RECORD DE GUINESS BOOK ÎN TRASEISMUL POLITIC LA HUNEDOARA. Candidatul PDL a trecut la PMP cu patru zile înainte de alegeri

ciolea_ioan-599x475Ioan Ciolea (foto), candidatul PDL pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3 s-a înscris ieri în Partidul Mişcarea Populară. Ciolea nu mai poate să se retragă din cursa electorală pentru că buletinele de vot au fost deja făcute. Migraţia lui Ciolea ridiculizează seriozitatea portocaliilor din ambele tabere. Preşedintele PDL Hunedoara a încasat o lovitură de imagine pentru care un lider politic şi-ar da demisia, însă Dorin Gligor spune că pedeliştii vor lua mai multe voturi ca Mişcarea Populară, chiar dacă merg în alegeri pe „mână moartă”

PDL Hunedoara a reuşit să omologheze o culme a traseismului politic prin trecerea candidatului Ioan Ciolea la PMP cu  patru zile înainte de scrutin. Candidatul PDL nu se mai poate retrage din cursă pentru că buletinele de vot au fost deja tipărite.

 

Portocaliii s-au făcut de mândră minune

Radu Cristescu (PMP), contra-candidatul lui Ciolea, a anunţat „transferul” pedelistului ca pe o victorie a „dreptei autentice” din România. Cei doi au apărut împreună, ieri la prânz, la conferinţa de presă organizată la sediul PMP. „Deva este în acest moment kilometru zero al unificării dreptei adevărate din România”, a spus Cristescu înainte ca Ioan Ciolea să semneze adeziunea de înscriere în PMP. Cu vocea gâtuită de emoţie, Ciolea a citit, poticnit, un discurs în care anunţa demisia sa din PDL, retragerea din cursa electorală şi îndemnul său ca toţi simpatizanţii PDL să voteze cu PMP.  „Cred într-o dreaptă unită, în Traian Băsescu şi Elena Udrea”, a mai spus Ciolea.

 

Portocaliii vorbesc despre şantaj şi furt

Credinţa în Udrea-Băsescu a picat ca un trăsnet peste Ciolea, cel care cu o seară înainte îşi făcea planul de campanie electorală alături de şefii PDL Hunedoara.  „Un nebun aruncă o piatră şi toţi ceilalţi se aruncă imediat să o scoată. Vom analiza situaţia creată împreună cu colegii. Pe de altă parte eu sunt convins şi fac pariu că şi în aceste condiţii, candidatul PDL va aduna mai multe voturi decât celălalt candidat”, a declarat Dorin Gligor preşedintele PDL Hunedoara.  Întrr-un comunicat de presă al PDL Hunedoara se arată că Mişcarea Populară „nu face altceva decât să cimenteze metehnele deja consacrate de partidele cu ideologii falimentare” şi că „unitatea dreptei NU se face cu șantaj, nu se face cu furt”.

Reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie spun că Ioan Ciolea rămâne pe buletinul de vot ca fiind candidat PDL iar în cazul (puţin probabil) în care va câştiga colegiul va putea deveni deputat PMP.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva