Birou europarlamentar USR la Deva

Începând din acest weekend, europarlamentarul Alianței USR PLUS Vlad-Marius Botoș are birou și la Deva. Este cel de-a doilea birou deschis, primul fiind inaugurat în urmă cu o lună, la Arad.

 

 

Sediul se ală pe B-dul Iuliu Maniu, Bl. J, parter, vis-à-vis de Biserica Buna Vestire, iar la inaugurare au participat Vlad-Marius Botoș, președinta filialei județene a USR, Pollyanna Hanellore Hangan, precum și membri de partid

Angajamente, promisiuni

„Noi, cei din USR, ne-am propus încă de la început să salvăm România: fiecare oraș, comună sau sat, să facem ca peste tot în țara noastră să putem duce o viață decentă, fericită.  Consider că pentru aceasta trebuie să fim prezenți peste tot, să vorbim cu oamenii, să ne dăm seama care sunt problemele și cum pot fi rezolvate. Tocmai de aceea, voi încerca să deschid în cât mai multe județe cabinete europarlamentare prin intermediul cărora să țin legătura cu oamenii, cu comunitățile locale și să duc aceste chestiuni mai departe în Parlamentul European”, a declarat europarlamentarul Vlad-Marius Botoș.

Pollyanna Hanellore Hangan, președintele filialei județene a USR Hunedoara, a vorbit despre consecvenţa USR în a face politică pentru cetăţeni. „Vom colabora îndeaproape şi pentru a pregăti viitorii candidaţi la alegerile locale din judeţul nostru.” a declarat şefa USR Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație