DOCUMENTE. Răzvan Mareş minte când spune că el şi alţi patru nu au furat copiilor turneul elitelor de la Madrid

Fostul viceprimar PSRo al Devei continuă să pretindă că a plecat în turneul elitelor de futsal de la Madrid la invitaţia UEFA şi că toate costurile au fost suportate de Federaţia europeană, însă nu există niciun document care să susţină afirmaţiile sale. În schimb, documentele depuse la Primăria Deva, spre decontare, demonstrează că eliminarea copiilor s-a făcut cu premeditare, prin tabele duble, contrafăcute încă din 31 octombrie 2017, cu o lună înainte de turneu. Aşadar, nu programul şcolar i-a împiedicat pe copii să participe la turneul vieţii lor, ci oportunismul unor chibiţi cu putere politică
Marcel Bot

Fostul viceprimar al Devei Răzvan Mareş a susţinut în şedinţa Consiliului Local de marţi, 26 martie 2019, că a plecat la turneul de la Madrid ca invitat şi pe costurile UEFA. „Eu nu am mers acolo în locul nimănui, am mers acolo invitat şi  – încă o dată spun – costurile au fost decontate de către UEFA”, a declarat Mareş în plenul şedinţei de consiliu. Fostul viceprimar repetă aceleaşi vorbe fără acoperire. (Minciuni, mai pe româneşte.) Documentele depuse de clubul Autobergamo spre decontare transport la Primăria Deva arată că juniorii au fost eliminaţi pe furiş (gen „noaptea ca hoţii”) şi cu premeditare.

Tabel cu lotul depus la Primărie 

Echipa Autobergamo Deva a plecat spre Elite Round-ul UEFA Futsal Cup cu un lot de 20 de sportivi şi antrenori. În acest sens a fost transmis primăriei un tabel nominal cu cele 20 de persoane, 16 jucători legitimaţi, preşedintele clubului, directorul sportiv, medicul şi un maseur. Nu există loc rezervat pentru „invitatul UEFA” Răzvan Mareş, nici loc de „translator” – calitate în care pretinde Mareş că ar fi mers colegul său de partid.

Iată tabelul transmis la decontare Primăriei.

Tabel cu „lotul” care a făcut deplasarea

Concomitent, la agenţia de turism care a făcut rezervările de avion pe ruta Sibiu – München – Madrid au fost înlocuiţi juniorii cu: Răzvan Mareş – viceprimar Devei; 2. Ionel Docolina – coleg de partid cu Mareş, preşedinte PSRo Călan, antreprenorul care a vândut Primăriei Deva o maşină defectă şi care a primit în „epoca” lui Mareş (scurtă, ce-i drept) lucrări prin încredinţare directă („cu dedicaţie”) de la Primărie. 3. Ovidiu Ilie Furdui – primarul comunei Crişcior. 4. Mariana Truţă – despre care nu avem informaţii, ci doar bârfe pe care nu le trecem aici. 5. Kovacs Eduard Daniel – angajat al Primăriei Deva.

Iată tabelul nominal pentru achiziţionarea biletelor de avion.

 

Biletul de avion care dovedeşte premeditarea

Patronul clubului Autobergamo, Doru Popa, susţine că juniorii au fost înlocuiţi în ultimul moment. „Copiii au avut un program foarte încărcat la şcoală şi a trebuit să facem o modificare în ultimele 24 de ore în tabele, altfel riscam să pierdem locurile acela”, spune Doru Popa. În realitate, aranjamentul cu Răzvan Mareş s-a făcut de la bun început, încă din data de 31 octombrie, nicidecum o zi înainte de data plecării – 22  noiembrie.

Iată detaliul biletului de avion pe numele lui Răzvan Mareş cu data emiteri (Inssue date)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara