Dorina Niţă, confirmată în funcţia de preşedinte al PNL Petroşani

În prezenţa liderilor de la Deva, liberalii din Petroşani şi-au ales noua structură de conducere.

fotopnl5Unicul candidat la şefia Organizaţiei Municipale a PNL Petroşani a fost viceprimarul municipiului, Dorina Niţă, care a fost votată aproape în unanimitate de liberalii aflaţi în sală. Vicepreşedinte a fost ales consilierul judeţean Adrian Zvâncă. La alegerile de la Petroşani, primele după mai bine de doi ani şi jumătate, a fost prezent şi preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care şi-a exprimat bucuria de a vedea că, în sfârşit spiritul liberal a pătruns şi în Valea Jiului, unde nu mai sunt membri ai acestei formaţiuni politice doar cu numele.. „Este pentru prima dată când mă adresez la Petroşani cu „dragi colegi”. Că la ceea ce văd acum în sală, este că într-adevăr azi mă simt coleg cu dumneavoastră.  În sfârşit, mă bucur că astăzi sunt preşedintele unei organizaţii judeţene, care are asemenea oameni, de asemenea calitate. Nu suntem un partid de masă, ci unul de elită, care ştie ca  în jurul nostru să ne atragem masele, dacă vrem, iar dumneavoastră, astăzi aici demonstraţi că la Petroşani se doreşte ceva. Au fost dintre dumneavoastră care, în timp, au demonstrat că sunt liberali şi nu au fost acei indivizi care au venit în această sală fără să ştie pentru ce vin. Să nu mai vorbesc că nu şi-au pus problema ce înseamnă să fii liberal”, a declarat la Petroşani Mircea Moloţ. De asemenea, deputatul PNL Carmen Hărău, i-a felicitat pe membrii PNL din Petroşani pentru curaj, forţă şi determinare:  „Nu pot să nu vă asigur de respectul meu pentru că sunteţi liberali de Valea Jiului. A fi liberal în Timişoara, Cluj, Bucureşti e un lucru relativ lesnicios, dar atunci când eşti liberal în Vale, înseamnă câteva lucruri. Să ai convingere, curaj, forţă, determinare. Vă felicit că existaţi! (…) Avem aici ca şi cap de afiş o doamnă, care mie mi-a făcut o impresie extraordinară din prima zi în care am întâlnit-o. Vreau să vă spun că, la un anumit nivel de performanţă, indiferent de profesie, nu se mai declină substantivul şi nu mai contează dacă persoana cu pricina poartă în mod obişnuit fustă. Există doar oameni care ştiu ce au de făcut şi care nu ştiu ce trebuie făcut. Aşa că dumneavoastră aveţi, în persoana doamnei viceprimar un politician, cu toate însuşirile unui politician, fără a fi dezavantajată că e femeie”.

Ultimele alegeri în PNL Petroşani au fost organizate în martie 2011, când Alin Simota a devenit lider al organizaţiei municipale. La începutul acestui an, Simota şi-a dat demisia din funcţie, iar Dorina Niţă a devenit preşedinte interimar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident pe Drumul Național 66 Simeria – Hațeg         Controale ale polițiștilor la firmele care fac afaceri cu lemne         Bărbat ridicat de polițiști de la terasă, după ce a refuzat carantinarea         Polițiști anti-covid. Controale ample în zonele aglomerate din județul Hunedoara         Ce au decis magistrații în dosarul „matriței din Sarmizegetusa Regia”. Soluția dată la cererea de recompensă depusă de o tânără         Consiliul Județean Hunedoara va susține salariile paramedicilor Asociației Salvital – SMURD         BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada