CEH – Tichete cadou şi plăţi către disponibilizaţi

Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara vor primi, la începutul acestei săptămâni, tichetele cadou pentru primele două luni ale anului.

“Mâine dimineaţă (marţi – n.r.) se dau tichetele pe luna ianuarie, miercuri se vor da şi cele pe luna februarie, care vor fi trecute pe cardul special pentru tichete, pe care se va merge de acum înainte. Astăzi (luni – n.r.) am dat dispoziţii să se facă transferul tranşei a doua la cei disponibilizaţi, iar ca alte veşti bune, s-a stabilit şi prima de Paşte, la 200 de lei, care va fi acordată în tichete de masă”, a declarat, pentru ZHD, Michael Melczer, directorul general al CEH.

Totodată, Michael Melczer mai vorbeşte şi despre constituirea a două depozite, dedicate termocentralei Mintia.

„Am constituit două depozite, cu destinaţie specială Mintia. Unul care acoperă costurile legate de realizarea unei centrale  termice de pornire şi altul care deschide calea spre realizarea conversiei grupului II pe gaz, cu sume considerabile. 1,2 milioane de lei pentru CTP şi 5 milioane de lei pentru conversia pe gaz. Banii provin din realizările noastre excepţionale”, mai spune directorul general al CEH.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!         ”Comorile naturii” 2019. Elevi din 20 de localităţi s-au întrecut în cunoştinţe despre ariile protejate         VORBE, NU FAPTE! Protest cetăţenesc în Sântandrei, la „Zebra Morții”. Un an de când CJ Hunedoara a trâmbiţat un giratoriu care n-a mai apărut         DUPĂ 12 ANI DE CONTROVERSE Spitalul Judeţean se extinde cu un spaţiu care a stârnit dispute         ADMINISTRAȚIE Ministrul de Interne, interesat de sănătatea prefectului de Hunedoara         Peste 350 de metri cubi de lemn au fost confiscați de jandarmi în 2019         Apel pentru deschiderea de urgență a Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Indicatorul care poate crea o confuzie fatală, ultimul văzut de șoferul mort în accident după ce a circulat pe contrasens         Accident grav în Deva, pe o trecere de pietoni         O elevă a pus Poliția pe drumuri, pentru a-și aduce iubitul înapoi         Interlopi reținuți după ce au intrat peste un tânăr pentru a-l obliga să achite o datorie