Dorina Pleşcan, preşedinta femeilor PP – DD din judeţul Hunedoara

142

Sâmbătă dimineaţa, la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva, a avut loc conferinţa de constituire a Organizaţiei Judeţene de Femei a PP-DD Hunedoara. Este prima organizaţie din ţară care şi-a pus bazele, iar consilierul judeţean Dorina Pleşcan a fost aleasă în una imitate preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei.

dorina2În prezenţa liderului PP – DD din România, Simona Man, şi a Lilianei Mincă – preşedintele Organizaţiei  de Femei la nivel naţional, reprezentantele PP – DD din judeţul Hunedoara şi-au ales structurile de conducere. Dorina Pleşcan, care a deţinut şi interimatul acestei funcţii, a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PP – DD Hunedoara. Voturile le-a primit din partea celor peste 300 de femei prezente la Conferinţa Judeţeană. De fapt, Dorina Pleşcan a fost şi unicul candidat la această funcţie.

Prim – vicepreşedinte al organizaţiei a fost aleasă Mihaela Tetileanu, din Petroşani, iar secretarul organizaţiei este de sâmbătă Ramona Colda, din Deva. De asemenea, au fost desemnate cele 87 de reprezentante ale Consiliului Judeţean al Organizaţiei de Femei a PP-DD Hunedoara, din care au fost alese cele 41 de membre ale Biroului Executiv Judeţean şi, respectiv, cele 11 vicepreşedinte ale organizaţiei.

În urma consultărilor din teritoriu, s-a luat decizia ca vicepreşedintele să  reprezinte organizaţiile cele mai puternice din judeţ şi, în general, sunt şi liderele acestor organizaţii de femei ale PP – DD Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
8 thoughts on “Dorina Pleşcan, preşedinta femeilor PP – DD din judeţul Hunedoara

 1. Maica

  Hahahaha, „doamna consillir” ne vedem la parchet, adica acolo jos unde va place dvs cel mai mult!

  Reply
 2. alexandra

  vaii doamne cate critici la adresa doamnei Dorina am si eu o intrebare dc atatea critici dragilor? este o doamna foarte frumoasa si cred ca sunteti invidiosi ca nevestele dumneavoastra nu arata la fel ca doamna Dorina…. in plus dumneaei nu are nici o operatie estetica este asa de la mama natura si toata cinstea si tot respectul pentru ea…… ati spus int-un comentariu mai sus cantareata de flaut domnule masurativa cuvintele sincer de ce incercati sa aduceti argumente arat de urate este o femie de milioane care chiar vrea binele vaii jiului si dupa cate stiu eu a propus doua proiecte pentru valea jiului sa va fie rusine tuturor care aduceti acuzati nefondate la adresa doamnei Dorina m-as bucura foarte mult sa va vad in fata faptului implinit dupa cum sa vazut doamna consilir a facut deja plangere la parchet acuma sa va vad eu pe voi pe toti care lasati comentarii jignitoare pe aici sau poate sunteti doua femei cu un fizic nu atata de bine structurat si va e rusine sa va afisati in plublic cu o tinuta eleganta ….pentru ca nu aveti pe ce sa o puneti

  Reply
 3. Oglinda oglinjoara

  Ce rapida este papusa Chucky, a si facut plangere la parchet. Recomandam si plangeri la dulap, scaun, masa si mai ales la oglinda ca ce arata este doar o babataie jalnica si parfumata.

  Reply
 4. dorina plescan

  am facut plangere la parchet pentru a fi urmarit ip calculatotului de unde sa scris acel mesaj cu grave acuzati trebuie sa aduci argumente pentru acuzatiile aduse la adresa mea

  Reply
 5. Grupul PPDD care astepta la rand

  Celebra cantareata la flaut, Dorina Plescan, face politica mare lui Vochitoiu. Am spus po-li-ti-ca? Intelegeti voi ce vreau sa spun…Doamna Plescan este tanara (pana in 15-16 ani …pana la pensie), este frumoasa (dupa cele 3 operatii estetice), este instruita (dupa ce si-a cumparat licenta la Goldis), este culta (a citit ziarul in maxi-taxi), este cinstita (doar lucreaza cu Vochitoiu!), este fidela (hm, aici sa ne spuna Vasile!!!),este priceputa (pot sa confirme zeci de membri de partid din mai multe partide!). In fine, este o adevarata animala politica!

  Reply
  1. dorina plescan

   nimic nu este real din ce ai scris tu mai sus si nici nu am vreo operatie estetica operatie cred ca trebuie sa iti faci tu pe creier pentru ca ai un creier bolnav.Se vede ca esti un frustrat

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.