Centrul vechi al Vulcanului, reabilitat pe bani din bugetul local

După ce anul trecut Primăria Vulcan a reabilitat străzile din Nordul centrului vechi al municipiului, acum  venit şi rândul părţii din sud. Banii necesari vin de la bugetul local.

pimarie. vulcanNu mai puţin de 1,460 milioane de lei, fără TVA, a alocat Primăria Vulcan de la bugetul local pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a unor străzi din Centrul Vechi al municipiului. Iar din valoarea totală estimată iniţial de autoritatea contractantă pentru acest contract, suma aferenta procentului de cheltuieli diverse si neprevăzute a fost calculată la 43.000 lei.

Finanţarea de la Guvern a fost suspendată

Proiectul include străzile Pajiştei, Aleea Trandafirilor şi Mihai Viteazu nord. „Reabilitarea străzilor din centrul vechi a fost inclusă în programul guvernamental 10.000 de kilometri de drumuri judeţene şi locale. Cum acest proiect nu a mai primit finanţare, banii i-am alocat noi, de la bugetul local. Anul trecut am făcut partea de Nord, iar anul acesta am alocat fonduri de la buget pentru partea de Sud”, a declarat primarul municipiului Vulcanului, Gheorghe Ile. Execuţia proiectului a fost scoasă la licitaţie, iar  în cursă s-au înscris 5 ofertanţi. Licitaţia a fost câştigată, după criteriul preţului cel mai scăzut, societatea Drupo SRL din Călan, pentru suma de 934.728,19 lei.

Primarul Gheorghe Ile a mai precizat că reabilitarea străzilor din centrul vechi al municipiului era absolut necesară pentru că astfel de lucrări nu au mai fost efectuate de multă vreme.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină