Dorina Niţă, confirmată în funcţia de preşedinte al PNL Petroşani

În prezenţa liderilor de la Deva, liberalii din Petroşani şi-au ales noua structură de conducere.

fotopnl5Unicul candidat la şefia Organizaţiei Municipale a PNL Petroşani a fost viceprimarul municipiului, Dorina Niţă, care a fost votată aproape în unanimitate de liberalii aflaţi în sală. Vicepreşedinte a fost ales consilierul judeţean Adrian Zvâncă. La alegerile de la Petroşani, primele după mai bine de doi ani şi jumătate, a fost prezent şi preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care şi-a exprimat bucuria de a vedea că, în sfârşit spiritul liberal a pătruns şi în Valea Jiului, unde nu mai sunt membri ai acestei formaţiuni politice doar cu numele.. „Este pentru prima dată când mă adresez la Petroşani cu „dragi colegi”. Că la ceea ce văd acum în sală, este că într-adevăr azi mă simt coleg cu dumneavoastră.  În sfârşit, mă bucur că astăzi sunt preşedintele unei organizaţii judeţene, care are asemenea oameni, de asemenea calitate. Nu suntem un partid de masă, ci unul de elită, care ştie ca  în jurul nostru să ne atragem masele, dacă vrem, iar dumneavoastră, astăzi aici demonstraţi că la Petroşani se doreşte ceva. Au fost dintre dumneavoastră care, în timp, au demonstrat că sunt liberali şi nu au fost acei indivizi care au venit în această sală fără să ştie pentru ce vin. Să nu mai vorbesc că nu şi-au pus problema ce înseamnă să fii liberal”, a declarat la Petroşani Mircea Moloţ. De asemenea, deputatul PNL Carmen Hărău, i-a felicitat pe membrii PNL din Petroşani pentru curaj, forţă şi determinare:  „Nu pot să nu vă asigur de respectul meu pentru că sunteţi liberali de Valea Jiului. A fi liberal în Timişoara, Cluj, Bucureşti e un lucru relativ lesnicios, dar atunci când eşti liberal în Vale, înseamnă câteva lucruri. Să ai convingere, curaj, forţă, determinare. Vă felicit că existaţi! (…) Avem aici ca şi cap de afiş o doamnă, care mie mi-a făcut o impresie extraordinară din prima zi în care am întâlnit-o. Vreau să vă spun că, la un anumit nivel de performanţă, indiferent de profesie, nu se mai declină substantivul şi nu mai contează dacă persoana cu pricina poartă în mod obişnuit fustă. Există doar oameni care ştiu ce au de făcut şi care nu ştiu ce trebuie făcut. Aşa că dumneavoastră aveţi, în persoana doamnei viceprimar un politician, cu toate însuşirile unui politician, fără a fi dezavantajată că e femeie”.

Ultimele alegeri în PNL Petroşani au fost organizate în martie 2011, când Alin Simota a devenit lider al organizaţiei municipale. La începutul acestui an, Simota şi-a dat demisia din funcţie, iar Dorina Niţă a devenit preşedinte interimar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Al 21-lea deces al unui pacient cu boli grave și coronavirus, în județul Hunedoara         PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat