Dragobete se îmbracă în galben, la Petrila

Liberalii din Petrila îi serbează româneşte pe îndrăgostiţi pentru care organizează o competiţie menită se evidenţieze iubirea în forma ei pură.

pnl.petrila1Şi, odată cu venirea primăverii, PNL Petrila trece la acţiune, având în centru sentimentele de iubire dintre două persoane. “Pe lângă campaniile stradale, tradiţionale deja, făcute cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie, PNL-ul petrilean s-a gândit să strângă laolaltă toate serbările primăverii, inclusiv cea de Dragobete”, spune reprezentanţii PNL Petrila. Şi, plecând de la această idee, liberalii din cel mai estic oraş al Văii Jiului organizează în perioada 24 februarie 2014 – 8 martie 2014, concursul intitulat simbolic „Dragobete Liberal”.  Organizatorii oferă 3 premii , pentru 3 perechi care vor strânge cele mai multe aprecieri pe pagina de concurs a PNL Petrila, iar premiile constau în câte o cină romantică oferită de organizatori la unul dintre restaurantele celebre din Valea Jiului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani