Finul senatorului Haralambie Vochiţoiu, exclus din CL Petroşani

Doar Daniel Stepan s-a abţinut de la vot când a venit vorba despre vacantarea postului de consilier local pe care îl ocupa în Consiliul Local Petroşani.

stepanDaniel Stepan – care este şi finul lui Haralambie Vochiţoiu – a ajuns in CL pe listele PPDD, însă a  fost exclus din partid, la finele lunii martie, pentru că ar fi adus prejudicii de imagine acestei formaţiuni politice. Practic, i s-ar fi putut reproşa apropierea prea mare de senatorul Vochiţoiu, al cărui consilier personal părea a fi, deşi el neagă acest lucru şi spune că a fost angajat al Senatului României până la desfiinţarea grupului parlamentar al PP-DD. Oricum, Stepan a rămas fără partid, iar contestaţia formulată de el la Comisia Naţională pentru Statut, Etică şi litigii din PP-DD a fost respinsă, în data de 2 mai 2014. Şi, ca urmare, s-a propus excluderea lui şi din CL Petroşani, urmând să fie înlocuit cu următorul de pe listă, conform Statutului aleşilor locali. Doar consilierul local în cauză nu a votat proiectul de hotărâre, aşa că în CL Petroşani urmează să ajungă un alt membru al PP-DD.

Pe de altă parte, Daniel Stepan crede că excluderea sa este doar temporară, pentru că a atacat decizia Comisiei de Etică la Tribunalul Hunedoara – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, procesul fiind înregistrat pe rol la data de 13 mai a.c.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Finul senatorului Haralambie Vochiţoiu, exclus din CL Petroşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere