CĂTĂLIN PREDOIU:„Guvernul Ponta, o binecuvântare pentru lichidatori”

TURNEU. Cătălin Predoiu evaluează organizaţiile PDL din ţară, pregătind viitoarea guvernare portocalie

TURNEU. Cătălin Predoiu evaluează organizaţiile PDL din ţară, pregătind viitoarea guvernare portocalie

 

Premierul PDL „din umbră” (alternativ, cum preferă el), Cătălin Predoiu a criticat, vineri la Deva, fiscalitatea excesivă a guvernării USL care pune pe butuci mediul de afaceri şi transformă România într-un paradis al avocaţilor care se ocupă cu lichidarea de firme

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a avut, vineri, o întâlnire cu conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a partidului. Fostul ministru al Justiţiei este mandatat de PDL să pregătească un „Guvern din umbră” ca alternativă la actuala guvernare pentru că – susţine Predoiu – „USL guvernează orbeşte, premierul (necunoscând mediul de afaceri, neînţelegând problemele economice) merge în orb, miniştrii de pe partea economică sunt de la celălalt partid şi au o influenţă foarte mică în actul de guvernare şi atunci Guvernul merge ca o locomotivă pe câmp, PNL este un partid remorcat la o locomotivă roşie şi este târât de aceasta locomotivă roşie într-un orizont roşu”.

România ar trebui guvernată numai „din umbră”

Pentru că de la umbră, din opoziţie, politicienii ştiu exact cum ar trebui să meargă dregătoriile statului. „În ultima perioadă au apărut peste 20 de taxe în plus, care te fac să nu mai poţi funcţiona ca operator economic. Stau de vorbă cu oamenii şi-mi spun: Nu mai pot, nu se mai poate, dacă respecţi toate regulile, dacă plăteşti toate taxele, intri garantat în faliment. Deci, USL şi Guvernul Ponta sunt o binecuvântare pentru lichidatori. În aceste condiţii este foarte greu să faci afaceri în România, să creezi locuri de muncă. De aceea mi-am propus să am un dialog cu oamenii care sunt, ,,pe teren”, în lumea afacerilor. Am propus şi voi continua să dezvolt un proiect de simplificare a legislaţiei, conjugată cu reducerea taxării, în special a taxării muncii, putem să refacem condiţii pentru mediul de afaceri”,a mai spus Predoiu.

Reformele „guvernului alternativ” PDL sunt cel puţin la fel de bune ca şi cele promise de USL în perioada în care guverna „din umbră”.  Doar când ajung la putere politicienii fac lucrurile de-a-ndoaselea…

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”