COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe

Staţiunea Geoagiu Băi ar putea rata deschiderea tradiţională a sezonului estival de 1 Mai, din cauza drumului judeţean care arată ca după bombardamente. Costel Avram, cel mai activ „postac” de facebook dintre dregătorii judeţului, promitea să rezolve problema, dar nu şi-a respectat nici măcar promisiunea de a reveni cu o explicaţie

În Hunedoara se repetă aceeaşi poveste sinistră: avem locuri minunate, păcat că nu pot fi vizitate din cauza drumurilor sparte, desfundate, pline de hârtoape.

Pe facebook plouă cu vizite de lucru şi promisiuni

În 8 aprilie 2019, Costel Avram – administratorul public al judeţului – a făcut o vizită de lucru pe drumul care duce la staţiunea Geogaiu Băi. Iată şi mesajul postat de administratorul public, aflat în acţiune: „Drumul de la Geoagiu este foarte important pentru noi nu numai pentru faptul că deserveşte o comunitate însemnată, ci şi pentru că este principala cale prin care turiştii ajung în staţiunea Geoagiu Băi. Or, în condiţiile în care ne dorim o dezvoltare a turismului, este necesar să investim în infrastructură.” De asemenea, Avram preciza că: „Aici, împreună cu primarul oraşului Geoagiu, domnul Vasile Cărăguț, reprezentanţii administraţiei judeţene au stabilit că pe sectorul de drum cuprins între halta Geoagiu și oraş sunt necesare lucrări de plombare a gropilor apărute după anotimpul rece”.

A fost o postare frumoasă, de succes, cu zeci de aprecieri, cu distribuiri… Mesajul a fost preluat în ziare festiviste. Şi… cam atât.

Promisiunile trec, gropile rămân

Suntem la câteva zile distanţă de momentul festiv al deschiderii staţiunii şi gropile rânjesc în peticele de asfalt care au supravieţuit iernii. „După o lună de milogeală în faţa şefilor Consiliului Judeţean Hunedoara, timp în care i-am rugat să ne asfalteze o porţiune de drum judeţean – aflat în administrarea domniilor lor! – de la Halta Geoagiu spre staţiunea Geoagiu Băi, nu avem nicio garanţie că drumul va fi practicabil pentru a deschide la timp sezonul estival. E prima dată când nu vom face deschiderea staţiunii de 1 Mai. Eu ce deschidere să fac când sunt craterele alea pe drumul judeţean de să ne ferească Dumnezeu!”, ne-a declarat primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ.

Aici sunt banii dumneavoastră!

Pe parcursul zilei de ieri, Costel Avram şi-a adus aminte de promisiune. Şi, da, a făcut-o. Şi-o asumă, dar nu se simte vinovat. Administraţia judeţeană a emis comandă de intervenţie către drumarul care întreţine drumurile judeţene din zonă. Avram spune că drumarul ar fi trebuit să execute lucrarea şi nu înţelege cum de nu s-a apucat încă de lucru. Administratorul public a cerut un răgaz de câteva minute să se informeze şi a promis să revină cu precizări. Apoi, n-a mai vrut nici măcar să răspundă la telefon.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic