Dorina Niţă, confirmată în funcţia de preşedinte al PNL Petroşani

În prezenţa liderilor de la Deva, liberalii din Petroşani şi-au ales noua structură de conducere.

fotopnl5Unicul candidat la şefia Organizaţiei Municipale a PNL Petroşani a fost viceprimarul municipiului, Dorina Niţă, care a fost votată aproape în unanimitate de liberalii aflaţi în sală. Vicepreşedinte a fost ales consilierul judeţean Adrian Zvâncă. La alegerile de la Petroşani, primele după mai bine de doi ani şi jumătate, a fost prezent şi preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care şi-a exprimat bucuria de a vedea că, în sfârşit spiritul liberal a pătruns şi în Valea Jiului, unde nu mai sunt membri ai acestei formaţiuni politice doar cu numele.. „Este pentru prima dată când mă adresez la Petroşani cu „dragi colegi”. Că la ceea ce văd acum în sală, este că într-adevăr azi mă simt coleg cu dumneavoastră.  În sfârşit, mă bucur că astăzi sunt preşedintele unei organizaţii judeţene, care are asemenea oameni, de asemenea calitate. Nu suntem un partid de masă, ci unul de elită, care ştie ca  în jurul nostru să ne atragem masele, dacă vrem, iar dumneavoastră, astăzi aici demonstraţi că la Petroşani se doreşte ceva. Au fost dintre dumneavoastră care, în timp, au demonstrat că sunt liberali şi nu au fost acei indivizi care au venit în această sală fără să ştie pentru ce vin. Să nu mai vorbesc că nu şi-au pus problema ce înseamnă să fii liberal”, a declarat la Petroşani Mircea Moloţ. De asemenea, deputatul PNL Carmen Hărău, i-a felicitat pe membrii PNL din Petroşani pentru curaj, forţă şi determinare:  „Nu pot să nu vă asigur de respectul meu pentru că sunteţi liberali de Valea Jiului. A fi liberal în Timişoara, Cluj, Bucureşti e un lucru relativ lesnicios, dar atunci când eşti liberal în Vale, înseamnă câteva lucruri. Să ai convingere, curaj, forţă, determinare. Vă felicit că existaţi! (…) Avem aici ca şi cap de afiş o doamnă, care mie mi-a făcut o impresie extraordinară din prima zi în care am întâlnit-o. Vreau să vă spun că, la un anumit nivel de performanţă, indiferent de profesie, nu se mai declină substantivul şi nu mai contează dacă persoana cu pricina poartă în mod obişnuit fustă. Există doar oameni care ştiu ce au de făcut şi care nu ştiu ce trebuie făcut. Aşa că dumneavoastră aveţi, în persoana doamnei viceprimar un politician, cu toate însuşirile unui politician, fără a fi dezavantajată că e femeie”.

Ultimele alegeri în PNL Petroşani au fost organizate în martie 2011, când Alin Simota a devenit lider al organizaţiei municipale. La începutul acestui an, Simota şi-a dat demisia din funcţie, iar Dorina Niţă a devenit preşedinte interimar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte         Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria         Este Deva o destinație turistică?         43 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva deschiși până la sfârșitul lunii august         CNAIR: Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat dar nu poate fi deschis circulației         Festivalul Plăcintelor pădureneşti la Poiana Răchițelii