Delicateţe suspendată de mere verzi. Un hunedorean la vârful pe care Udrea îl priveşte dinafară

Hunedoreanul Siegfried Mureşan, foarte puţin cunoscut în judeţ, deşi este europarlamentar, rămâne unul din liderii PMP

sigla pmp

Congresul Partidului Mişcarea Populară (PMP) a beneficiat şi de prezenţa unei delegaţii de 16 hunedoreni.

Şi Mihaela Brate are un post de conducere în partidul lui Băsescu

Mândria locală poate fi pusă la butonieră şi prin faptul că prim-vicepreşedinte al formaţiunii – cu Elena Udrea spectator temporar şi Traian Băsescu uimit de „delicateţea” acesteia de a nu veni la congresul unui partid din care s-a suspendat – este un hunedorean de treabă, Siegfried Mureşan.

Din discuţia pe care am avut-o cu Mihaela Brate, liderul hunedorean al Partidului Mişcarea Populară, am aflat că popularii sunt pregătiţi şi merg la drum cu moţiunea „România implicată – partidul schimbării” şi că se lucrează intens la partea organizatorică. „Construim, lucrăm în organizaţiile locale (hunedorene, n.r.). Săptămâna trecută au avut loc alegeri la organizaţia de tineret, au început alegerile în organizaţiile locale, la Petroşani, la Baru şi vom continua să consolidăm organizaţia judeţeană Hunedoara”, ne-a declarat Mihaela Brate.

De notat că, în conducerea PMP la nivel naţional, în afară de Siegfried Mureşan, prim-vicepreşedinte al partidului, şi Mihaela Brate face parte din Consiliul Executiv Naţional, ca membru supleant. (Volodia Macovei)

[box type=”alert”]NO COMMENT

Traian Băsescu, despre Elena Udrea,la congres: “…chiar dacă nu este, ţin să-i mulţumesc. Apreciez delicateţea de a nu fi în sală. Sper să aibă condiţii corecte să se apere. Sper să îmi confirme încă o dată că este om cinstit”.[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic