COINCIDENŢE. Parlamentarii Hărău, Resmeriţă şi Vochiţoiu, născuţi în aceleaşi zile cu Băsescu, Ceauşescu şi Gorbaciov

Deputatul PNL Carmen Hărău este născută în aceeaşi zi cu preşedintele României, Traian Băsescu. Diferă doar anul, Băsescu a venit pe lume în 1951, iar Hărău în 1960. Cel mai tânăr dintre parlamentarii hunedoreni, Cristian Resmeriţă, s-a născut în 26 ianuarie 1980. Până în 1989, în ziua de 26 ianuarie, românii îi cântau ode lui Nicolae Ceauşescu, născut la acea dată, dar în 1918. Senatorul Haralambie Vochiţoiu îşi serbează ziua în 2 martie, la fel ca şi fostul preşedinte al URSS, Mihail Gorbaciov. Vochiţoiu s-a născut în 1970, în timp ce Gorbaciov în 1931. Un alt politician hunedorean, preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Oliviu Gligor, a venit pe lume în 2 martie, dar în anul 1966.

Ce spune zodia despre o persoană

Judeţul Hunedoara este reprezentat în Parlamentul României de 11 deputaţi şi senatori. Pe zodii, sunt doi vărsători, doi raci, doi tauri, tot atâţia peşti, un scorpion, un leu şi un capricorn

Scorpion – Carmen Hărău – 4 noiembrie 1960.  Principalele calităţi ale zodiei Scorpion: loialitate, hotărâre, curaj. Defecte: gelozie, fanatism, spirit răzbunător.

Vărsător – Cosmin Nicula – 25 ianuarie 1973, Cristian Resmeriţă – 26 ianuarie 1980. Principalele calităţi ale zodiei Vărsător: capacitate intelectuală, calităţi de comunicare, capacitate de a înţelege noţiuni abstracte.  Defecte: idei fixe, spirit rebel, atitudine distantă.

Peşti – Dorin Păran – 8 martie 1958, Haralambie Vochiţoiu – 2 martie 1970. Calităţi: sensibilitate, capacităţi paranormale, altruism. Defecte: pesimism, preferinţă pentru anturaje rele

Rac – Monica Iacob Ridzi – 30 iunie 1977, Laurenţiu Nistor – 29 iunie 1951. Calităţi: sensibilitate, nevoia de a ocroti, tenacitate. Defecte: sensibilitate excesivă, pesimism.

Taur – Mariana Câmpeanu – 1 mai 1948, Mircia Muntean – 28 aprilie 1963. Calităţi: loialitate, tenacitate, stabilitate, răbdare. Defecte: încăpăţânare, tendinţa de a deveni prea posesiv şi materialist.

Leu – Bogdan Ţîmpău – 28 iulie 1977. Calităţi: conducător, manifestă siguranţă de sine, generozitate, creativitate. Defecte: aroganţă, vanitate.

Capricorn – Natalia Intotero – 14 ianuarie 1976. Calităţi: simţul datoriei, organizare, perseverenţă, răbdare. Defecte: pesimism, stări depresive, materialism exagerat.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “COINCIDENŢE. Parlamentarii Hărău, Resmeriţă şi Vochiţoiu, născuţi în aceleaşi zile cu Băsescu, Ceauşescu şi Gorbaciov

  1. Anda

    mama ce l-ati nimerit pe Hary Frauda sau Hary Inselaciune, cica preferinta pentru anturaje rele. ha, ha, noi sa fim sanatosi ca el,..cunoaste toate anturajele rele. E bun horoscopum dar nu seamana cu Gorbaciov. Ala avea o pata pe frunte, asta are una buba mare pe creier.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva