Carmen Hărău: „Votul important pe care ni l-ați acordat dovedește o importantă creștere a încrederii în PNL”

Dragi  hunedoreni,

 

În calitate de senator al Partidului Național Liberal, vă mulțumesc pentru votul prin care ați apărat România oamenilor cinstiți și parcursul ei european, contribuind la validarea referendumului inițiat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

 

De asemenea, votul important pe care ni l-ați acordat dovedește o importantă creștere a încrederii în PNL și ne dă  un mandat clar pentru a continua lupta împotriva manipulării, imposturii și incompetenței Guvernului PSD-ALDE și a structurilor lor județene și locale de conducere fără respect pentru cetățeni!

 

Îi felicit pe colegii mei liberali pentru modul admirabil în care au muncit să le explice cetățenilor importanța votului „DA” la Referendum, precum și programul nostru politic pentru alegerile Europarlamentare. Faptul că  prin votul exprimat, PNL a câștigat locul întâi în Orăștie, Geoagiu, Simeria, localități considerate fiefuri PSD-ALDE, faptul că PNL s-a apropiat la un procent de PSD în municipiul Hunedoara, faptul că PNL a obținut la Lupeni și Uricani în Valea Jiului scoruri electorale  de  peste 20%  și a reușit să-și  conserve supremația în Deva, Hațeg și Călan, localități în care a intrat în alegeri ca favorit,  ne onorează și ne obligă!

 

Mulțumesc  colegilor de la USR-PLUS pentru munca de mobilizare desfășurată și îi felicit pentru rezultatul electoral obținut!  Îmi exprim respectul meu profund față de românii din Diaspora, și le promit că vom face tot ce depinde de noi ca proiectul liberal pentru votul electronic, depus în parlament de mai multe luni, să fie pus pe ordinea de zi a dezbaterilor și votat!

 

Apreciez acest rezultat ca pe un prim pas important în evoluția politică și administrativă a județului Hunedoara, pentru ca PNL să poată  implementa, după alegerile locale din 2020, în cât mai multe localități din județ, modul de administrare liberală prin care s-au construit zone de prosperitate ca Alba-Iulia, Sibiu, Oradea, Cluj, Arad, Suceava, Timișoara, etc.  Căci unde conduc liberalii țara înflorește!

 

Sunt sigură că la alegerile următoare, noi liberalii,  vom obține rezultate din ce în ce mai bune, căci românii au dovedit prin votul dat acum că își doresc ca România să fie, într-adevăr, în primul rând al Europei dar și în primul rând în  gândurile și în preocupările nostre, ale tuturor!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

Cu respect,

Eleonora- Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Carmen Hărău: „Votul important pe care ni l-ați acordat dovedește o importantă creștere a încrederii în PNL”

  1. Nicolae

    In 2012 PNL avea 28,41 , acum 27 % . PNL -ul nici nu si-a revenit complet dupa 2016 . Castigatorul e USR Plus iar agentul electoral al PNL a fost Dragnea & Dancila nu PNL ! Atentie : E de lucru !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sens giratoriu nou la intrarea în Petroșani         Accident mortal pe centura Petroșaniului         MINTIA = CONTINUITATE. Despre soarta Termocentralei, varianta oficială a Ministerului Energiei         Biciclist mort într-un accident rutier         MUZICĂ POPULARĂ. „Românaşii” Liceului de Arte Deva au făcut senzaţie în Franţa         Lucrările de reabilitare a Casei de Casei de cultură din Hunedoara vor fi scoase la licitație publică         Campanie pentru prevenirea furturilor din locuințe         Mega-proiectul de infrastructură feroviară dn vestul țării. Cum s-a lucrat pe magistrala de mare viteză care va traversa Hunedoara         REZOLUŢIE. ALDE Hunedoara pledează pentru Tăriceanu, candidat unic al Coaliţiei la prezidenţiale         Povestea tristă Anei, singura locatară a blocului din munți         Recompensă pentru găsirea motocicletei furate         Tatra Mică – o destinație de vară accesibilă         Hunedoara a semnat la ADR Vest două contracte de 20 de milioane de euro pentru modernizarea orașului         Noua șosea de poveste din Ținutul Pădurenilor         Tragedie în Hunedoara         Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop