CEH – Tichete cadou şi plăţi către disponibilizaţi

Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara vor primi, la începutul acestei săptămâni, tichetele cadou pentru primele două luni ale anului.

“Mâine dimineaţă (marţi – n.r.) se dau tichetele pe luna ianuarie, miercuri se vor da şi cele pe luna februarie, care vor fi trecute pe cardul special pentru tichete, pe care se va merge de acum înainte. Astăzi (luni – n.r.) am dat dispoziţii să se facă transferul tranşei a doua la cei disponibilizaţi, iar ca alte veşti bune, s-a stabilit şi prima de Paşte, la 200 de lei, care va fi acordată în tichete de masă”, a declarat, pentru ZHD, Michael Melczer, directorul general al CEH.

Totodată, Michael Melczer mai vorbeşte şi despre constituirea a două depozite, dedicate termocentralei Mintia.

„Am constituit două depozite, cu destinaţie specială Mintia. Unul care acoperă costurile legate de realizarea unei centrale  termice de pornire şi altul care deschide calea spre realizarea conversiei grupului II pe gaz, cu sume considerabile. 1,2 milioane de lei pentru CTP şi 5 milioane de lei pentru conversia pe gaz. Banii provin din realizările noastre excepţionale”, mai spune directorul general al CEH.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie