DOCUMENTE. Răzvan Mareş minte când spune că el şi alţi patru nu au furat copiilor turneul elitelor de la Madrid

Fostul viceprimar PSRo al Devei continuă să pretindă că a plecat în turneul elitelor de futsal de la Madrid la invitaţia UEFA şi că toate costurile au fost suportate de Federaţia europeană, însă nu există niciun document care să susţină afirmaţiile sale. În schimb, documentele depuse la Primăria Deva, spre decontare, demonstrează că eliminarea copiilor s-a făcut cu premeditare, prin tabele duble, contrafăcute încă din 31 octombrie 2017, cu o lună înainte de turneu. Aşadar, nu programul şcolar i-a împiedicat pe copii să participe la turneul vieţii lor, ci oportunismul unor chibiţi cu putere politică
Marcel Bot

Fostul viceprimar al Devei Răzvan Mareş a susţinut în şedinţa Consiliului Local de marţi, 26 martie 2019, că a plecat la turneul de la Madrid ca invitat şi pe costurile UEFA. „Eu nu am mers acolo în locul nimănui, am mers acolo invitat şi  – încă o dată spun – costurile au fost decontate de către UEFA”, a declarat Mareş în plenul şedinţei de consiliu. Fostul viceprimar repetă aceleaşi vorbe fără acoperire. (Minciuni, mai pe româneşte.) Documentele depuse de clubul Autobergamo spre decontare transport la Primăria Deva arată că juniorii au fost eliminaţi pe furiş (gen „noaptea ca hoţii”) şi cu premeditare.

Tabel cu lotul depus la Primărie 

Echipa Autobergamo Deva a plecat spre Elite Round-ul UEFA Futsal Cup cu un lot de 20 de sportivi şi antrenori. În acest sens a fost transmis primăriei un tabel nominal cu cele 20 de persoane, 16 jucători legitimaţi, preşedintele clubului, directorul sportiv, medicul şi un maseur. Nu există loc rezervat pentru „invitatul UEFA” Răzvan Mareş, nici loc de „translator” – calitate în care pretinde Mareş că ar fi mers colegul său de partid.

Iată tabelul transmis la decontare Primăriei.

Tabel cu „lotul” care a făcut deplasarea

Concomitent, la agenţia de turism care a făcut rezervările de avion pe ruta Sibiu – München – Madrid au fost înlocuiţi juniorii cu: Răzvan Mareş – viceprimar Devei; 2. Ionel Docolina – coleg de partid cu Mareş, preşedinte PSRo Călan, antreprenorul care a vândut Primăriei Deva o maşină defectă şi care a primit în „epoca” lui Mareş (scurtă, ce-i drept) lucrări prin încredinţare directă („cu dedicaţie”) de la Primărie. 3. Ovidiu Ilie Furdui – primarul comunei Crişcior. 4. Mariana Truţă – despre care nu avem informaţii, ci doar bârfe pe care nu le trecem aici. 5. Kovacs Eduard Daniel – angajat al Primăriei Deva.

Iată tabelul nominal pentru achiziţionarea biletelor de avion.

 

Biletul de avion care dovedeşte premeditarea

Patronul clubului Autobergamo, Doru Popa, susţine că juniorii au fost înlocuiţi în ultimul moment. „Copiii au avut un program foarte încărcat la şcoală şi a trebuit să facem o modificare în ultimele 24 de ore în tabele, altfel riscam să pierdem locurile acela”, spune Doru Popa. În realitate, aranjamentul cu Răzvan Mareş s-a făcut de la bun început, încă din data de 31 octombrie, nicidecum o zi înainte de data plecării – 22  noiembrie.

Iată detaliul biletului de avion pe numele lui Răzvan Mareş cu data emiteri (Inssue date)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani