Finul senatorului Haralambie Vochiţoiu, exclus din CL Petroşani

Doar Daniel Stepan s-a abţinut de la vot când a venit vorba despre vacantarea postului de consilier local pe care îl ocupa în Consiliul Local Petroşani.

stepanDaniel Stepan – care este şi finul lui Haralambie Vochiţoiu – a ajuns in CL pe listele PPDD, însă a  fost exclus din partid, la finele lunii martie, pentru că ar fi adus prejudicii de imagine acestei formaţiuni politice. Practic, i s-ar fi putut reproşa apropierea prea mare de senatorul Vochiţoiu, al cărui consilier personal părea a fi, deşi el neagă acest lucru şi spune că a fost angajat al Senatului României până la desfiinţarea grupului parlamentar al PP-DD. Oricum, Stepan a rămas fără partid, iar contestaţia formulată de el la Comisia Naţională pentru Statut, Etică şi litigii din PP-DD a fost respinsă, în data de 2 mai 2014. Şi, ca urmare, s-a propus excluderea lui şi din CL Petroşani, urmând să fie înlocuit cu următorul de pe listă, conform Statutului aleşilor locali. Doar consilierul local în cauză nu a votat proiectul de hotărâre, aşa că în CL Petroşani urmează să ajungă un alt membru al PP-DD.

Pe de altă parte, Daniel Stepan crede că excluderea sa este doar temporară, pentru că a atacat decizia Comisiei de Etică la Tribunalul Hunedoara – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, procesul fiind înregistrat pe rol la data de 13 mai a.c.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Finul senatorului Haralambie Vochiţoiu, exclus din CL Petroşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal