Canalizare pentru zonele mărginaşe ale Vulcanului

Sistemul de canalizare din municipiul Vulcan va intra în reabilitare. În perioada imediat următoare vizat este cartierul Dallas, acolo unde nu o dată au fost probleme din cauza sistemului vechi, care a refulat.

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI VULCANCartierul Dallas din Vulcan se schimbă la faţă. După ce arterele de circulaţie au fost reabilitate, acum se are în vedere şi reabilitarea sistemului de canalizare. Acesta era învechit şi depăşit şi nu o dată canalele au refulat, iar mirosul de nesuportat, mai ales vara. Toate acestea sunt pe cale să devină istorie, dar nu doar Dallasul este cuprins în program. „Sistemul de canalizare din Cartierul Micro 3 B va fi reabilitat.  Vom continua, însă, şi cu Dealul Dabii, Crividia sau strada Abatorului. De asemenea, se va rezolva sistemul de alimentare cu apă pe Valea Ungurului şi continuăm în Cocoşvar”, a  declarat primarul municipiului Vulcan, Gheorge Ile.

Licitaţii pentru parcele

Pe de altă parte, municipalitatea din Vulcan continuă să scoată la licitaţie parcelele din staţiunea Pasul Vâlcan şi până acum mai bine de jumătate au fost atribuite clor ce vor să investească în noua staţiuen de schi. „Continuăm cu licitaţiile, cum terminăm de înscris o parcelă o scoatem la licitaţie. Până acum avem deja 25 de parcele licitate”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan. Iar primarul gheorgheIle este optimist şi crede că proiectul de modernizare a staţiunii pasul Vâlcan va primit finanţare în continuare. Deja aici a fost construită telegondola ce leagă municipiul Vulcan de staţiunea montană, dar se va realiza şi un telescaun care va lega staţiunea de Straja.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva