Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

Amendamentul liberal, votat pe parcursul dezbaterilor la buget, a impus majorității parlamentare PSD-ALDE ca, începând cu data de  întâi martie, alocațiile copiilor să fie majorate.

Astfel, copiii cu vârstă mai mică  de doi ani vor avea o alocație de 300 de lei, iar cei cu vârstă mai mare de doi ani vor avea o alocație de 150 de lei. Alocațiile copiilor nu mai fuseseră majorate din anul 2015 când tot noi, parlamentarii Partidului Național Liberal, am reușit în Camera Deputaților dublarea alocațiilor de la 42 la 84 de lei, iar pentru copiii cu vârste sub doi ani, creșterea alocației la 200 de lei.

Luați prin surpridere, parlamentarii puterii au încercat initial să conteste rezultatul votului, Liviu Dragnea însuși a combătut amendamentul de la tribuna parlamentului, în aplauzele PSD. În cele din urmă, deoarece coaliția PSD-ALDE a înțeles că abuzul parlamentar de putere pe această temă îi va costa enorm din punct de vedere electoral, a reunțat la intenția de a repeta votul.

Victoria PNL este o victorie a bunului simț politic, este victoria românilor asupra politicii PSD-ALDE prin care se alocă clientelar banii românilor, în scopul de a cumpăra voturi cu păcăleli!

Eleonora-Carmen Hărău,

senator PNL de Hunedoara

Răspuns la “Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

unsprezece + 1 =

Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara