Centrul vechi al Vulcanului, reabilitat pe bani din bugetul local

După ce anul trecut Primăria Vulcan a reabilitat străzile din Nordul centrului vechi al municipiului, acum  venit şi rândul părţii din sud. Banii necesari vin de la bugetul local.

pimarie. vulcanNu mai puţin de 1,460 milioane de lei, fără TVA, a alocat Primăria Vulcan de la bugetul local pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a unor străzi din Centrul Vechi al municipiului. Iar din valoarea totală estimată iniţial de autoritatea contractantă pentru acest contract, suma aferenta procentului de cheltuieli diverse si neprevăzute a fost calculată la 43.000 lei.

Finanţarea de la Guvern a fost suspendată

Proiectul include străzile Pajiştei, Aleea Trandafirilor şi Mihai Viteazu nord. „Reabilitarea străzilor din centrul vechi a fost inclusă în programul guvernamental 10.000 de kilometri de drumuri judeţene şi locale. Cum acest proiect nu a mai primit finanţare, banii i-am alocat noi, de la bugetul local. Anul trecut am făcut partea de Nord, iar anul acesta am alocat fonduri de la buget pentru partea de Sud”, a declarat primarul municipiului Vulcanului, Gheorghe Ile. Execuţia proiectului a fost scoasă la licitaţie, iar  în cursă s-au înscris 5 ofertanţi. Licitaţia a fost câştigată, după criteriul preţului cel mai scăzut, societatea Drupo SRL din Călan, pentru suma de 934.728,19 lei.

Primarul Gheorghe Ile a mai precizat că reabilitarea străzilor din centrul vechi al municipiului era absolut necesară pentru că astfel de lucrări nu au mai fost efectuate de multă vreme.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși