COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe

Staţiunea Geoagiu Băi ar putea rata deschiderea tradiţională a sezonului estival de 1 Mai, din cauza drumului judeţean care arată ca după bombardamente. Costel Avram, cel mai activ „postac” de facebook dintre dregătorii judeţului, promitea să rezolve problema, dar nu şi-a respectat nici măcar promisiunea de a reveni cu o explicaţie

În Hunedoara se repetă aceeaşi poveste sinistră: avem locuri minunate, păcat că nu pot fi vizitate din cauza drumurilor sparte, desfundate, pline de hârtoape.

Pe facebook plouă cu vizite de lucru şi promisiuni

În 8 aprilie 2019, Costel Avram – administratorul public al judeţului – a făcut o vizită de lucru pe drumul care duce la staţiunea Geogaiu Băi. Iată şi mesajul postat de administratorul public, aflat în acţiune: „Drumul de la Geoagiu este foarte important pentru noi nu numai pentru faptul că deserveşte o comunitate însemnată, ci şi pentru că este principala cale prin care turiştii ajung în staţiunea Geoagiu Băi. Or, în condiţiile în care ne dorim o dezvoltare a turismului, este necesar să investim în infrastructură.” De asemenea, Avram preciza că: „Aici, împreună cu primarul oraşului Geoagiu, domnul Vasile Cărăguț, reprezentanţii administraţiei judeţene au stabilit că pe sectorul de drum cuprins între halta Geoagiu și oraş sunt necesare lucrări de plombare a gropilor apărute după anotimpul rece”.

A fost o postare frumoasă, de succes, cu zeci de aprecieri, cu distribuiri… Mesajul a fost preluat în ziare festiviste. Şi… cam atât.

Promisiunile trec, gropile rămân

Suntem la câteva zile distanţă de momentul festiv al deschiderii staţiunii şi gropile rânjesc în peticele de asfalt care au supravieţuit iernii. „După o lună de milogeală în faţa şefilor Consiliului Judeţean Hunedoara, timp în care i-am rugat să ne asfalteze o porţiune de drum judeţean – aflat în administrarea domniilor lor! – de la Halta Geoagiu spre staţiunea Geoagiu Băi, nu avem nicio garanţie că drumul va fi practicabil pentru a deschide la timp sezonul estival. E prima dată când nu vom face deschiderea staţiunii de 1 Mai. Eu ce deschidere să fac când sunt craterele alea pe drumul judeţean de să ne ferească Dumnezeu!”, ne-a declarat primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ.

Aici sunt banii dumneavoastră!

Pe parcursul zilei de ieri, Costel Avram şi-a adus aminte de promisiune. Şi, da, a făcut-o. Şi-o asumă, dar nu se simte vinovat. Administraţia judeţeană a emis comandă de intervenţie către drumarul care întreţine drumurile judeţene din zonă. Avram spune că drumarul ar fi trebuit să execute lucrarea şi nu înţelege cum de nu s-a apucat încă de lucru. Administratorul public a cerut un răgaz de câteva minute să se informeze şi a promis să revină cu precizări. Apoi, n-a mai vrut nici măcar să răspundă la telefon.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea         Constructorii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva au primit o decizie favorabilă în instanță împotriva CNAIR