Dorina Niţă, confirmată în funcţia de preşedinte al PNL Petroşani

În prezenţa liderilor de la Deva, liberalii din Petroşani şi-au ales noua structură de conducere.

fotopnl5Unicul candidat la şefia Organizaţiei Municipale a PNL Petroşani a fost viceprimarul municipiului, Dorina Niţă, care a fost votată aproape în unanimitate de liberalii aflaţi în sală. Vicepreşedinte a fost ales consilierul judeţean Adrian Zvâncă. La alegerile de la Petroşani, primele după mai bine de doi ani şi jumătate, a fost prezent şi preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, care şi-a exprimat bucuria de a vedea că, în sfârşit spiritul liberal a pătruns şi în Valea Jiului, unde nu mai sunt membri ai acestei formaţiuni politice doar cu numele.. „Este pentru prima dată când mă adresez la Petroşani cu „dragi colegi”. Că la ceea ce văd acum în sală, este că într-adevăr azi mă simt coleg cu dumneavoastră.  În sfârşit, mă bucur că astăzi sunt preşedintele unei organizaţii judeţene, care are asemenea oameni, de asemenea calitate. Nu suntem un partid de masă, ci unul de elită, care ştie ca  în jurul nostru să ne atragem masele, dacă vrem, iar dumneavoastră, astăzi aici demonstraţi că la Petroşani se doreşte ceva. Au fost dintre dumneavoastră care, în timp, au demonstrat că sunt liberali şi nu au fost acei indivizi care au venit în această sală fără să ştie pentru ce vin. Să nu mai vorbesc că nu şi-au pus problema ce înseamnă să fii liberal”, a declarat la Petroşani Mircea Moloţ. De asemenea, deputatul PNL Carmen Hărău, i-a felicitat pe membrii PNL din Petroşani pentru curaj, forţă şi determinare:  „Nu pot să nu vă asigur de respectul meu pentru că sunteţi liberali de Valea Jiului. A fi liberal în Timişoara, Cluj, Bucureşti e un lucru relativ lesnicios, dar atunci când eşti liberal în Vale, înseamnă câteva lucruri. Să ai convingere, curaj, forţă, determinare. Vă felicit că existaţi! (…) Avem aici ca şi cap de afiş o doamnă, care mie mi-a făcut o impresie extraordinară din prima zi în care am întâlnit-o. Vreau să vă spun că, la un anumit nivel de performanţă, indiferent de profesie, nu se mai declină substantivul şi nu mai contează dacă persoana cu pricina poartă în mod obişnuit fustă. Există doar oameni care ştiu ce au de făcut şi care nu ştiu ce trebuie făcut. Aşa că dumneavoastră aveţi, în persoana doamnei viceprimar un politician, cu toate însuşirile unui politician, fără a fi dezavantajată că e femeie”.

Ultimele alegeri în PNL Petroşani au fost organizate în martie 2011, când Alin Simota a devenit lider al organizaţiei municipale. La începutul acestui an, Simota şi-a dat demisia din funcţie, iar Dorina Niţă a devenit preşedinte interimar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!