Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

Amendamentul liberal, votat pe parcursul dezbaterilor la buget, a impus majorității parlamentare PSD-ALDE ca, începând cu data de  întâi martie, alocațiile copiilor să fie majorate.

Astfel, copiii cu vârstă mai mică  de doi ani vor avea o alocație de 300 de lei, iar cei cu vârstă mai mare de doi ani vor avea o alocație de 150 de lei. Alocațiile copiilor nu mai fuseseră majorate din anul 2015 când tot noi, parlamentarii Partidului Național Liberal, am reușit în Camera Deputaților dublarea alocațiilor de la 42 la 84 de lei, iar pentru copiii cu vârste sub doi ani, creșterea alocației la 200 de lei.

Luați prin surpridere, parlamentarii puterii au încercat initial să conteste rezultatul votului, Liviu Dragnea însuși a combătut amendamentul de la tribuna parlamentului, în aplauzele PSD. În cele din urmă, deoarece coaliția PSD-ALDE a înțeles că abuzul parlamentar de putere pe această temă îi va costa enorm din punct de vedere electoral, a reunțat la intenția de a repeta votul.

Victoria PNL este o victorie a bunului simț politic, este victoria românilor asupra politicii PSD-ALDE prin care se alocă clientelar banii românilor, în scopul de a cumpăra voturi cu păcăleli!

Eleonora-Carmen Hărău,

senator PNL de Hunedoara

Răspuns la “Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

optsprezece − 8 =

Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva