Decizie. Viceprimarul din Petroşani se retrage din consiliile de administraţie

Nicolae Florin reprezenta legislativul municipal în trei entităţi aflate în subordinea Consiliului Local

viceNoul viceprimar al municipiului Petroşani, Nicolae Florin, se retrage din toate consiliile de administraţie sau AGA din care a făcut parte în calitate de consilier local, pentru a nu intra sub incidenţa legii privind incompatibilitatea.

Va fi înlocuit

Nicolae Florin a solicitat Consiliului Local Petroşani înlocuirea sa, ca reprezentant al legislativului local, în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC ApaServ Valea Jiului SA, din Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”, precum şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la Liceul Tehnologic „Apollonius” din Petroşani. Locul său în aceste organisme va fi luat de un alt consilier local, ce va fi desemnat prin vot. Fost comandant al poliţiei Municipiului Petroşani, Nicolae Florin a fost ales viceprimar al municipiului Petroşani la finele lunii ianuarie, ca urmare a votului de încredere dat de aleşii locali. Fotoliul de viceprimar era vacant încă de la începutul lunii octombrie 2014, după demisia Dorinei Niţă din funcţie, aceasta alegând o carieră universitară. (Carmen Cosman – Preda)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara