COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe

Staţiunea Geoagiu Băi ar putea rata deschiderea tradiţională a sezonului estival de 1 Mai, din cauza drumului judeţean care arată ca după bombardamente. Costel Avram, cel mai activ „postac” de facebook dintre dregătorii judeţului, promitea să rezolve problema, dar nu şi-a respectat nici măcar promisiunea de a reveni cu o explicaţie

În Hunedoara se repetă aceeaşi poveste sinistră: avem locuri minunate, păcat că nu pot fi vizitate din cauza drumurilor sparte, desfundate, pline de hârtoape.

Pe facebook plouă cu vizite de lucru şi promisiuni

În 8 aprilie 2019, Costel Avram – administratorul public al judeţului – a făcut o vizită de lucru pe drumul care duce la staţiunea Geogaiu Băi. Iată şi mesajul postat de administratorul public, aflat în acţiune: „Drumul de la Geoagiu este foarte important pentru noi nu numai pentru faptul că deserveşte o comunitate însemnată, ci şi pentru că este principala cale prin care turiştii ajung în staţiunea Geoagiu Băi. Or, în condiţiile în care ne dorim o dezvoltare a turismului, este necesar să investim în infrastructură.” De asemenea, Avram preciza că: „Aici, împreună cu primarul oraşului Geoagiu, domnul Vasile Cărăguț, reprezentanţii administraţiei judeţene au stabilit că pe sectorul de drum cuprins între halta Geoagiu și oraş sunt necesare lucrări de plombare a gropilor apărute după anotimpul rece”.

A fost o postare frumoasă, de succes, cu zeci de aprecieri, cu distribuiri… Mesajul a fost preluat în ziare festiviste. Şi… cam atât.

Promisiunile trec, gropile rămân

Suntem la câteva zile distanţă de momentul festiv al deschiderii staţiunii şi gropile rânjesc în peticele de asfalt care au supravieţuit iernii. „După o lună de milogeală în faţa şefilor Consiliului Judeţean Hunedoara, timp în care i-am rugat să ne asfalteze o porţiune de drum judeţean – aflat în administrarea domniilor lor! – de la Halta Geoagiu spre staţiunea Geoagiu Băi, nu avem nicio garanţie că drumul va fi practicabil pentru a deschide la timp sezonul estival. E prima dată când nu vom face deschiderea staţiunii de 1 Mai. Eu ce deschidere să fac când sunt craterele alea pe drumul judeţean de să ne ferească Dumnezeu!”, ne-a declarat primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ.

Aici sunt banii dumneavoastră!

Pe parcursul zilei de ieri, Costel Avram şi-a adus aminte de promisiune. Şi, da, a făcut-o. Şi-o asumă, dar nu se simte vinovat. Administraţia judeţeană a emis comandă de intervenţie către drumarul care întreţine drumurile judeţene din zonă. Avram spune că drumarul ar fi trebuit să execute lucrarea şi nu înţelege cum de nu s-a apucat încă de lucru. Administratorul public a cerut un răgaz de câteva minute să se informeze şi a promis să revină cu precizări. Apoi, n-a mai vrut nici măcar să răspundă la telefon.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin