Demisie sau demitere? Lăutaru cu Mişcarea Populară, PDL Petroşani cu „mişcarea” lui Lăutaru

După trecerea lui Alexandru Lăutaru, fostul inspector şcolar general, în tabăra Partidului Mişcarea Populară, PDL Petroşani se vede nevoit să-l schimbe pe acesta din Consiliul Local.

 

lautaruA plecat la Mişcarea Populară pentru că promovează competenţa. Acesta este motivul principal pentru care Alexandru Lăutaru a decis să părăsească PDL, după 11 ani în care a făcut parte din acest partid politic.

„Ori îşi dă demisia din partid, ori îl excludem noi”, a declarat luni Tiberiu Iacob – Ridzi, preşedintele PDL Petroşani. Iar Lăutaru a anunţat deja că îşi va înainta demisia, dar aşteaptă decizia scrisă de la Mişcarea Populară. La sfârşitul săptămânii trecute, Alexandru Lăutaru a fost desemnat coordonator pentru constituirea Filialei Hunedoara a Partidului Mişcarea Populară. Decizia a fost luată în şedinţa Comitetul Naţional de Iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară, când au fost desemnaţi coordonatorii a 20 de filiale judeţene sau municipale ale PMP. Referitor la motivele care l-au determinat să treacă în barca Partidului Mişcarea Populară, constitut mai ales din rândul nemulţumiţilor din PDL, fostul inspector şcolar general al judeţului Hunedoara a declarat că acest fapt se datorează, în principal “relaţiei speciale pe care o am cu domnul Daniel Funeriu (n.r. fostul ministru al Educaţiei şi membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară)”. De asemena, Lăutaru spune că a corodonat, împreună cu Ionel Chirigiu, înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară în Hunedoara, aşa că nu a mai fost decât un pas până la trecerea la partidul cu acelaşi nume. “Este ceva nou în ceea ce vor să facă, să pună pe primul loc competenţa. Acest lucru m-a capacitate, m-a convins”, a explicat Alexandru Lăutaru motivele trecerii la Partidul Mişcarea Populară. După retragerea din PDL, el va pierde şi postul de consilier local la Petroşani, aşa cum prevede statutul aleşilor locali.

 

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “Demisie sau demitere? Lăutaru cu Mişcarea Populară, PDL Petroşani cu „mişcarea” lui Lăutaru

 1. Lepadatu Victor Valer

  Ioan Gheorghe Lepadatu a fost Directorul Liceului Teoretic ” Mihai Eminescu ” Petrosani , judetul Hunedoara intre 1 aprrilie 2003 si 1 aprilie 2009 . A luat mita si a fost obligat sa-si de-a demisia de Mos Ionel , Inspector Scolar Jeneral General al Judetului Hunedoara , in decembrie 2008 .

  Răspuns
 2. sudorul

  auziti …. promoveaza competenta !!!…oare ce va promova Lautaru ??? cred ca nu a inteles bine ce inseamna a fi competent, din cauza asta s-a inscris repede ….poate crede ca trebuie sa fie mai lingusitor si mai profitor decit la PDL …

  Răspuns
 3. alin

  Lautaru 3 la suta,ar fi trebuit sa se ascunda intr-o mina inchisa.Pacat de liderii de la centru ai acestei miscari.Domn lauta si Corina vor ramine singuri.Cit despre comentariul lui nea Ion,doar atit. Invata sa scrii Ioane,ca sa poti gindi.

  Răspuns
 4. ion

  Miscarea asta a luat nastere ca s-o aleaga iar pe EBA in parliamentul ioropean. Nu conteaza ca iar va pati cineva ca Mona Ridzi.

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei