E sigur: Vom avea deponeu ecologic

Acesta va fi amplasat în comuna Băcia şi urmează a deveni funcţional în 2015deponeu

Construcția deponeului ecologic de la Băcia este o realitate. Cel puțin așa ne asigură reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, care spun că până în 2015 deponeul de aici va deveni funcțional.

Final de scandal

Scandalul deponeului ecologic la Bârcea Mare pare a fi ajuns la un final. Majoritatea consilierilor locali ai comunei Băcia au votat pentru trecerea drumului de acces către acest deponeu în administrarea Consiliului Județean Hunedoara. În ședința de ieri a Consiliului Județean, acest drum a fost trecut oficial în patrimoniul județului Hunedoara. “E un ultim pas, făcut destul de greu pentru că abia târziu, consilieri locali de la Băcia au înțeles importanța acestei hotărâri și importanța acestui proiect pentru cetățenii județului Hunedoara și ne-au transmis în administrare drumul de acces către acest deponeu”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara.

În octombrie se semnează contractul de finanțare

Urmează semnarea contractului de finanțare și, potrivit reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara, nimic nu mai stă în calea realizării acestui deponeu. “Contractul de finanțare pentru acest proiect va fi semnat în luna octombrie a acestui an”, asigură Tiberiu Balint. Proiectul – Sistem integrat de management al deșeurilor – este unul de mare importanță pentru întregul județ Hunedoara și are o valoare de peste 70 de milioane de euro.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva