Decizie. Viceprimarul din Petroşani se retrage din consiliile de administraţie

Nicolae Florin reprezenta legislativul municipal în trei entităţi aflate în subordinea Consiliului Local

viceNoul viceprimar al municipiului Petroşani, Nicolae Florin, se retrage din toate consiliile de administraţie sau AGA din care a făcut parte în calitate de consilier local, pentru a nu intra sub incidenţa legii privind incompatibilitatea.

Va fi înlocuit

Nicolae Florin a solicitat Consiliului Local Petroşani înlocuirea sa, ca reprezentant al legislativului local, în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC ApaServ Valea Jiului SA, din Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”, precum şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la Liceul Tehnologic „Apollonius” din Petroşani. Locul său în aceste organisme va fi luat de un alt consilier local, ce va fi desemnat prin vot. Fost comandant al poliţiei Municipiului Petroşani, Nicolae Florin a fost ales viceprimar al municipiului Petroşani la finele lunii ianuarie, ca urmare a votului de încredere dat de aleşii locali. Fotoliul de viceprimar era vacant încă de la începutul lunii octombrie 2014, după demisia Dorinei Niţă din funcţie, aceasta alegând o carieră universitară. (Carmen Cosman – Preda)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții