Drumul spre Aninoasa ar putea fi reparat de Consiliul Judeţean

Proaspăt intrat în PNL, consilierul judeţean Adrian David, a declarat că va propune colegilor din forul judeţean alocarea de fonduri pentru repararea drumului care merge de la Iscroni la Aninoasa.

adi.david1Sunt doar câţiva kilometri, însă drumul este atât de degradat încât par mult mai mulţi decât sunt în realitate, iar şoferii s-au plâns în nenumărate rânduri că şi-au stricat maşinile. „Marţi are loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Hunedoara, aferentă lunii octombrie, şi o să solicit colegilor mei şi Consiliului Judeţean, având în vedere că urmează o rectificare bugetară, să fie alocate fonduri pentru repararea – reabilitarea drumului care face legătura dintre Iscroni şi Aninoasa”, a declarat Adrian David.

Drumul care face legătura dintre DN 66 şi oraşul Aninoasa arată ca după bombardament şi nu de ieri – de azi, ci de ani întregi. Teoretic, drumul este unul judeţean, însă practic se află în administrarea Primăriei Oraşului Aninoasa, adică exact prima administraţie publică din ţară care şi-a declarat falimentul. Edilii din Aninoasa au luat drumul înapoi în urmă cu mai bine de 8 ani, pentru un proiect de introducere a apei şi canalizării şi pentru proiectul de transformare a minei într-un muzeu subteran, dar bani pentru aclea de acces tot nu s-au găsit. Dacă în anii precedenţi au fost fonduri doar pentru mici cârpeli, de cînd cu starea de insolvenţă bani au fost şi mai puţini, iar posibilităţile de reparaţii a şoselei au devenit nule.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști