este Florin Radu, consilier local la Băiţa

 

Florin Radu a obţinut în 2016, de unul singur, voturi cât pentru doi consilieri locali la Primăria Băiţa. Este din Hărţegani, căsătorit, cu doi copii, de profesie inginer, lucrează în mediul privat, angajat în aceeaşi companie de peste 15 ani.  “Mă bucur nespus de mult că Florin a înţeles că politica liberală o face ALDE, mă bucur că a ales să ni se alăture, contăm foarte mult pe sprijinul lui şi astăzi pot să fac publică adeziunea lui”, a declarat Emanuel Clej, preşedintele ALDE Deva, cel care l-a convins pe Florin Radu să intre în partid. “Cred în Dreapta aşa cum o văd eu şi vreau să demonstrăm că suntem o forţă, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional”, a spus  proaspătul aldist, cel care foarte probabil va fi candidatul ALDE la fotoliul de primar în Băiţa.

La localele din 2016, trei independenţi au obţinut mandate în consiliile locale şi toţi sunt acum legitimaţi ALDE. Pe lână Radu, au mai semnat cu ALDE Cristian Popescu din Lupeni şi Dorina Niţă din Petroşani.

De notat ar mai fi că Organizaţia de Femei ALDE Deva a avut alegeri, iar Lidia Luca – fost consilier local PNL – a câştigat funcţia de preşedinte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile