Drumul spre Aninoasa ar putea fi reparat de Consiliul Judeţean

Proaspăt intrat în PNL, consilierul judeţean Adrian David, a declarat că va propune colegilor din forul judeţean alocarea de fonduri pentru repararea drumului care merge de la Iscroni la Aninoasa.

adi.david1Sunt doar câţiva kilometri, însă drumul este atât de degradat încât par mult mai mulţi decât sunt în realitate, iar şoferii s-au plâns în nenumărate rânduri că şi-au stricat maşinile. „Marţi are loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Hunedoara, aferentă lunii octombrie, şi o să solicit colegilor mei şi Consiliului Judeţean, având în vedere că urmează o rectificare bugetară, să fie alocate fonduri pentru repararea – reabilitarea drumului care face legătura dintre Iscroni şi Aninoasa”, a declarat Adrian David.

Drumul care face legătura dintre DN 66 şi oraşul Aninoasa arată ca după bombardament şi nu de ieri – de azi, ci de ani întregi. Teoretic, drumul este unul judeţean, însă practic se află în administrarea Primăriei Oraşului Aninoasa, adică exact prima administraţie publică din ţară care şi-a declarat falimentul. Edilii din Aninoasa au luat drumul înapoi în urmă cu mai bine de 8 ani, pentru un proiect de introducere a apei şi canalizării şi pentru proiectul de transformare a minei într-un muzeu subteran, dar bani pentru aclea de acces tot nu s-au găsit. Dacă în anii precedenţi au fost fonduri doar pentru mici cârpeli, de cînd cu starea de insolvenţă bani au fost şi mai puţini, iar posibilităţile de reparaţii a şoselei au devenit nule.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi