D’ALE POLITICII Costel Avram i-a cerut scuze lui Mircea Moloţ la televizor

După mai bine de un an de la gâlceavă, Costel Avram, administratorul public al judeţului, a insistat într-o emisiune televizată să-şi ceară scuze public faţă de Mircea Moloţ, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean

 

 

„I-m şi spus: să te uiţi joi la emisiunea „La o cafea cu Anca” fiindcă o să spun şi acolo ce am spus aici”, a mărturisit Costel Avram înainte de a-şi cere public scuze.

De la e s-au luat

Disputa s-a petrecut în noiembrie 2018, când Moloţ a vorbit într-o conferinţă de presă  despre asfaltarea unui drum judeţean, lucrări ce începuseră înainte ca lucrarea să fi fost bugetată. Costel Avram a negat, spunând că „pe timpul lui Moloț” se făceau astfel de lucruri. A urmat replica fostului preşedinte: „E nesimţit! Să-mi spună un singur loc unde am făcut chestia asta. Această acuzaţie este o nesimţire crasă. Era vicepreşedinte şi răspundea de chestiile acestea”. Avram a revenit cu un nou epitet – „moşneguţ”, după care cei doi nu şi-au mai vorbit până de curând când s-au întâlnit în biroul preşedintelui Mircea Bobora de la Consiliul Judeţean. Atunci, Moloţ i-ar fi spus lui Costel Avram că nu are ce discuta cu „mucoşii” (trimitere la episodul de mai sus), motiv pentru care administratorul public al judeţului s-a angajat să-şi ceară scuze public. Şi astfel a apărut momentul de final al matinalului de pe Antena 3 Deva din data de 12 decembrie 2019. „Aveam eu o datorie morală faţă de dumnealui să-mi cer scuze fiindcă că am greşit şi câteodată e bine să mai şi recunoşti când mai greşeşti. Nu-mi cad gradele dacă recunosc că am greşit şi-mi cer scuze faţă de un om care cândva m-a ajutat, dar în acelaşi timp şi de la mine el a primit ajutorul scontat. (…) Nu-mi cad galoanele dacă recunosc că am şi greşit. Nu întotdeauna poţi să spui că faci lucruri bune sau numai pentru că eşti pe o funcţie la Consiliul Judeţean înseamnă că tu ai dreptate totdeauna. Mai sunt momente când mai şi greşeşti… Te ia valul…”, a spus Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”