Decizie. Viceprimarul din Petroşani se retrage din consiliile de administraţie

Nicolae Florin reprezenta legislativul municipal în trei entităţi aflate în subordinea Consiliului Local

viceNoul viceprimar al municipiului Petroşani, Nicolae Florin, se retrage din toate consiliile de administraţie sau AGA din care a făcut parte în calitate de consilier local, pentru a nu intra sub incidenţa legii privind incompatibilitatea.

Va fi înlocuit

Nicolae Florin a solicitat Consiliului Local Petroşani înlocuirea sa, ca reprezentant al legislativului local, în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC ApaServ Valea Jiului SA, din Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”, precum şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la Liceul Tehnologic „Apollonius” din Petroşani. Locul său în aceste organisme va fi luat de un alt consilier local, ce va fi desemnat prin vot. Fost comandant al poliţiei Municipiului Petroşani, Nicolae Florin a fost ales viceprimar al municipiului Petroşani la finele lunii ianuarie, ca urmare a votului de încredere dat de aleşii locali. Fotoliul de viceprimar era vacant încă de la începutul lunii octombrie 2014, după demisia Dorinei Niţă din funcţie, aceasta alegând o carieră universitară. (Carmen Cosman – Preda)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani