Birou europarlamentar USR la Deva

189

Începând din acest weekend, europarlamentarul Alianței USR PLUS Vlad-Marius Botoș are birou și la Deva. Este cel de-a doilea birou deschis, primul fiind inaugurat în urmă cu o lună, la Arad.

 

 

Sediul se ală pe B-dul Iuliu Maniu, Bl. J, parter, vis-à-vis de Biserica Buna Vestire, iar la inaugurare au participat Vlad-Marius Botoș, președinta filialei județene a USR, Pollyanna Hanellore Hangan, precum și membri de partid

Angajamente, promisiuni

„Noi, cei din USR, ne-am propus încă de la început să salvăm România: fiecare oraș, comună sau sat, să facem ca peste tot în țara noastră să putem duce o viață decentă, fericită.  Consider că pentru aceasta trebuie să fim prezenți peste tot, să vorbim cu oamenii, să ne dăm seama care sunt problemele și cum pot fi rezolvate. Tocmai de aceea, voi încerca să deschid în cât mai multe județe cabinete europarlamentare prin intermediul cărora să țin legătura cu oamenii, cu comunitățile locale și să duc aceste chestiuni mai departe în Parlamentul European”, a declarat europarlamentarul Vlad-Marius Botoș.

Pollyanna Hanellore Hangan, președintele filialei județene a USR Hunedoara, a vorbit despre consecvenţa USR în a face politică pentru cetăţeni. „Vom colabora îndeaproape şi pentru a pregăti viitorii candidaţi la alegerile locale din judeţul nostru.” a declarat şefa USR Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *