Carmen Hărău: „Votul important pe care ni l-ați acordat dovedește o importantă creștere a încrederii în PNL”

Dragi  hunedoreni,

 

În calitate de senator al Partidului Național Liberal, vă mulțumesc pentru votul prin care ați apărat România oamenilor cinstiți și parcursul ei european, contribuind la validarea referendumului inițiat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

 

De asemenea, votul important pe care ni l-ați acordat dovedește o importantă creștere a încrederii în PNL și ne dă  un mandat clar pentru a continua lupta împotriva manipulării, imposturii și incompetenței Guvernului PSD-ALDE și a structurilor lor județene și locale de conducere fără respect pentru cetățeni!

 

Îi felicit pe colegii mei liberali pentru modul admirabil în care au muncit să le explice cetățenilor importanța votului „DA” la Referendum, precum și programul nostru politic pentru alegerile Europarlamentare. Faptul că  prin votul exprimat, PNL a câștigat locul întâi în Orăștie, Geoagiu, Simeria, localități considerate fiefuri PSD-ALDE, faptul că PNL s-a apropiat la un procent de PSD în municipiul Hunedoara, faptul că PNL a obținut la Lupeni și Uricani în Valea Jiului scoruri electorale  de  peste 20%  și a reușit să-și  conserve supremația în Deva, Hațeg și Călan, localități în care a intrat în alegeri ca favorit,  ne onorează și ne obligă!

 

Mulțumesc  colegilor de la USR-PLUS pentru munca de mobilizare desfășurată și îi felicit pentru rezultatul electoral obținut!  Îmi exprim respectul meu profund față de românii din Diaspora, și le promit că vom face tot ce depinde de noi ca proiectul liberal pentru votul electronic, depus în parlament de mai multe luni, să fie pus pe ordinea de zi a dezbaterilor și votat!

 

Apreciez acest rezultat ca pe un prim pas important în evoluția politică și administrativă a județului Hunedoara, pentru ca PNL să poată  implementa, după alegerile locale din 2020, în cât mai multe localități din județ, modul de administrare liberală prin care s-au construit zone de prosperitate ca Alba-Iulia, Sibiu, Oradea, Cluj, Arad, Suceava, Timișoara, etc.  Căci unde conduc liberalii țara înflorește!

 

Sunt sigură că la alegerile următoare, noi liberalii,  vom obține rezultate din ce în ce mai bune, căci românii au dovedit prin votul dat acum că își doresc ca România să fie, într-adevăr, în primul rând al Europei dar și în primul rând în  gândurile și în preocupările nostre, ale tuturor!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

Cu respect,

Eleonora- Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Carmen Hărău: „Votul important pe care ni l-ați acordat dovedește o importantă creștere a încrederii în PNL”

  1. Nicolae

    In 2012 PNL avea 28,41 , acum 27 % . PNL -ul nici nu si-a revenit complet dupa 2016 . Castigatorul e USR Plus iar agentul electoral al PNL a fost Dragnea & Dancila nu PNL ! Atentie : E de lucru !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea         Constructorii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva au primit o decizie favorabilă în instanță împotriva CNAIR         Prima zi de școală cu DRÄXLMAIER Hunedoara