CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni

Liderul județean al ALDE, Mircea Ioan Moloț, a susținut, în cursul zilei de ieri, o conferință de presă. Alături de preşedintele judeţean al ALDE la conferinţa de presă au mai participat deputatul Marius Surgent și liderul organizației locale din Deva, Emanuel Clej.

 

Probleme cu drumurile, dar şi cu Spitalul Judeţean

 

Subiectele atinse în cadrul acestei conferințe de presă au fost destul de numeroase, însă Mircea Ioan Moloț a dat o importanță mai mare celor legate de situația din Consiliul Județean Hunedoara, pe care l-a condus mai bine de un deceniu. “Pe 18 ianuarie se împlinesc cinci ani de când funcționează Centrul Județean de Management al Situațiilor de Urgență, o investiție și o idee care îmi aparțin în totalitate şi cu care mă mândresc. Aceasta a venit ca o completare a preluării, în 2010, a Spitalului din Deva de către Consiliul Județean. Atunci spuneam, că sănătatea populaţiei este o prioritate personală, dar și a instituției. Acum la Spitalul Județean este o situație delicată, iar aceasta este aşa de când Moloț nu a mai fost președinte la Consiliul Județean”, a declarat preşedintele ALDE Hunedoara. Mircea Ioan Moloţ a mai vorbit și despre fondurile europene ce ar trebui atrase și investițiile pe care ar fi trebuit să le realizeze Consiliul Județean Hunedoara cu acești bani.

„Studiind presa, nu mi-a venit să cred că situația reabilitării drumului județean dintre Hunedoara și Călan este atât de gravă. Tocmai de aceea trag un semnal de alarmă. Dacă sunt probleme la o investiție de 36 de milioane de lei pe zece kilometri, care trebuia finalizată în trei luni (ordinul de începere a lucrării a fost dat în 10 octombrie 2018, n. red.) și nu s-a făcut nimic, constructorii cerând o prelungire a termenului, mă întreb ce se va întâmpla când va începe proiectul de la Culoarul Mureș Nord, de 70 de kilometric.Acolo sunt bani mai mulți și o suprafaţă mult mai mare. Dacă Unitatea de Implementare a Proiectului se împotmolește la cei zece kilometri este o mare problemă. Am văzut, însă, că se încearcă trecerea responsab Consiliului Judilităţii pe angajaţii Consiliului Județean, care acum sunt bine plătiți. Reamintesc că, în perioada 2017 – 23013, cu efortul angajaților prost plătiți județul Hunedoara a atras cele mai multe fonduri din România. La ora actuală, după ce s-au făcut angajări, printre care și managerul proiectului de la drumul Călan – Hunedoara, se spune că angajaţii incompetenți. Poate că răspunderea este a celor care i-au angajat, că schema de personal s-a mărit foarte mult, însă funcționarii în cauză nu au nicio vină. Eu le mulțumesc acelor salariați care au muncit mult și pe bani puțini în interesul județului Hunedoara”, a mai spus Mircea Ioan Moloț, preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Hunedoara.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni

  1. Valea Jiului

    Cand domnul Molot a fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara de ce nu a asfaltat drumul judetean din Parang pentru a scoate din saracie acesta zona ???

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa