Decizie. Viceprimarul din Petroşani se retrage din consiliile de administraţie

Nicolae Florin reprezenta legislativul municipal în trei entităţi aflate în subordinea Consiliului Local

viceNoul viceprimar al municipiului Petroşani, Nicolae Florin, se retrage din toate consiliile de administraţie sau AGA din care a făcut parte în calitate de consilier local, pentru a nu intra sub incidenţa legii privind incompatibilitatea.

Va fi înlocuit

Nicolae Florin a solicitat Consiliului Local Petroşani înlocuirea sa, ca reprezentant al legislativului local, în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC ApaServ Valea Jiului SA, din Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”, precum şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la Liceul Tehnologic „Apollonius” din Petroşani. Locul său în aceste organisme va fi luat de un alt consilier local, ce va fi desemnat prin vot. Fost comandant al poliţiei Municipiului Petroşani, Nicolae Florin a fost ales viceprimar al municipiului Petroşani la finele lunii ianuarie, ca urmare a votului de încredere dat de aleşii locali. Fotoliul de viceprimar era vacant încă de la începutul lunii octombrie 2014, după demisia Dorinei Niţă din funcţie, aceasta alegând o carieră universitară. (Carmen Cosman – Preda)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa