Drumul spre Aninoasa ar putea fi reparat de Consiliul Judeţean

Proaspăt intrat în PNL, consilierul judeţean Adrian David, a declarat că va propune colegilor din forul judeţean alocarea de fonduri pentru repararea drumului care merge de la Iscroni la Aninoasa.

adi.david1Sunt doar câţiva kilometri, însă drumul este atât de degradat încât par mult mai mulţi decât sunt în realitate, iar şoferii s-au plâns în nenumărate rânduri că şi-au stricat maşinile. „Marţi are loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Hunedoara, aferentă lunii octombrie, şi o să solicit colegilor mei şi Consiliului Judeţean, având în vedere că urmează o rectificare bugetară, să fie alocate fonduri pentru repararea – reabilitarea drumului care face legătura dintre Iscroni şi Aninoasa”, a declarat Adrian David.

Drumul care face legătura dintre DN 66 şi oraşul Aninoasa arată ca după bombardament şi nu de ieri – de azi, ci de ani întregi. Teoretic, drumul este unul judeţean, însă practic se află în administrarea Primăriei Oraşului Aninoasa, adică exact prima administraţie publică din ţară care şi-a declarat falimentul. Edilii din Aninoasa au luat drumul înapoi în urmă cu mai bine de 8 ani, pentru un proiect de introducere a apei şi canalizării şi pentru proiectul de transformare a minei într-un muzeu subteran, dar bani pentru aclea de acces tot nu s-au găsit. Dacă în anii precedenţi au fost fonduri doar pentru mici cârpeli, de cînd cu starea de insolvenţă bani au fost şi mai puţini, iar posibilităţile de reparaţii a şoselei au devenit nule.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători